ترلان کافه


+ کبه برنجی

سلام به همه شما دوستان عزیزم

این هم یه غذای نسبتاً ساده عربی که دورش خمیر برنجیه و توش با مایه گوشتی پر شده!


مواد لازم:

برنج ............................................... یک و نیم لیوان

زردچوبه ........................................... 1 ق م

نمک ................................................ 1 ق غ سرخالی

گوشت چرخکرده ................................ 300 گرم

پیاز درشت ......................................... 1 عدد

سیر رنده شده ..................................... 2-3 حبه

هویج رنده شده ................................... 1 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده ........................ نصف یک عدد

رب گوجه فرنگی .................................. 1 ق غ

جعفری خرد شده ................................ 1 ق غ

پودر زیره ............................................ نصف ق چ

نمک و فلفل ....................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

حدود یک و نیم لیتر آب رو بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد زردچوبه و نمک رو بهش اضافه کنید و برنج رو توی همین قابلمه بریزید و بذارید برنج با زردچوبه و نمک بپزه.

برنج نه باید سفت باشه و نه باید خیلی شفته بشه. در حد معمولی بپزید. بعد آبکش کنید و بذارید کنار تا سرد بشه.

تو فاصله ای که برنج داره سرد میشه مایه میانی کبه رو آماده کنید.

پیاز رو خرد کنید و به همراه سیر توی 2-3 ق غ روغن تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و هم بزنید. فلفل دلمه ای، هویج و پودر زیره رو بریزید توی مایه و تفت بدید. کمی آب بریزید توش و درش رو ببندید تا همه مواد کاملاً بپزن.

بعد رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو اضافه کنید. (من بعضی وقت ها از قرص سوپ استفاده می کنم. در این صورت دیگه میزان نمکش رو باید با احتیاط اندازه گیری کرد.) آخر سر هم جعفری رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

برنج رو با دستگاه غذاساز یا چرخ گوشت له کنید.

از برنج گلوله هایی به اندازه یه گردوی درشت بردارید و توش رو با انگشت خالی کنید و با مایه میانی پر کنید. سرش رو ببندید و به شکل کبه در بیارید. من قبلاً بارها طرز فرم دادن کبه رو به صورت مصور توضیح دادم و دیگه اینجا تکرار نمی کنم (عکاسی در این شرایط خیلی سخته!!!)

حتماً یه کاسه آب سرد هم کنار دستتون باشه که راحت تر بتونید با خمیر کبه کار کنید.

کبه ها رو توی روغن داغ شناور سرخ کنید.

کبه برنجی مواد قابل دسترس تری نسبت به کبه های دیگه داره ولی کار کردن باهاش یه مقدار سخت تره.

خمیرش ترک میخوره و سخت میشه شکل داد بهش!

البته هر چی خمیرش بیشتر چنگ بخوره چسبندگیش هم بیشتر میشه. ضمناً خود عربها معمولاً از برنج مصری برای کبه استفاده می کنن چون نشاسته زیادی داره و چسبنده تره و به این راحتی ترک نمی خوره!

برای توی کبه هم دستتون بازه و می تونید با هر چی که دوس داشتید پرش کنید!

این مقدار مواد تقریباَ 28-30 تا کبه میده.

امیدوارم این رسیپی به کارتون بیاد و ازش لذت ببرید!!!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٠۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٤/٤/٢۳
    پيام هاي ديگران()