ترلان کافه


+ کیک و باترکریم شکلاتی

سلام به همه دوستان عزیزم

اگه اشکالی نداشته باشه میخوام با حدود 10 روز تاخیر عید فطر رو بهتون تبریک بگم!!! خجالت

راستش قبل از عید یه دفعه برنامه سفر پیش اومد و من دیگه به نت دسترسی نداشتم...

 انشالله که نماز و روزه هاتون مورد قبول حق قرار گرفته باشه و تعطیلات عید هم بهتون خوش گذشته باشه! قلب


مواد لازم برای کیک:

شکر دانه ریز .................................... یک و یک چهارم لیوان

کره نرم شده .................................... 1 لیوان

پودر کاکائو ........................................ دو سوم لیوان

تخم مرغ درشت ............................... 2 عدد

سفیده تخم مرغ ............................... 1 عدد

وانیل .............................................. 1 ق چ

نمک .............................................. یک سوم ق چ

آرد سفید ........................................ یک و یک چهارم لیوان

شیر تبخیر شده ............................... نصف لیوان

 

مواد لازم برای باترکریم شکلاتی:

پودر کاکائو ....................................... یک سوم لیوان

کره نرم شده .................................... 3 ق غ

خاکه قند .......................................... 1 لیوان

 

طرز تهیه:

برای درست کردن کیک، اول از همه فر رو روشن کنید و بذارید روی 170 درجه تا گرم شه.

برای اندازه گیری هم از لیوان های معمولی دسته دار استفاده کنید.

شکر، کره، پودر کاکائو، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک رو با همزن به مدت 3-4 دقیقه بزنید تا کاملاً رنگش روشن بشه. (این کیک بکنیگ پودر نداره! پس تا می تونید هم بزنید چون پف این کیک با هم زدن تخم مرغ ایجاد میشه)

آرد رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آخر سر هم شیر تبخیر شده (و اگه نداشتید شیر معمولی) بریزید و هم بزنید. اندازه شیر توی رسیپی (منبع) نیومده و من خودم حدود نصف لیوان شیر ریختم... شما به اندازه ای بریزید که غلظت مایه کیکتون مث من بشه. (نه خیلی سفت و نه آبکی)

کف و دیواره قالب رو چرب کنید و کاغذ قنادی بندازید. (اندازه قالب تقریباَ 20×30 سانت) مایه کیک رو توی قالب بریزید و توی فری که گرم شده به مدت تقریباً 25 دقیقه بپزید. (خلال دندونی که وسط کیک فرو می کنید باید تمیز بیرون بیاد)

اجازه بدید کیک کاملاً سرد بشه.

برای درست کردن باتر کریم، پودر کاکائو و کره رو حسابی هم بزنید و بعد خاکه قند رو اضافه کنید و هم بزنید.

(میشه گفت این ساده ترین نوع باترکریم شکلاتیه!)

لبه های کیک رو ببرید تا صاف بشه. بعد باترکریم رو با استفاده از لیسک روی کیک بمالید. خود کیک رو هم به قطعات یک اندازه برش بزنید.

می تونید روی کیک رو هم با ترافل های رنگی تزیین کنید.

کیک خوشمزه و فوق العاده بی دردسریه! و با وجود این که بکینگ پودر نداره ولی با این حال هم سبکه هم به اندازه لازم پف می کنه.

از اون کیک هایی که فقط یکی دو تا ظرف کثیف می کنن!! زمان تهیه و پختش هم خیلی کوتاهه! دیگه از این بهتر چی می خواهید؟! چشمک

نوش جان! قلب

 

منبع: برنامه ملح و فلفل از شبکه فتافیت 

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٥٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٤/٥/٤
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()