ترلان کافه


+ ساندویچ حلقه ای بزرگ (مرغ و آوکادو)

سلام به همه شما عزیزان

شاید درست کردن ساندویچ های یک نفره به تعداد مهمونا کار سخت و زمانبری باشه ولی اگه قرار باشه یه ساندویچ بزرگ درست کنید و بعد به تعداد مهموناتون برش بزنید و به هر کس یه برش بدید کار خیلی راحت تر میشه، نه؟؟!! چشمک


مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:

فیله مرغ ......................................... نیم کیلو

ماست ............................................ سه چهارم لیوان

سرکه .............................................. 1 ق غ

سس خردل ........................................ 1 ق غ

عسل ................................................ 1 ق غ

اورگانو ................................................ 1 ق م

فلفل سبز خرد شده .............................. 1 عدد

زعفران دم کرده ..................................... 1 ق غ

نمک و فلفل و زردچوبه ............................ به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه نان:

آرد سفید ............................................ 3 لیوان

شیر خشک .......................................... 4 ق غ

نمک .................................................... 1 ق چ

شکر .................................................... 2 ق غ سرخالی

خمیر مایه فوری ..................................... 1 ق غ

بکینگ پودر ............................................ 1 ق م

کره آب شده ........................................... 4 ق غ

تخم مرغ ................................................ 2 عدد

طرز تهیه:

مرغ رو به قطعات کوچیک ببرید. مواد سس رو با هم مخلوط کنید و مرغ رو توش بریزید و خوب مخلوط کنید. روی ظرف رو بکشید و بذارید توی یخچال به مدت 3-4 ساعت استراحت کنه و مزه بگیره. من این سس رو با الهام از وبلاگ "دکتر آشپز" درست کردم و خوشمزه بود ولی شما می تونید از هر روش دیگه ای که دوس دارید برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید.

تو فاصله ای که مرغ داره استراحت می کنه، نون ساندویچتون رو درست کنید.

برای این کار همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید. بعد تخم مرغ و کره رو اضافه کنید و خوب ورز بدید. وقتی دیگه به دست نمی چسبید، اون رو توی قالبی که چرب شده قرار بدید. من کمی هم کنجد و سیاه دونه ریختم کف قالب تا روی نونم خوشگلتر بشه!

فراموش نکنید که حتماَ روی نون رو با پارچه یا سلفون بپوشونید. بذارید حدود 1-2 ساعت استراحت کنه. (زمانش به دمای آشپزخونه بستگی داره)

فر رو روشن کنید و بذارید با درجه 180 گرم بشه.

خمیر رو که تا حالا باید کاملاَ بالا اومده باشه با احتیاط و بدون این که پف خمیر بخوابه بذارید توی فر.

(همونطور که دیدید خمیرش خیلی پف می کنه، بنابراین از همون اول کار ظرف مناسبی رو برای این کار در نظر بگیرید)

اگه قالب میان تهی ندارید می تونید خمیر رو پس از ور اومدن، به شکل لوله در بیارید، دو سر لوله رو به هم بچسبونید و بذارید توی سینی فر ... دوباره بهش حدود نیم ساعت استراحت بدید و بعد بذارید بپزه. کوچیکی و یا بزرگی حلقه نون با خودتونه. طبیعتاَ هر چه ارتفاع لایه نونی تون کمتر باشه ساندویجتون خوشمزه تر میشه!

در فاصله ای که نون داره می پزه مرغ ها رو از توی یخچال در بیارید و توی ماهیتابه داغی که با 1-2 ق روغن چرب شده حرارت بدید. اون قدر روی حرارت هم بزنید تا کاملاَ بپزه و آبش کشیده بشه.

نون پس از تقریباَ نیم ساعت می پزه. باید کاملاَ روش طلایی بشه.

نون رو از فر دربیارید. فر رو خاموش کنید. نون رو با احتیاط از توی قالب در بیارید و وارونه ش کنید.

حالا اون رو از ارتفاع به 2 قسمت ببرید.

گریل (شعله بالایی فر) رو روشن کنید. دو نیمه نون رو بذارید چند ثانیه توی فر تا مقطع برش هر دو تیکه یه مقدار برشته بشه.

بعد پنیر ورقه ای رو روی هر دو تیکه بچینید و دوباره بذارید زیر گریل. باز برای چند ثانیه تا پنیر آب بشه. حالا گریل رو خاموش کنید.

ورقه های کالباس رو روی پنیر بچینید. (البته به دلیل ناسالم بودن کالباس، من تا اونجایی که بتونم از مصرفش خودداری می کنم و به شما هم توصیه می کنم همین کار رو بکنید. من معمولاَ به جای کالباس از فیله ورقه شده بوقلمون استفاده می کنم و این چیزی که توی تصویر هست هم همینه)

وقتی کار چیدن ورقه های کالباس (بوقلمون) تموم شد، مرغ رو بریزید روش و با زیتون حلقه شده، برش های آوکادو و حلقه های گوجه فرنگی و اگه دوس داشتید حلقه های پیاز ساندویچتون رو پر کنید.

چند برگ کاهو هم بذارید روی گوجه ها و نیمه بالایی نون رو هم بذارید روش و کار تمام!!

به ظرف سرو منتقل کنید.

به این میگن یه ساندویچ حلقه ای غول پیکر!

اگه حلقه ای نباشه، برشش سخت تر میشه. ولی با شکل حلقه ای شما کنترل بهتری روی برش و دیدن محتویات داخل ساندویچ دارید.

توی خونه ما که خیلی طرفدار داشت و به شدت مورد استقبال قرار گرفت!‌ (هم از نظر شکل و هم از نظر طعم!)

شما می تونید تنوع کار رو بالا ببرید و به جای مرغ، از گوشت یا تن ماهی یا هر چی که دوس داشتید استفاده کنید.

اصلاَ هدف من از این پست، آموزش ساندویچ نبود... فقط می خواستم یه ایده بدم! پس خودتون هر مدلی که دوس دارید درست کنید!!! حتی به نظر من اگه نونش رو بزرگتر (یعنی شعاع نون بزرگتر باشه) و با ارتفاع کمتر درست کنید بهتر هم میشه!

این هم یه برش از ساندویچ!!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:۱٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/٥/٢۸
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()