ترلان کافه


+ ساندویچ کالباس و پستو

سلام دوستان عزیزم

این هم یه ساندویچ بسیار خوشمزه و فوری که به شکل ساندویچ کلاب (البته فقط با دو لایه) درست میشه.

نکته: اسم این پست رو برای راحتی کار و آشنایی بیشتر مردم با کالباس، ساندویچ کالباس و پستو انتخاب کردم وگرنه همونطور که قبلاَ هم گفتم تا جایی که بشه من خودم کالباس نمی خورم ولی به جاش از فیله بوقلمون ورقه شده استفاده می کنم. توصیه من به شما هم همینه که تا می تونید سالم خواری کنید!


مواد لازم:

نان تست

کالباس (بهتره که از ورقه های فیله بوقلمون استفاده بشه)

سس مایونز

پنیر چدار ورقه ای

سس پستو (طرز تهیه سس پستو رو قبلاَ‌ توضیح دادم)

خیارشور

زیتون سبز و سیاه حلقه ای

فلفل دلمه ای

مواد لازم همیناس که گفتم و توی شکل هم می بینید! اندازه ندادم چون بستگی به خودتون داره که ساندویچ هاتون رو چقدر پر کنید. حتی می تونید این مواد رو تغییر بدید و مثلاَ مایونز رو حذف کنید یا فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید و ...

 

طرز تهیه:

مواد لازم رو بچینید روبروتون:

من قبلاَ طرز تهیه سس پستو رو آموزش داده ام. این بار ولی سس من یه مقدار فرق می کرد. 4-5 حبه سیر رو پوست کردم و به همراه یه مشت پر ریحون ریختم توی غذاساز و به تدریج بهش روغن زیتون اضافه کردم. آخر سر هم کمی نمک و فلفل زدم! یعنی این بار نه از مغز (دانه کاج یا بادام) استفاده کردم نه پنیر پارمزان! با این حال خوشمزه شده بود!

روی نون کمی سس پستو بمالید و روش هم پنیر بذارید. روی پنیر هم یه ورقه کالباس و روی اون هم کمی زیتون و خیار شور خرد شده و فلفل دلمه ای بریزید.

لایه دوم نون رو بذارید روش تا ساندویچ کامل بشه.

برای این که ساندویچتون خیلی خیلی خوشمزه تر بشه، از دستگاه گریل (پانینی) استفاده کنید.

دستگاه رو روشن کنید. وقتی گرم شد کمی کره به روی صفحات دستگاه بمالید (خیلی سریع این کار رو بکنید چون دستگاه داغه و کره آب میشه و می ریزه) و بعد ساندویچ ها رو توی دستگاه قرار بدید. حدود 2-3 دقیقه صبر کنید تا هم پنیر ساندویچ آب بشه و هم نونش برشته و طلایی بشه! 

از توی دستگاه که در آوردید، با چاقوی اره ای برش بزنید و توی ظرف سرو بچینید.

من از دو نوع نون (سفید و سبوس دار)‌ استفاده کردم برای همین ساندویچ ها دو رنگ شدن!

بسیار بسیار خوشمزه!!! مناسب میزهای مهمونی، شام خانوادگی، پیک نیک، مدرسه بچه ها، مسافرت، غذای فوری و سالم و ....

خودتون تنوع کار رو ببرید بالا! می تونید به جای کالباس از مرغ استفاده کنید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۳:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٤/٦/۱٠
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()