ترلان کافه


+ شیرینی فرفره ای

این شیرینی به علت شکل جالب و با مسمایی که داره خیلی توجهم رو جلب کرد! اتفاقاً خیلی هم خوشمزه و ترده. امیدوارم دوس داشته باشید!

این شما و اینم فرفره های بادی خوشمزه!

 


مواد لازم:

١- آرد شماره ١ ............................... یک و دو سوم پیمانه

٢- بیکینگ پودر ............................... ١ ق چ

٣- نمک ......................................... یک هشتم ق چ

۴- کره نرم شده .............................. یک سوم پیمانه

۵- پنیر خامه ای .............................. یک سوم پیمانه

۶- شکر ......................................... نصف پیمانه

٧- وانیل ........................................ نصف ق چ

٨- تخم مرغ بزرگ ........................... ١ عدد

٩- مربا (نوع دلخواه) ........................ ۴-٣ ق غ

١٠- کره آب شده ............................ ٢-١ ق غ

١١- پسته چرخ شده ....................... ٢ ق غ

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم توی کاسه متوسطی الک کنید. بعد توی یک کاسه بزرگی کره، پنیر خامه ای و شکر رو با هم اونقدر بزنید تا به حالت کرم دربیاد.

تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و باز کمی هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شه. 

نهایتاً مواد خشک رو هم اضافه کنید و با کاردک ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد.

برای بهتر باز شدن خمیر، اون رو دو قسمت کنید و هر قسمت رو بذارید تو کیسه فریزر و به مدت نیم ساعت توی یخچال قرار بدید.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید.

خمیر رو روی اون باز کنید و اونو به شکل مربع هایی به ابعاد ۵/٢ × ۵/٢ اینچ ببرید.

از هر گوشه مربع روی خط قطر به اندازه ١ اینچ چاک بدید.

روی مرکز مربع یک ق چ مربا بریزید. من از مربای گیلاس استفاده کردم ولی هر کس میتونه با توجه به سلیقه اش از هر نوع مربا یا مارمالاد که دوس داشت استفاده کنه.

حالا وقت شکل دادن به فرفره هاست.

یکی در میون گوشه ها رو به سمت مرکز تا کنید. به این ترتیب چهار تاشون تا میشن و چهار تا به حالت اولیه باقی می مونن.

کمی پودر پسته به روی مربا و مرکز فرفره بپاشید و مرکز رو کمی فشار بدید تا پره های فرفره محکم بچسبن و باز نشن.

فرفره ها رو با کمک کاردک یا کفگیر مسطح به سینی فر منتقل کنید و روی اونارو با کره آب شده برس بزنید.

فر رو باید از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم کرده باشید. فرفره ها رو به مدت تقریباً ١٠ دقیقه یا تا وقتی که طلایی شن و دورشون یه کم سفت شه بپزید. وقتی از فر در آورید بذارید کمی سرد شه و بعد اونارو روی توری خنک کنید.

البته این شیرینی یه مقدار شکننده و ترد هست. مواظب باشید موقع جابجایی نشکنه! (اتفاقی که واسه دو سه تا از شیرینی های من افتاد! خجالت)

نوش جان! قلب

(از دوستان عزیزی که در این مدت پیگیر کارهای من بودن سپاسگزاری می کنم. راستش یه وقتایی چیزی که در حد وبلاگ و به اشتراک گذاشتن با دوستان گلم باشه تو چنته ندارم. این جور مواقع بهترین کار ننوشتنه!!! ولی اطمینان میدم بهتون که تو این چند روز مرتب به فکرتون بودم و حتی چند تا غذا و شیرینی جدید هم درست کردم ولی چون از نتیجه راضی نبودم نذاشتمشون رو وبلاگ. علت تأخیرای این چند روز فقط و فقط همینه!!! به هر حال مـــــــــــرسی از همه شما دوستان گل! ماچ)

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٤٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٦
دسته بندی: شیرینی و بیسکویت
    پيام هاي ديگران()