ترلان کافه


+ ساندویچ مک ارابیا (Mc Arabia)

سلام به همه شما دوستان هنرمند!

در پست قبل با نون سیاه دونه دار (نونی که توش سیاه دونه داره) آشنا شدیم و حالا هم نوبت درست کردن ساندویچ مک ارابیا با همین نونه.


مواد لازم برای برگر مرغ:

فیله مرغ ................................... یک کیلو

پیاز ........................................... 1 عدد

جعفری خرد شده .......................... 2 ق غ

پودر سیر و پودر پیاز ....................... به میزان دلخواه

ادویه دلخواه ................................. به میزان لازم

نمک و فلفل .................................. به میزان لازم

طرز تهیه برگر مرغ:

پیاز رو بندازید توی غذاساز و چرخ کنید. بعد مرغ رو اضافه کنید و با چند تا پالس اون رو هم چرخ کنید.

حالا مواد رو به کاسه بزرگی منتقل کنید و بهش جعفری خرد شده و پودر سیر و پودر پیاز و ادویه دلخواه رو اضافه کنید. به جای ادویه دلخواه من از مخلوط از زنجبیل و فلفل سبز و سیر که با هم چرخ کرده و توی یخچال نگهداری می کنم استفاده کردم.

تابه چدنی که ترجیحاَ دارای خطوط برجسته هست رو روی حرارت بذارید تا حسابی گرم بشه. مقداری کمی روغن بریزید توش. از مایه برگر گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و بدون این که خیلی فشار بدید اون رو به شکل گرد در بیارید و توی تابه بندازید. کمی هم نمک و فلفل بپاشید روش.

همه برگرها رو با هم توی تابه نندازید چون تابه سرد میشه و برگرها آب میندازن و خشک میشن. یکی رو که گذاشتید توی تابه یه مقدار صبر کنید و بعد دومی رو بذارید و کمی بعد هم سومی. (تعداد برگرها در هر نوبت به سایز تابه بستگی داره. من هر سری 3 تا بیشتر نمی ذاشتم)

یه طرفش که برشته شد برگردونید تا اون طرفش هم برشته بشه. روی اون طرفش هم کمی نمک و فلفل بپاشید.

هر برگر تقریباَ 4-5 دقیقه طول می کشه تا بپزه.

حالا برای درست کردن ساندویچ، نون سیاه دونه دار رو بذارید روبروتون. اگه دوس داشتید کمی مایونز و کچاب بمالید روش (من این مرحله رو حذف کردم چون خانواده م مایونز دوس ندارن!)

هر برگر رو دو قسمت کنید و با مقداری پنیر چدار روی نون بذارید.

مقداری کاهوی خرد شده و 2-3 حلقه گوجه فرنگی و پیاز بذارید روش.

نون رو روی ساندویچ برگردونید...

...و بذارید توی دستگاه گریل تا هم پنیر آب بشه و هم ساندویچ پرس بشه و بتونید توی دست بگیرید و بخورید!!

بسیار بسیار خوشمزه .... امیدوارم در اولین فرصت درست کنید و یک ساندویچ مک ارابیای خوشمزه و خونگی و سالم میل کنید!!

نوش جان! قلب

 

منبع:‌ فروحه الامارات

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:۳۸ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/٦/٢٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()