ترلان کافه


+ ترتیا (Tortilla)

سلام به همه شما دوستان نازنین

نان ترتیا یه نون رایج و معروف در مکزیک و اطراف اونه به طوری که هر رستوران مکزیکی که برید در کنار غذای اصلی نون تورتیا هم براتون میارن.


مواد لازم برای 8 عدد نان تورتیا:

آرد سفید ........................................ دو و نیم لیوان (و یا کمی بیشتر)

نشاسته ذرت ................................... 2 ق غ سرپر

نمک ................................................ 1 ق م

بکینگ پودر ........................................ 1 ق م

روغن مایع ......................................... یک سوم لیوان

آب ولرم ............................................. 1 الی یک و یک چهارم لیوان

 

طرز تهیه:

اول مواد خشک رو با هم مخلوط کنید. بعد روغن و 1 لیوان آب رو بهش اضافه کنید و ورز بدید. اگه خیلی خشک شده بود بقیه آب رو هم به تدریج اضافه کنید.

حدود 5 دقیقه ورز بدید تا به این شکل در بیاد. خمیر خیلی راحت و بدون دردسریه و خیلی سریع آماده میشه.

روی خمیر رو بپوشونید و حدود 20 دقیقه بهش استراحت بدید.

بعد اون رو با یه چاقوی خیس و تیز به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو به شکل یه گلوله در بیارید.

دونه دونه گلوله ها رو با وردنه باز کنید. تا جایی که می تونید خمیر رو نازک کنید تا نونتون بزرگتر بشه.

تابه صاف و مسطحی رو بذارید روی حرارت متوسط تا حسابی گرم بشه.

خمیر باز شده رو روی تابه بذارید. بعد از تقریباً یک و نیم دقیقه که شروع به حباب زدن کرد و زیرش لکه های قهوه ای به وجود اومد، برگردونید تا اون طرفش هم بپزه.

(اگه بعد از یک و نیم دقیقه هنوز نپخته بود زیرش رو زیاد کنید و اگه دیدید زودتر از این مدت شروع به حباب زدن و پختن کرد، زیرش رو کم کنید وگرنه مدت طولانی پخت، باعث میشه خشک بشه)

برای طرف دوم 30 ثانیه کافیه.

بلافاصله توی ظرف درداری که کفش رو با دستمال پوشوندید بذارید و روش رو بپوشونید.

به همین ترتیب همه تورتیاها رو آماده کنید و بچینید روی هم.

این یه تورتیای خوشمزه و نرمه.

باهاش می تونید انواع ساندویچ ها و رپ ها رو درست کنید.

ضمناَ این نون Tortilla نوشته میشه و همین باعث میشه که خیلی ها که با قواعد زبان اسپانیایی آشنایی ندارن اون رو "ترتیلا" بخونن در صورتیکه ll (دو تا حرف L در کنار هم) به شکل Y خونده میشه پس اینم میشه "ترتیا"!!!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:۳٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٤/٦/۱۱
دسته بندی: نان
    پيام هاي ديگران()