ترلان کافه


+ کنافه لوله ای

کنافه لوله ای که در زبان عربی بهش میگن کنافه مبرومه یکی از زیباترین کنافه هاست! البته درست کردن و پیچیدنش سخت تر از کنافه های مسطحه ولی ارزشش رو داره.


مواد لازم:

رشته کنافه

خامه (از همون خامه های پاکت صورتی)

کره

روغن جامد

*اندازه ها همه چشمی هستن و بستگی به میزانی می خواهید درست کنید داره.

مواد لازم برای شربت:

شکر ...................................... 2 لیوان

آب ......................................... 1 لیوان

هل ........................................ 3-4 حبه

زعفران .................................... نوک قاشق

آبلیمو ...................................... چند قطره

 

طرز تهیه:

اول از همه شربت رو آماده کنید. برای این کار همه مواد به جز آبلیمو رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت. پس از یک ربع آبلیمو رو اضافه کنید و زیرش رو خاموش کنید و بذارید خنک شه.

مقداری از رشته کنافه رو با دست بگیرید و روی کانتر باز کنید. سعی کنید همه رشته ها در یک امتداد باشن.

کمی خامه یه طرف کنافه بریزید و از همون سمت شروع به پیچیدن کنید.

به این شکل:

اگه بتونید کمی مورب بپیچید قشنگتر میشه ولی مستقیم آسونتر و ساده تره.

کنافه لوله ای رو توی ظرف پیرکس بذارید و بقیه رو هم که پیچیدید کنار هم و بدون فاصله قرار بدید.

فر باید از قبل با حرارت 160 درجه گرم شده باشه.

روغن جامد و کره رو آب کنید و روی کنافه ها بریزید. سعی کنید طوری بریزید که قشنگ روی کنافه ها هم چرب بشه. من مقدار ندادم ولی مقدارش باید زیاد باشه، تقریباً تا نصف کنافه ها بیاد بالا! (البته پس از پخت کنافه ها رو از توی روغن در میاریم!)

روغن زیاد باعث برشته شدن و خوشرنگ شدن کنافه میشه.

سینی رو بذارید تو فر و حدود 45 دقیقه وقت بدید. باید کنافه ها طلایی بشن. اگه دیدید زیرش ممکنه بسوزه ولی روش هنوز کمرنگه می تونید شعله بالایی فر رو با احتیاط و به مدت کوتاهی روشن کنید.

کنافه رو به محض بیرون آوردن از فر به ظرف دیگه ای منتقل کنید.

اینها روغن اضافی هستن که توی ظرف اولی موندن!

بلافاصله شربت رو که باید سرد شده باشه روی کنافه داغ بریزید. البته به میزان لازم... یعنی ممکنه همه شربت رو استفاده نکنید. بنابراین هر وقت احساس کردید شیرینی کنافه اندازه هست دست نگه دارید و بقیه شربت رو نریزید. البته از این شربت می تونید در تهیه شربت لیمو یا تخم شربتی و ... استفاده کنید!

می تونید به جای خامه از پنیر خامه ای یا پسته استفاده کنید.

به به!! اینم کنافه های خوش آبرنگ و رنگ و خوشمزه!!

من خودم که خیلی دوس دارم! امیدوارم شما هم بپسندید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٥/٥/۳
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()