ترلان کافه


+ شاورمای پاکتی

سلام دوستان عزیزم

باز با یه ساندویچ خوشمزه در خدمتتون هستم!

شاورما که معرف حضورتون هست... نون پاکتی رو هم که قبلاَ تو ساندویچ های گریل توضیح دادم... حالا فرض کنید شاورما تو این نون سرو بشه، چه شود!!! خیال باطل


مواد لازم:

گوشت ورقه شده .............................. نیم کیلو

پیاز .................................................. 1-2 عدد

سیر ................................................. 2 حبه (من از مخلوط سیر و زنجبیل استفاده کردم)

ماست .............................................. 3-4 ق غ

روغن زیتون ........................................ 2 ق غ

آب یک عدد لیمو

سرکه ............................................... 1 ق غ

پاپریکا ............................................... 1 ق م

سماق .............................................. 2 ق غ

پودر زیره ............................................ 1 ق م

نمک و فلفل ........................................ به میزان لازم

 

نان گریل

سس ارده (نصف لیوان ماست، یک قاشق ارده، آبلیمو، نمک و فلفل و کمی سیر... این مقادیر البته تقریبی هستن و شاید لازم باشه کمی بالا پایین کنید تا به طعم و غلظت دلخواه برسید)

سیب زمینی سرخ شده

گوجه فرنگی

خیارشور

 

طرز تهیه:

گوشت رو به ورقه های نازک ببرید. هر چی نازکتر، بهتر! چون راحت تر می پزه!

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و خوب چنگ بزنید تا همه گوشت ها به سس آغشته بشن. می تونید از ادویه دلخواهتون استفاده کنید. 

روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و بذارید حسابی تو یخچال استراحت کنه و سس به خورد گوشت بره. حدود 6-7 ساعت استراحت لازمه. هر چه بیشتر، بهتر!

تابه جاداری رو بذارید روی حرارت تا داغ بشه... 2 ق روغن بریزید توش و مایه شاورما رو روی حرارت تفت بدید. مرتب هم بزنید تا آبش کم بشه. مدتی هم در تابه رو بذارید تا گوشت کاملاَ بپزه. آخر سر مجدداَ نمک و فلفلش رو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید. وقتی یه کم از حرارتش کم شد، 2 ق غ جعفری خردشده و حدود نصف لیوان سس ارده به مایه اضافه کنید.

نون ها رو مطابق دستور آماده کنید. البته این سری من یه مقدار نون ها رو کشیده تر و بزرگتر درست کردم. هر نون رو از وسط به 2 قسمت مساوی ببرید.

لای نون رو با چاقو برش بزنید و با شاورما و سیب زمینی سرخ شده و مقداری گوجه فرنگی و خیارشور پر کنید. اگه دوس داشتید میشه توی مایه شاورما سس ارده نریزید و  به جاش سس رو بریزید توی قیف و وقتی ساندویچ رو پر می کنید، سس رو با قیف بریزید توی ساندویچ!

ساندویچ ها رو توی ظرف بچینید.

یه شام خوشمزه .... در عین حال می تونه گزینه خیلی خوبی برای دورهمی های خانوادگی و یا دوستانه باشه!

با این مقدار مواد من حدود 18 ساندویچ درست کردم.

امیدوارم شما هم درست کنید و دوست داشته باشید.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳۸ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٥/٩/۱۳
    پيام هاي ديگران()