ترلان کافه


+ پیتزا فاهیتا

سلام دوستان مهربونم!

با یه مدل پیتزای خوشرنگ و خوشمزه و پر از ویتامین موافقید؟؟!! پس این شما و این هم پیتزا فاهیتا! چشمک


مواد لازم:

(من فقط مواد لازم رو اسم می برم و دیگه مقدار نمیدم. مسلماَ میزان مواد تاپینگ به مقدار خمیرتون بستگی داره)

خمیر پیتزا

سس پیتزا

پنیر پیتزا

فیله مرغ

قارچ

فلفل دلمه ای (ترجیحاَ رنگی)

پیاز

(برای تهیه سس پیتزا و خمیر پیتزا به پست پیتزا هاوایی مراجعه کنید)

 

طرز تهیه:

خمیر رو آماده کنید و بذارید ور بیاد.

سس رو آماده کنید.

فلفل دلمه ای رو به صورت نوارهای باریک ببرید. پیاز رو هم خلالی برش بزنید.

قارچ رو هم پوست بکنید و به صورت ورقه ای برش بزنید.

مرغ رو به صورت نوارهای باریک ببرید. توی ماهیتابه داغی 2 قاشق روغن زیتون بریزید و مرغ رو توش تفت بدید. کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و روی حرارت بالا به مدت تقریباَ 5-7 دقیقه هم بزنید تا بپزه و طلایی شه و در عین حال خشک نشه. (زمانش بستگی به حرارت و همچنین ضخامت تیکه های مرغ داره)

حالا مواد آماده س.

مقداری خمیر رو باز کنید و با سس پیتزا بپوشونید.

کمی پنیر بپاشید و تیکه های مرغ و ورقه های قارچ و نوارهای فلفل دلمه ای و پیاز خلال شده رو بریزید روی پنیر.

 

آخر سر باز کمی پنیر (اگه دوس داشتید پنیر چدار) بریزید روش و کمی هم اورگانو بپاشید و تو فری که از قبل با حرارت بالا (مثلاَ 220 درجه) داغ شده بپزید. زیر نون باید طلایی بشه و روی پیتزا هم پنیر کاملاَ آب بشه و به رنگ طلایی دربیاد.

 

بسیار خوشمزه و سبک!

 

میتونید سبزیجات رو توی تابه به مرغ اضافه کنید و قبل از ریختن روی پیتزا، کمی حرارت بدید تا نرم تر شه. می تونید هم مثل من خام بریزید. انتخاب با خودتونه. ضمناَ اگه دوس داشتید و وقتتون اجازه داد میتونید تیکه های مرغ رو هم قبل از پخت توی سس مارینه کنید و بعد بپزید.

 

به هر حال این یه پیتزای خوشمزه س و با کمی بالا پایین کردن مواد می تونید تاپینگش رو طبق ذائقه خودتون درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

نوش جان! قلب  

نویسنده: ترلان ; ساعت ۳:۱٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٥/۱٠/٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()