ترلان کافه


+ کوفته انگشتی

راستش نمی دونم بگم کوفته یا نه؟! مواد درونیش یه جورایی مثل کوفته س ولی طرز پختش اصلاً! شاید یه جور کروکته... نمی دونم... سوال

حالا هر اسمی می خواد داشته باشه، مهم نیست... من خودم خییییییییییلی دوس دارم چون هم خوشمزه س هم وقتی می خورم به شدت یاد دوران خوش دانشگاه میفتم. همیشه طعم این غذا با یه حس نوستالژی قشنگ قاطی میشه و کیف می کنم!... یکی از بچه ها یه وقتایی درست می کرد و با خودش میاورد... دور هم جمع می شدیم، می خوردیم، می گفتیم، می خندیدیم.... یادش بخیر! خیال باطل

من مطمئنم شما هم خوشتون میاد... لازم نیست حتماً خاطره دانشگاهی از این غذا داشته باشید، به یاد من درست کنید و بخورید و حالشو ببرید! منم به یاد اون روزا و مخصوصاً دوست عزیزم که طرز تهیه شو بهم داد می ذارمش تو وبلاگم. فرشته

 

 


مواد لازم:

١- گوشت چرخ کرده .................................... ٢۵٠ گرم

٢- برنج ..................................................... سه چهارم لیوان

٣- گشنیز تازه خرد شده ................................ ١ دسته

۴- جعفری خرد شده .................................... ٢ ق غ

۵- شوید خورد شده ..................................... ٢ ق غ

۶- تخم مرغ ................................................ ١ عدد

٧- پودر سوخاری ......................................... به میزان لازم

٨- نمک، فلفل ........................................... به میزان لازم

٩- پیاز ..................................................... ٢ عدد

طرز تهیه:

 برنج رو بپزید (کمی بیشتر از حد پلویی... یعنی باید نرم تر باشه چون قراره چنگ بخوره) پیازها رو ریز خرد کنید و کمی سرخ کنید. گوشت رو بهش اضافه کنید و تفت بدید. نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده رو بهش اضافه کنید. آخر سر برنج رو هم اضافه کنید و وقتی کمی سرد شد حسابی اونو چنگ بزنید تا حالت چسبنده پیدا کنه.

مایه کوفته

از مایه گلوله هایی به اندازه یه گردو بردارید و اونو تو دست به فرم انگشت دربیارید.

فرم دهی

همه انگشت ها رو به همین ترتیب آماده می کنیم. (با این مقدار مواد تقریباً ٢۴ تا انگشت میشه)

انگشتهای آماده قبل از آغشته شدن

تخم مرغ رو تو یه کاسه با چنگال بزنید و انگشت ها رو یکی یکی تو تخم مرغ بزنید و بعد بلافاصله اونارو تو ظرف پودر سوخاری بغلتونید تا دورش یه لایه سوخاری تشکیل بشه. (البته از اونجا که من طرفدار طعم تند هستم، توی تخم مرغ یه کم فلفل قرمز خرد شده ریختم) 

لایه تخم مرغ

لایه پودر سوخاری

قبل از سرخ کردن

همه این انگشت ها رو تو روغن سرخ کنید و وقتی طلایی شد روغن اضافی اونارو بگیرید.

دقت کنید که روغن نه اون قدر سرد باشه که مجبور شید مدت زیادی انگشت ها رو توش نگه دارید و روغن زیادی جذب اونا بشه، نه اونقدر داغ باشه که انگشت ها فوری بسوزن.

و دیگه این که نیازی نیست روغن خیلی زیاد باشه، در حدی که تا نصف انگشت ها رو بگیره کافیه.

شکل نهایی به این صورته... نباید از این تیره تر بشه، در همین حد سرخ بشه کافیه.

محصول نهایی

نوش جان لبخند 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٢٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()