ترلان کافه


+ مافین چیپس شکلاتی

خیلی وقت بود می خواستم مافین درست کنم... کپسول کاغذی هم خریده بودم ولی نمی دونم چرا هر وقت اومدم درست کنم نشد... جور در نمیومد.... تا بالاخره امروز عزمم رو جزم کردم!

من امروز برای اولین بار مافین درست کردم و دیدم که چقدر راحته! و به شما هم پیشنهاد می کنم امتحان کنید. من خوب شدن مافینتون رو همین الآن تضمین می کنم! چشمک 


مواد لازم:

چیپس شکلاتی ...................... ٣۴٠ گرم

کره نرم شده ......................... ١۵٠ گرم

تخم مرغ متوسط ..................... ۴ عدد

آرد شیرینی پزی ...................... دو و نیم پیمانه

شکر ..................................... ١ پیمانه

شیر ..................................... یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر ............................. ١ ق غ

وانیل ..................................... ٢/١ ق م

نمک ..................................... ١ ق چ

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم کنید. کره و وانیل رو با همزن بزنید تا حالت پفکی پیدا کنه. بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن تخم مرغ، حدود ٣ دقیقه هم بزنید و ۴/١ پیمانه شکر رو بریزید تو مایه و هم بزنید. این کار رو تا تموم شدن هر ۴ تا تخم مرغ و ١ پیمانه شکر انجام بدین.

 

بکینگ پودر و نمک رو بریزید تو شیر و هم بزنید. حالا این مخلوط رو به مایه کیک اضافه کنید و یه مقدار هم بزنید.

آخر سر هم آرد رو که ٣-٢ بار الک کردین، با چیپس شکلاتی مخلوط کنید...

و به مایه کیک اضافه کنید و با کاردک هم بزنید تا آرد کاملاً با مایه کیک ترکیب بشه.

 

کپسول های کاغذی رو یه مقدار با کره چرب کنید و از مایه کیک، به اندازه دو سوم کپسول پر کنید.

خیلی بهتره که از سینی هایی که مخصوص مافین هستن استفاده کنید. چون فرورفتگی هایی دارن که کپسول مافین توی اونها قرار می گیره و نگه داشته میشه. ولی من نداشتم به جاش ٧ تا کاسه استیل کوچیک داشتم که هر کپسول رو پس از پر کردن گذاشتم توی یه کاسه. برای ٢ تا کپسولی که باقی مونده بود هیچی نذاشتم چون هم کاسه هام تموم شده بود هم میخواستم مقایسه کنم ببینم اگه کپسول ها رو بدون ساپورت بذارم تو فر چه جوری میشه!

مافین ها رو بذارید تو طبقه بالایی فر به مدت ٢۵ الی ٣٠ دقیقه بمونن تا کاملاً پف کنن.

همونطور که می بینید اون هایی که بدون ساپورت رفتن تو فر خیلی پف نکردن و کپسول باز شده ولی اونهایی که توی کاسه بودن قشنگ پف کردن و عین مافین های حاضری شدن!

با این مقدار مواد تقریباً ١٨ تا مافین درست میشه که البته خود من با نصف این مواد درست کردم و ٩ تا مافین شد.

این هم یه مافین که از وسط بازش کردم...... با دیدن تکه های شکلات، فکر کنم اونایی که عاشق شکلات هستن الآن این شکلی شدن: خوشمزه نیشخند

ولی من اگه بخوام باز هم درست کنم، کمتر شکلات می ریزم! شما هم بسته به سلیقه تون و علاقه ای که به شکلات دارین، مقدارش رو کم و زیاد کنید.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٢٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/۱٥
دسته بندی: شیرینی و کیک
    پيام هاي ديگران()