ترلان کافه


+ نوعی اسنک مرغ

این اسنک رو چند روز پیش تو برنامه سامان گلریز دیدم و شبش هم درست کردم. بد نبود. حداقلش این که خیییییییلی آسون بود و خوشگل!! چشمک


مواد لازم:

سینه مرغ ............................. ٢ عدد

تخم مرغ ............................... ١ عدد

پیاز رنده شده ........................ ٢ عدد

فلفل سبز ............................. ١ عدد (کوچیک)

نمک و فلفل ........................... به میزان لازم

نان همبرگر ........................... به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ رو دو بار چرخ کنید و بعد اون رو با تخم مرغ و پیاز و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فلفل سبز رو هم خیلی ریز خرد کنید و به مایه تون اضافه کنید.

نون ها رو از وسط ببرید و از مایه یه قاشق روی نون بریزید و سطح نون رو کاملاً با مایه بپوشونید.

کمی روغن بریزید توی ماهیتابه تفلون و نون رو از سمتی که با مایه پوشیده شده توی ماهیتابه قرار بدید.

مایه که سفت شد و پخت، از تو ماهیتابه بردارید و توی ظرف سرو بچینید.

نکته: من طبق همین دستور عمل کردم ولی بعد فکر کردم اگه به جای سرخ کردن اونو توی فر قرار بدیم بهتر بشه چون نونش هم برشته میشه در حالیکه با روش سرخ کردن نون یه مقدار نرم می مونه. انتخاب با خودتون! لبخند

نویسنده: ترلان ; ساعت ٧:٤٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٩/۱٩
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()