ترلان کافه


+ بیسکویت دارچینی

این یه بیسکویت ساده و خوشمزه است که از یه سایت خارجی یاد گرفتم. و اگه بدونید چه عطری داره، همین الآن دست به کار درست کردنش میشید! لبخند 


مواد لازم:

کره ............................... نصف پیمانه

پنیر خامه ای ................. یک چهارم پیمانه

پودر شکر ...................... ١ پیمانه

تخم مرغ زده شده .......... ١ عدد

وانیل ............................ ١ ق چ

آرد شماره ١ ................. ٣ پیمانه

بکینگ پودر .................. نصف ق چ

دارچین .......................... نصف ق چ

برای رویه بیسکویت:

شکر قهوه ای ............... یک چهارم پیمانه

کره ذوب شده ............... ٣ ق چ

دارچین ........................ ٢ ق چ

طرز تهیه:

کره، پنیر خامه ای و شکر رو با همزن اونقدر بزنید که حالت پفکی پیدا کنه.

تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

آرد رو به همراه بکینگ پودر و دارچین الک کنید و خوب مخلوط کنید و به مایه بیسکویت اضافه کنید. این مرحله دیگه به همزن برقی نیازی نیست و باید با دست ورز بدیم.

خمیر نرمی به دست میاد که باید روش رو بپوشونید و بذاریدش تو یخچال یه نیم ساعتی بمونه و کمی خودش رو بگیره.

سطح کار رو کمی آردپاشی کنید و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریباً ٣ میلیمتر باز کنید. (برای راحتی کار می تونید خمیر رو بین دو عدد کاغذ قنادی باز کنید)

خمیر رو به شکل دلخواه قالب بزنید. (هر سری اضافات خمیر رو جمع کنید و دوباره از اول باز کنید و قالب بزنید. اون قدر این کار رو انجام بدید تا همه خمیرتون تموم شه)

و شیرینی ها رو توی سینی فر بچینید.

برای تهیه رویه بیسکویتها، کره ذوب شده و شکر و دارچین رو با هم مخلوط کنید.

از این مایه یه مقدار روی هر بیسکویت بمالید.

بعد سینی رو بذارید تو فری که از قبل با حرارت ١٩٠ درجه گرم شده تا وقتی که لبه بیسکویت ها طلایی شه. (تقریباً ١٢ دقیقه) من یه ٣-٢ دقیقه ای هم گریل رو با شعله ملایم روشن کردم. اگر این کار رو می کنید مواظب باشید روی بیسکویت ها نسوزه، چون رویه کره داره و خیلی زود ممکنه بسوزه)

وقتی سینی رو از تو فر در‌ آوردین، یه خورده صبر کنید تا کمی خنک شه. بعد به آرومی بیسکویت ها رو از سینی جدا کنید و روی توری بچینید تا کاملاً خنک بشه.

بعد توی ظرف بچینید و سرو کنید. نوش جان! قلب

 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/۱٢
دسته بندی: بیسکویت
    پيام هاي ديگران()