ترلان کافه


+ سمبوسه مرغ

اینم یه مدل دیگه سمبوسه برای دوستداران غذاهای هندی!


مواد لازم:

سینه مرغ ................................... ٢ عدد

پیاز ............................................ ٢ عدد

نخود فرنگی ................................ ١ لیوان

هویج ......................................... ١ عدد

سیب زمینی ............................... ١ عدد

جعفری خرد شده ......................... ٢ ق غ

نمک، فلفل و ادویه ......................... به میزان لازم

فلفل سبز .................................... ٢-١ عدد (تندی سمبوسه به ذائقه خودتون بستگی داره)

نون سمبوسه .............................. به میزان لازم

طرز تهیه:

 مرغ رو با کمی نمک بذارید بپزه و پس از این که پخت، ریز ریزش کنید. پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن یه تفت بدید و مرغ و بعد هم ادویه و فلفل رو بهش اضافه کنید. سیب زمینی ها و هویج رو نگینی خرد کنید و بذارید با کمی آب بپزه. بعد اینها رو به همراه نخود فرنگی به مایه مرغ اضافه کنید. در آخر هم جعفری خرد شده و اگه دوس داشتید گشنیز خرد شده هم بریزید و همه مواد رو خوب مخلوط کنید. ادویه می تونه خیلی متنوع باشه. من خودم زردچوبه، فلفل سیاه، زیره، گرام ماسالا و پودر زنجبیل ریختم.

توی نون های سمبوسه رو مطابق اون چه که تو پست سمبوسه سبزیجات به طور کامل و مصور توضیح دادم، پر کنید و سمبوسه ها رو بپیچید.  

تو همین مرحله میشه سمبوسه ها رو تو روغن داغ سرخ کرد و کار تموم میشه ولی من این کار رو نکردم. به جای این کار، ٢ تا تخم مرغ رو با چنگال زدم و سمبوسه ها رو یکی یکی فرو کردم تو تخم مرغ ها و بعد هم تو پودر سوخاری غلتوندمشون.

بعد اونها رو تو روغن سرخ کردم. این هم روش خوبیه که توصیه می کنم انجام بدین! مزه جدیدی به سمبوسه میده! لبخند

با این مقدار مواد حدود ٢٢ تا سمبوسه به دست میاد.

نویسنده: ترلان ; ساعت ٥:٤۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/۱٥
    پيام هاي ديگران()