ترلان کافه


+ سالاد چهار فصل

سلام... من بالاخره بعد از یک ماه برگشتم... این برگشتن برای خودم که خیلی لذت بخشه، امیدوارم برای دوستان هم حداقل در حد یه خبر خوب باشه! چشمک از محبت عزیزانی که در این مدت جویای حالم بودن بی نهایت تشکر می کنم.

این بار من با یه سالاد برگشتم. در واقع اسم این سالاد به انگلیسی هست All Season Salad که من اون رو به عنوان "سالاد چهار فصل" ترجمه کردم.


مواد لازم:

کاهوی خرد شده ................................. ۴ لیوان

کلم برگ سفید خرد شده ...................... یک و نیم لیوان

کلم برگ بنفش خرد شده ...................... یک و نیم لیوان

ذرت پخته شده .................................... ١ لیوان

پنیر چدار رنده شده .............................. نصف لیوان

سس مایونز ........................................ ۴ ق غ

سس خردل ........................................ ١ ق غ

روغن زیتون ........................................ ٣ ق غ

سرکه ................................................ ٢ ق غ

نمک ................................................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

سس مایونز، سس خردل، روغن زیتون، سرکه و نمک رو با هم مخلوط کنید تا سس سالادتون به دست بیاد.

 

سبزیجات (کاهو، دو نوع کلم، ذرت) رو با پنیر مخلوط کنید. من دو عدد هم ترشی فلفل ریز ریز حلقه حلقه کردم و ریختم توش.

اینا که با هم مخلوط شدن سس رو بدین روش و خوب هم بزنید. می تونید آخر کار تعدادی هم گوجه مینیاتوری بچینید رو سالاد به عنوان تزیین.

نوش جان لبخند  

نویسنده: ترلان ; ساعت ٧:٥۱ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/۱٢/٢٠
دسته بندی: سالاد
    پيام هاي ديگران()