ترلان کافه


+ تبوله

زدم تو کار سالادا اااااا!! خنده

اینم یه سالاد لبنانی بسیار خوشمزه و سالم! تلفظش به انگلیسی هست Tabbouleh.


مواد لازم:

جعفری ................................ ٣ دسته

نعناع تازه خرد شده ............... نصف لیوان

بلغور .................................. نصف استکان

گوجه فرنگی ........................ ٢ عدد

خیار .................................... ١ عدد

آب ٢ عدد لیمو 

روغن زیتون ......................... ۵-۴ ق غ

نمک .................................. به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور رو بشورید و بذارید خیس بخوره. حداقل باید یه نیم ساعتی خیس بخوره. (البته ظاهرا بلغوری که تو کشورهای عربی می فروشن برای تبوله و اینا نیم پزه و فقط کافیه خیس بخوره ولی بلغوری که تو ایران هست باید یه مقدار بپزه)

جعفری رو خیلی ریز خرد کنید.

 

گوجه فرنگی و خیار رو هم ریز خرد کنید. من خودم معمولاً یه ٧-۶ برگ کاهو هم می ریزم تو سالاد تا خوشمزه تر بشه.

بلغور رو صاف کنید و آبش رو بگیرید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید. 

 

روی سالاد رو می تونید با خرده های گوجه فرنگی و حلقه های فلفل دلمه ای تزیین کنید.

 

این سالاد علیرغم خوشمزگیش فقط یه مشکل کوچولو داره و اون این که چون موادش خیلی ریز خرد میشه میره لای دندون. من خودم هر وقت می خورم بعدش تا دندونم رو تو آینه چک نکنم، اینجوری نیشخند نمی خندم چون می ترسم سبزیجات لای دندونم مونده باشه. ولی بعد که از امن بودن اوضاع خیالم راحت میشه راحت می خندم! خنده شما هم مواظب باشید! چشمک

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱٢/٢٤
دسته بندی: سالاد
    پيام هاي ديگران()