ترلان کافه


+ دسر ژله و کارامل

یه دسر خوشمزه برای بعد افطار خیلی می چسبه. این هم یه دسر ترکیبی از ژله و کارامل... دو تا دسری که درست کردن هر دو تاشون خیلی آسونه و همتون بلدین! لبخند


مواد لازم:

ژله توت فرنگی .............................. ١ بسته

پودر کرم کارامل ............................. ٢ بسته

شیر ............................................ سه و نیم لیوان

توت فرنگی ................................... به تعداد لازم 

طرز تهیه:

ژله رو تو سه چهارم لیوان آب جوش حل کنید. برای شفاف تر شدن ژله اون رو کمی روی بخار آب جوش قرار بدید. بعد سه چهارم لیوان آب سرد بریزید توش و مخلوط کنید. من خودم یه ق غ پودر ژلاتین هم اضافه کردم تا سفت تر بشه. شما می تونید این کار رو نکنید. ژله خودش که به اندازه کافی تو یخچال بمونه سفت میشه. ژله رو بریزید تو فالب و بذارید تو یخچال تا نیم بند بشه.

قبل از این که ژله کاملاً ببنده، توت فرنگی ها رو توش فرو کنید و دوباره بذارید تو یخچال تا کاملاً سفت بشه.

 

پودر کارامل رو تو سه و نیم لیوان شیر بجوشونید (بر اساس دستوری که رو خود پاکت کارامل داده عمل کنید. روی پاکت کاراملی که من استفاده می کنم نوشته اول باید شیر جوشونده بشه بعد پودر کارامل بهش اضافه شه) و بذارید کمی خنک بشه. کرم کارامل نه باید اونقدری داغ باشه که به محض ریخته شدن روی ژله، اون رو آب کنه و نه باید اونقدر سرد باشه که ببنده و به لایه ژله نچسبه.

بعد از کارامل کم کم و به آرومی بریزید روی ژله تا کاملاً اون رو بپوشونه و دوباره بذارید تو یخچال یه چند ساعتی بمونه.

 

وقتی دسر کاملاً بست، اول اطراف دسر رو با نوک چاقو از ظرف جدا کنید و بعد قالب رو چند ثانیه تو ظرف آب گرم قرار بدید و دسر رو تو ظرف پذیرایی برگردونید.

می تونید اطراف دسر رو با خامه فرم گرفته و کمپوت تزیین کنید یا به صورت ساده و بدون تزیین... خودش به اندازه کافی خوشگل هست... مخصوصاً انعکاس توت فرنگی ها تو ژله! لبخند

به جای توت فرنگی می تونید از هر میوه دیگه ای که دوس دارید استفاده کنید. ترجیحاً ژله هم باید با میوه دلخواه هماهنگی داشته باشه. مثلاً می تونید از میوه و ژله موز استفاده کنید یا کیوی... یا هر چی که دوس داشتین!

نوش جان لبخند

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٥/٢۳
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()