ترلان کافه


+ نان باگت با مرغ و کالباس

یه غذای فوری و خوشمزه! کلی هم میشه بهش تنوع داد!


مواد لازم:

نان باگت فرانسوی ....................... ١ عدد

سینه مرغ پخته ........................... ١ عدد

کالباس خرد شده ........................ نصف پیمانه

زیتون خلال شده ........................ ۴-٣ ق غ

پنیر پیتزا .................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

نون باگت رو مطابق شکل زیر برش بدید:

 

بعد از موادی که گفته شد کم کم بریزید روی نون های بریده شده و در آخر هم پنیر پیتزا رو بریزید روش. این کار رو با احتیاط انجام بدید تا مواد نریزه رو سینی و بسوزه.

 

قبل از این که بذارید تو فر، کمی از ادویه دلخواه بپاشید رو پنیر. من خودم کمی اورگانو و فلفل سیه و ریحون سبز و بنفش (خشک) ریختم.

سینی رو بذارید تو فر تا غذاتون گرم بشه و پنیر روش آب بشه. حرارت فر رو زیاد نکنید چون باعث میشه نونتون برشته و خشک بشه. کمی هم گریل رو روشن کنید تا پنیر یه کم برشته بشه.

نوش جان! لبخند 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٢۸ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱/٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()