ترلان کافه


+ کروکِت ماهی (Fish Croquettes)

با سلام خدمت دوستان عزیزم

از این که چند روز غیبت داشتم معذرت میخوام ولی دلیلش این بود که جای شما خالی رفته بودم زیارت خونه خدا! میخواستم به اطلاع برسونم و ازتون خداحافظی کنم و حلالیت بخوام ولی متاسفانه لپ تاپ تو خونه نبود و این فرصت بهم دست نداد. به هر حال یه ١٠ روزی رفتم و برگشتم. واسه همه بچه ها هم دعا کردم... از این که جواب یه سری نظرات رو دیر دادم معذرت میخوام. دلیلش تنها و تنها همین بود که گفتم.

خوب دیگه بریم سراغ پست جدید! لبخند

چند روز پیش نهار ماهی داشتیم یه مقدار اضافه اومد. شبش می خواستم شام درست کنم به ذهنم رسید با همین ماهی ها یه چیزی تهیه کنم. ایده اولیه اش رو داشتم و با یه چرخ تو اینترنت به نتیجه ای که می خواستم رسیدم! غذای لذیذی شده بود... امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.... بلکه بهونه ای باشه برای ترویج استفاده از ماهی که سرشار از ویتامین ها و عناصر مورد نیاز بدنه.


مواد لازم:

ماهی پخته بدون استخوان ................... ۴٠٠ گرم

سیب زمینی ..................................... ٢ عدد متوسط

جعفری خرد شده .............................. نصف لیوان

گشنیز خرد شده .............................. نصف لیوان

شوید خشک ................................... ١ ق غ

فلفل سبز ....................................... ١ عدد (بسته به ذائقه)

زیره ............................................... ١ ق م

پنیر پیتزا یا پنیر چدار ......................... نصف لیوان

نمک و فلفل ..................................... به مقدار لازم

تخم مرغ ......................................... ٢ عدد

پودر سوخاری .................................. به میزان لازم

طرز تهیه:

اول از همه ماهی رو چنگ بزنید تا خیلی ریز خرد بشه به این شکل:

سیب زمینی ها رو بذارید آب پز بشه بعد اونا رو هم به ماهی اضافه کنید و چنگ بزنید.

فلفل رو ریز خرد کنید و به همراه جعفری و گشنیز به مایه اضافه کنید. نمک، فلفل و زیره رو هم بریزید و در آخر سر پنیر رو هم به مایه ماهی اضافه کنید و خوب چنگ بزنید.

تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید. پودر سوخاری رو هم توی یه ظرف جداگونه بریزید.

ساده ترین شکل اینه که از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و تو دستتون گردش کنید و کمی له کنید. بعد اون رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری بزنید و نهایتاً تو روغن شناور سرخ کنید. روغن اضافی رو بگیرید و سرو کنید.

ولی من چند تا رو به شکل قلب درست کردم که مراحلش رو به صورت اشکال زیر می بینید:

نوش جان! لبخند

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۱/٢٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()