ترلان کافه


+ دسر ژله و کرم وانیلی

این دسر رو با الهام از دسر خورده شیشه و دسر ژله کسترد که هر دو تاش رو از وبلاگ رویا جون یاد گرفتم، درست کردم. هم قیافه جالبی داره و هم طعم خوبی! مرسی رویای عزیز! ماچ


مواد لازم:

ژله (طعم دلخواه) ................................. ٢ بسته

میوه دلخواه (ترجیحاً همان طعم ژله) ........ به میزان لازم

شیر .................................................. دو و نیم لیوان

شکر ................................................. سه چهارم لیوان

وانیل ................................................. ١ ق چ

خامه ................................................. ١٠٠ گرم

پودر ژلاتین ......................................... دو و نیم ق غ

طرز تهیه:

یک بسته از ژله رو تو نصف لیوان آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده. وقتی بست، ژله رو به اشکال نامنظم ببرید.

 

یک بسته دیگه از ژله رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. ژله رو بریزید تو قالبی که می خواهید دسر رو توش درست کنید و بذاریدش تو یخچال.

 

وقتی ژله نیم بند شد از میوه دلخواه دونه دونه توی ژله قرار بدید. دوباره قالب رو بذارید تو یخچال.

من از گیلاس هایی که به دو نیم کرده بودم و هسته شون رو در آورده بودم استفاده کردم.

 

شیر رو با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه. بعد از روی گاز بردارید و بذارید کنار. ژلاتین رو اول روی کمی آب سرد بپاشید. وقتی به حالت اسفنجی در اومد بذاریدش روی بخار آب جوش تا شفاف بشه.

پس از این که مخلوط شیر و شکر کمی خنک شد، ژلاتین و وانیل و خامه رو بریزید توش و هم بزنید.

 

به آرومی از کرم وانیلی با ملاقه بریزید روی ژله (ژله باید کاملاً بسته شده باشه وگرنه با کرم مخلوط میشه و رنگش بهم می ریزه!) قالب رو دوباره بذارید تو یخچال.

 

وقتی کرم نیم بند شد، اون ژله هایی رو که همون اول به صورت قطعات نامنظم بریده بودید، دونه دونه فرو کنید تو کرم. وقتی تموم شد دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده.

 

دسرتون که کاملاً سفت شد، اول با نوک چاقو دورش رو آزاد کنید و بعد قالب رو یه چند ثانیه ای تو ظرف آب گرم نگه دارید و نهایتاً تو ظرف مورد نظرتون برش گردونید.

 

(ببخشید، نور آشپزخونه کم بود.. واسه همین عکس یه مقدار تاریکه! مهمونا هم تو هال بودن و نمیشد ببرمش اونجا عکس بگیرم!خجالت)

من برای این دسر از ژله با طعم گیلاس و خود میوه گیلاس استفاده کردم. هر میوه دیگه ای میشه استفاده کرد، مثلاً ژله توت فرنگی با میوه توت فرنگی که اون هم خیلی قشنگ میشه.

 

نوش جان! قلب

 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:۱٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٢۱
دسته بندی: دسر
    پيام هاي ديگران()