ترلان کافه


+ رولت بادمجان

چند شب پیش تو یکی از سایتهای عربی چشمم به یه غذای جدید خورد: رولت بادمجان! جالبه که اتفاقاً یکی دو روز قبلش هم شادی تو وبلاگش یه غذا با بادمجان و پنیر معرفی کرده بود!! چه حسن تصادفی... جل الخالق!! نیشخند

بالاخره من هم درست کردم و طعمش برام تازگی داشت. امیدوارم شما هم دوست داشته باشید! این غذا رو تقدیم می کنم به همه دوستانی که بادمجون رو دوست دارن و دلشون میخواد غذاهای متنوع تری با بادمجون یاد بگیرن... مثل خود من! چشمک


مواد لازم:

بادمجان .......................... ٣ عدد

پنیر خامه ای .................... ٣ ق غ

پنیر گرویر ......................... ١ ق غ

پنیر چدار ......................... ١٠٠ گرم

سینه مرغ ....................... ١ عدد

ریحان تازه خرد شده .......... ٢ ق غ

تخم مرغ ......................... ٢ عدد

پودر سوخاری ................... به مقدار لازم

نمک و فلفل ................... به میزان لازم

 طرز تهیه:

بادمجان ها رو به ورقه های نازک با ضخامت تقریباً نیم سانت ببرید. کمی روغن به دو طرف ورقه های بادمجان برس کنید. حالا یا تو فر بذارید بپزه یا تو ماهیتابه تفلون دربسته که وقتی یه طرفش پخت برش گردونیم تا اون طرفش هم بپزه. به هر حال هر دوی این روش کمک می کنه تا بادمجونا بدون روغن زیادی سرخ بشن و غذا خیلی چرب نشه.

سینه مرغ رو بذارید بپزه و بعد به قطعات کوچیک ببرید. ریحان رو به همراه نمک و فلفل و پنیر (اگه از این پنیرا ندارید می تونید پنیر پیتزا و کمی پنیر سفید استفاده کنید) به سینه مرغ اضافه کنید. من یه مقدار فلفل سبز هم خرد کردم و ریختم توش! (من یه نصف هویج پخته هم داشتم که ریختم توش ولی تو دستور اصلی نبود!)

من یه مقدار هم پنیر پیتزا ریختم ولی راستش این کار باعث میشه هم چرب بشه هم موقع سرخ کردن سریع آب بشه و اگه یه کم دیر کنیم می ریزه تو روغن و می سوزه!

داشتم فکر می کردم دفعه دیگه اگه بخوام درست کنم، ممکنه اصلاً تو این مایه پنیر نریزم و به جاش ماست کیسه ای استفاده کنم! فکر کنم خوب بشه... باید امتحان کنم! 

از مایه مرغ و پنیر یه مقدار روی ورقه بادمجون بذارید و شروع کنید به رول کردن.

تخم مرغ رو با چنگال بزنید. اگه دوس داشتین می تونید کمی اورگانو توی تخم مرغ بریزید. رولت ها رو یکی یکی اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری بغلتونید. همین کار رو دوباره انجام بدین. به این ترتیب ٢ لایه پودر سوخاری اطراف هر رولت ایجاد میشه.

تو تابه ای روغن شناور رو بذارید گرم بشه و رولت ها رو توش سرخ کنید.

پس از این که رولت ها سرخ شدن اون ها رو روی دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن بذارید تا روغن اضافیشون تا حد امکان جذب بشه.

 

هر کاری کنید این غذا بالاخره یه مقدار چرب میشه. برای همین حتماً با نون بخورید که دلتون رو نزه. بهتره موقع خوردن کمی هم آبلیمو بریزید روش تا خوشمزه تر بشه.  

با این مقدار مواد حدود ١٢ عدد رولت به دست میاد.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٢/٢٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()