ترلان کافه


+ کروکت اسفناج

اینم یه غذای خوشمزه برای استفاده از اسفناج و تمام خواص پرشماری که داره!


مواد لازم:

اسفناج ................................... نیم کیلو

سیب زمینی آب پز ................... ١ عدد بزرگ

پنیر سفید رنده شده ................. ۵٠ گرم

پنیر پیتزا .................................. ٣ ق غ

تخم مرغ ................................... ١ عدد

پودر سوخاری ............................. ٣ ق غ

نمک، فلفل و ادویه دلخواه .............. به میزان لازم

طرز تهیه:

اسفناج رو کمی تفت بدین تا آبش کشیده شه. سیب زمینی رو رنده کنید و همراه اسفناج و بقیه موادی که بالا نوشتم مخلوط کنید. البته من از پنیر گرویر و کمی هم پنیر پارمزان به همراه پنیر سفید استفاده کردم. شما هر چی دوس داشتین بریزید توش!

میزان پودر سوخاری هم که نوشتم می تونه متغیر باشه. اگه دیدین مایه خیلی شله کمی بیشتر بریزید ولی هر چه کمتر باشه بهتره.

میزان نمک مایه هم به شوری پنیر بستگی داره. من خودم اصلاً نمک نریختم چون پنیر سفیدم شور بود. آخر سر کمی هم فلفل و ادویه دلخواه بریزید توش و مایه رو بذارید تو یخچال تا کمی سفت شه.

از مایه یه مقدار بردارید و تو دستتون گردش کنید و اول بزنید تو پودر سوخاری و بعد تخم مرغ و دوباره پودر سوخاری. (این تخم مرغ و پودر سوخاری که تو این مرحله استفاده میشه رو من بالا ننوشتم که یه وقت اشتباه نشه. احتمالاً برای لایه سوخاری، ٢ تا تخم مرغ ببره و حدود ١ لیوان پودر سوخاری.)

ممکنه این کار اولش کمی سخت به نظر بیاد چون مایه یه مقدار شله ولی به تدریج میاد دستتون که چیکار کنید! بهتره اول تو دست پهن نکنید و همون طور که کلفته بزنید تو پودر سوخاری. کارتون که تموم شد توی سینی یه کم با دست فشار بدین تا ضخامتش کم بشه.

ترجیحاً دوباره کروکت ها رو بذارید یه چند دقیقه ای تو یخچال تا موقع سرخ کردن باز نشن.

روغن رو داغ کنید و کروکت ها رو توی روغن سرخ کنید. یه طرفش که سرخ شد برگردونید تا اون طرفش هم سرخ شه.

بعد کروکت ها رو روی کاغذ جذب روغن یا دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش جذب بشه.

اینم از نزدیک...

با این مقدار مواد حدود ١٢ تا کروکت اسفناج به دست میاد.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٠٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()