ترلان کافه


+ بیسکویت کاکائویی با کرم شکلاتی

این هم بیسکویت کرم دار... امیدوارم بپسندید! (گلی... بیسکویییییت!! چشمک)

 


کرم میانی

مواد لازم:

خامه ................................................... نصف لیوان

عسل .................................................. ١ ق غ

شکلات سفید ....................................... 300 گرم

وانیل .................................................... ١ ق غ

طرز تهیه:

تو یه شیرجوش خامه،‌ عسل و وانیل رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت. شکلات سفید رو هم ریز ریز خرد کنید و وقتی مخلوط خامه گرم شد شکلات رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کل شکلات آب بشه و کرم کاملاً یکنواخت بشه.

بعد کرم رو بذارید تو یخچال تا خنک شه.

خمیر بیسکویت

مواد لازم:

آرد شماره ١ (مخصوص شیرینی) ................. ٢ لیوان

پودر کاکائو ............................................... نصف لیوان

نمک ...................................................... نصف ق چ

بکینگ پودر ............................................. نصف ق چ

کره نرم شده ........................................... نصف لیوان

شکر (ترجیحاً دونه ریز باشه)....................... یک چهارم لیوان

زرده تخم مرغ ........................................... ١ عدد

وانیل ..................................................... ١ ق چ

شیر ...................................................... کمی (در حد ٢-١ ق غ)

طرز تهیه:

شکر و کره رو با همزن بزنید تا شکر حل بشه.

زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر، نمک و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید.

بعد مخلوط آرد رو الک کنید تو مایه تون. به تدریج شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یه دستی درست بشه. زیاد ورز ندین.

خمیر که آماده شد اون رو تو کیسه فریزر بذارین تو یخچال یه نیم ساعتی بمونه تا منسجم بشه.

بعد خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت باز کنید...

و با قالب دلخواه خمیر رو قالب بزنید.

اونقدر این کار رو ادامه میدیم تا خمیر تموم شه. همین جا یه نکته رو هم بگم که در مورد همه بیسکویت ها کاربرد داره و اون این که اضافات خمیر رو که جمع می کنید ورز ندید چون باعث خشکی خمیر میشه. بلکه اونارو بذارید رو هم و با وردنه یه مقدار فشار بدید و کم کم بازش کنید.

بیسکویت ها رو تو سینی فر بچینید و تو فری که از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم کردین به مدت تقریباً ١٠ دقیقه بپزید.

بعد از تو فر در بیارید و پس از ۵ دقیقه اونها رو به روی توری منتقل کنید تا خنک شن.

وقتی بیسکویت ها خنک شدن روی هر بیسکویت کمی از کرم شکلاتی بریزید و یه بیسکویت دیگه بذارید روی اون.

با این مقدار مواد حدود ٣٠ تا بیسکویت دو تایی به دست میاد.

فکر کنم این مقدار کرم برای این تعداد بیسکویت زیاد باشه... برای من که زیاد بود. اینو گفتم تا اگه شکلاتتون کم بود نگران نباشید! یه کمی هم که کرم کمتری درست کنید باز می رسه!!! چشمک 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/٩
دسته بندی: بیسکویت
    پيام هاي ديگران()