توپک های سیب زمینی سوخاری

مواد لازم:

مرغ پخته ریش ریش شده ................... حدود یک و نیم لیوان

هویج پخته رنده شده .......................... نصف یک عدد

فلفل تند خرد شده ............................. 1 عدد (در صورت تمایل)

نمک و فلفل ....................................... به میزان لازم

پنیر لیوانی یا سس مایونز .................... 1 ق غ

 

سیب زمینی متوسط ......................... تقریباً 5-6 عدد (بسته به سایز سیب زمینی)

پنیر چدار رنده شده ........................... 100 گرم

جعفری خرد شده .............................. 1 ق غ

فلفل تند خرد شده ............................. 1 عدد (در صورت تمایل)

نمک و فلفل ...................................... به میزان لازم

 

تخم مرغ ......................................... 1 عدد

پودر سوخاری ................................... حدود نصف لیوان

 

طرز تهیه:

من یه مقدار مرغ پخته و یه نصفه هویج پخته توی یخچال داشتم که نمی دونستم چیکارش کنم!؟!

یهو به ذهنم خطور کرد این غذا رو باهاش درست کنم!

مرغ رو ریش ریش کردم و با هویج و فلفل و پنیر لیوانی مخلوط کردم. شما اگه به پنیر لیوانی دسترسی ندارید می تونید به جاش از مایونز یا پنیر پیتزا استفاده کنید. (البته هر کدوم مزه و بافت متفاوتی دارن ولی می تونن جایگزین همدیگه بشن)

این از مواد میانی!

سیب زمینی ها رو هم آب پز کنید یا توی مایکروویو بپزید. بعد پوست بگیرید و رنده کنید.

پنیر چدار و جعفری و فلفل و ادویه مورد نیاز رو هم بهش اضافه کنید و خیلی خوب مواد رو با هم مخلوط کنید. (من یه مقدار تندش کردم.... هم توی مایه میانی و هم توی مخلوط سیب زمینی، یه فلفل قرمز تند اضافه کردم!!!)

این هم از لایه بیرونی توپک هامون!!

حالا از مایه سیب زمینی به اندازه یه نارنگی نسبتاً درشت بردارید و توی دستتون باز کنید و مقداری از مایه میانی رو بذارید وسطش...

لبه هاش رو جمع کنید و توی دستتون بچرخونید تا به شکل یه توپ در بیاد. اگه دیدید به دستتون می چسبه یه مقدار کف دستتون رو با آب سرد مرطوب کنید.

هر چی میزان مایه میانی به لایه سیب زمینی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه. البته به همون نسبت هم کار کردن باهاش و پیچیدنش سخت تر میشه! به هر حال سعی کنید لایه دورش رو نازک بگیرید تا توپک فقط مزه سیب زمینی نده!

 

همه توپک ها رو به همین شکل آماده کنید. وقتی کارتون تموم شد اونا رو به مدت تقریباً یک ربع توی فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرن. (سیب زمینی سریع وا میره و نمیشه به راحتی باهاش کار کرد برای همین بهتره توی فریزر بره تا یه مقدار سفت بشه)

توی کاسه ای تخم مرغ رو بشکنید و با چنگال هم بزنید. تخم مرغ رو به دلخواه خودتون طعم دار کنید. من خودم کمی نمک و فلفل زدم.

پودر سوخاری رو هم توی کاسه جداگانه ای بریزید و با هر چی دوس داشتید مزه دارش کنید. من مقداری اورگانو، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل زدم.

حالا توپک ها رو یکی یکی اول توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید تا یه لایه سوخاری دور توپک رو بگیره.

مقداری روغن رو در یه قابلمه کوچیک داغ کنید و توپک ها رو توی روغن شناور و با حرارت نسبتاً بالا سرخ کنید.

وقتی همه جای توپک طلایی شد با احتیاط از توی روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش بره.

غذا رو توی ظرف بچینید و گرم گرم میل کنید!!

غذای سنگینیه و هر کس (البته با معده عادی!!) با یه دونش سیر میشه! (هر چند به سایز توپکتون هم بستگی داره!!! چشمک)

با سایزی که من در آوردم، 12 تا توپک شد!

من خودم که خیلی دوستش داشتم... می تونید توش رو با هر چی که دوس داشتید پر کنید. مثلاً با مخلوط سبزیجات یا گوشت چرخ کرده یا پنیر خالی!! خلاصه دستتون بازه و تنوع هم بسیار زیاد!

این هم از مقطع توپک!

بسیار لذیذ!

نوش جان! قلب

چقدر هیجانزده و خوشحالم که ماه مبارک رمضان داره از راه می رسه. بغل

فردا رو اول ماه رمضانه... خدایا بهمون توفیق بده تو این ماه از لحظه لحظه ضیافتت استفاده کنیم... مهمونای خوبی باشیم و قدر این دعوتت رو بدونیم... اونقدر از میزبانی ما لذت ببری که این سعادت رو نصیبمون بکنی سال دیگه و سالهای بعدش هم مهمانت باشیم... خدایا دلمون رو تو این یک ماه به اندازه یک سال پاک و نورانی کن! قلب

سفره های همه رو پربرکت و دلاشون رو زلال و آسمونی کن! .... خدایا هوای هممون رو داشته باش، مخصوصاَ اونایی که تو شرایط خوبی نیستن... اونایی که از خونه هاشون رانده شدن و سرپناهی ندارن... اونایی که حتی به آب آشامیدنی دسترسی ندارن... خدایا همه بچه ها و مردم بی گناه رو به دست توانمند تو می سپارم... خودت هواشون رو داشته باش...

/ 12 نظر / 474 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا

بهههههههههه بههههههههههه مرسی

افسانه

سلام ترلان جون.طاعاتتون قبول . به به بسیار خوشمزه وعالی.گزینه خیلی خوب برای افطاره.من هر سال درست می کنم.خیلی مورد استقبال قرار میگیره.واقعا دستتون درد نکنه.بازم مرسی.

کیمیا

مثل همیشه عااااااااالی.من هر روز سر میزنم و به محض گذاشتن یه پست جدید حداکثر تا یک روز بعدش درست میکنم و لذت میبرم.توروخدا تند تند پستای خوشمزه بذارین.خدا خیرتون بده

نسترن. م

ترلان جان دعاهات چقدر دل نشین بود. آمین یا رب العالمین تکلیف منو برای افطار فردا معلوم کردی عزیزم البته تواین مایه ها قبلا چیزهایی درست کردم ولی اینم یه جور دیگه س با تفاوتهایی که داره. خواهرم درست کرده وخوشش اومده. طاعاتت قبول ترلان عزیز. راستی شما اونجا از ساعت چند تا چند روزه هستید؟ التماس دعا[گل][گل][گل]

شبنم

مرسی برای این دستور خوب. حتما امتحانش می کنم.

رکسانا

طاعات و عباداتتون قبول.از دستور پخت های بی نظیرتان ممنونم.

فاطمه

عالی بود ترلان جان. خیلی خیلی ازت ممنونم. برای افطار عالیه...

نسترن. م

درست کردم. عالی بود. ممنون ترلان عزیزم[ماچ][ماچ][ماچ]

فاطمه

سلام ترلان جون واقعا وبلاگ عالی دارین من خیلی استفاده میکنم این توپکارو هم درست کردم ولی موقع سرخ کردن وا رفتن دلیلش چی میتونه باشه؟تو فریزرم گذاشته بودم

مهشید

شما واقعا محشر هستید بهتون تبریک می گم ؛ هم یه آشپز فوق العاده هستید هم روح خیلی بزرگی دارید