کیک باقلوا نارگیل

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... یک و نیم پیمانه

شکر ............................................. سه چهارم پیمانه

پودر نارگیل ..................................... یک و نیم پیمانه

روغن مایع ...................................... سه چهارم پیمانه

پودر هل ......................................... یک ق چ

بکینگ پودر ..................................... یک و نیم ق چ

تخم مرغ ........................................ 3 عدد

وانیل ............................................. نصف ق چ

مواد لازم برای شربت باقلوا:

شکر ............................................. یک و نیم لیوان

آب ................................................ یک و نیم لیوان

هل درسته ..................................... 5 - 6 عدد

زعفران ........................................... حدود 1 ق چ

گلاب .............................................. 2 ق غ

آبلیمو .............................................. 3 - 4 قطره

طرز تهیه:

قالبتون رو چرب کنید. من برای این کیک از یه قالب به ابعاد تقریباً 40×20 سانت استفاده کردم. قالب باید اون اندازه وسعت داشته باشه که ارتفاع مایه کیک کمتر از 2 سانت بشه. ضمناً خیلی هم نازک نشه چون اونجوری خیلی خشک میشه و ممکنه بسوزه.

فر رو روشن کنید و درجه ش رو روی 180 تنظیم کنید.

تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو حسابی با همزن بزنید تا کاملاً رنگش روشن شه. (حدود 3 دقیقه)

 

(از اینجا به بعد زیاد هم نزنید چون پف کیک می خوابه)

روغن رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد هم پودر نارگیل رو توی مایه مخلوط کنید.

 

آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط و الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.

مایه رو توی قالب بریزید.

و بذارید توی فر به مدت تقریباً نیم ساعت تا بپزه. هر وقت خلال دندون رو توی کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته. کیک من توی 25 دقیقه پخت.

توی فاصله ای که کیک داره می پزه شربت رو آماده کنید.

آب، شکر، زعفران و هل رو بذارید روی حرارت تا بجوشه. پس از 10 دقیقه آبلیمو رو اضافه کنید. آخر سر گلاب رو بریزید و یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید.

کیک رو که از توی فر درآوردید 5 دقیقه صبر کنید و بعد شربت رو که کمی از حرارتش کم شده کم کم روی کیک بریزید.

من یه مقدار از شربت رو نریختم چون احساس کردم با کل شربتی که توی دستور اومده بود کیک زیادی شیرین میشد. شما اگه کیک خیلی شیرین دوس دارید همش رو بریزید وگرنه میتونید دو سوم این مقدار درست کنید یا این که مث من همش رو درست کنید ولی یک سومش رو توی ظرف دردار نگه دارید و هر وقت خواستید، باهاش شربت گوارایی چیزی درست کنید (مث شربت نعناع یا آبلیمو!)

روی کیک رو با پودر پسته و پودر گل محمدی تزیین کنید.

وقتی کیک سرد شد برش بزنید و توی ظرف بچینید.

این کیک به خاطر داشتن مقدار زیادی پودر نارگیل (به اندازه آرد، پودر نارگیل داره) بافت متلاشی شونده داره و باید خیلی با احتیاط برش داده بشه. مخصوصاً اگه گرم باشه که همون موقع برش، آش و لاش میشه و خوردنش هم خیلی سخته. پس حتماً بذارید اقلاً یه شب توی یخچال بمونه تا یه مقدار سفت بشه و خودش رو بگیره. (این عکس ها حدود 2-3 ساعت پس از پخت گرفته شده و همونطور که می بینید برشش خیلی تمیز در نیومده. چون میخواستم امروز آپلود کنم دیگه وقت نداشتم بذارم حسابی سرد بشه و بعد برش بزنم.)

امیدوارم این کیک رو درست کنید و دور هم ازش لذت ببرید.

 

انشالله همیشه دور هم جمع باشید و کانون خانوادگیتون گرم گرم باشه.

 

نوش جان! قلب

 

منبع: کتاب شیرینی پزی آراسته (با اندکی تغییر)

/ 9 نظر / 851 بازدید
سیمین صوری

جمعه خونه مادرشوهر دعوتیم و من همیشه یه چیزی درست میکنم و باخودم میبرم که دست خالی نباشم. این کیک با توجه به طعمی که داره باب طبع بزرگترهاست پس من حتما" درستش می کنم.ممنون ترلان جون

پریسا

ایول عالی بود مثل همیشه [قلب]

فرانک

سلام ترلان جونم[ماچ][قلب] مثل همیشه عالییییییییییی![تایید] تو روزای سرد زمستون کنار چای خوردن یه کیک خوشمزه حسابی میچسبه.... مرسی عزیزدلم بابت زحماتت...[بغل][گل][گل]

شيما

من هميشه اين كيك رو درست ميكنم دو نكته !يك اينكه كيك بايد داغ داغ باشه و شربت سرد سرد بدين روي كيك!دوم اينكه اين كيك همه اون مقدار شيره رو ميخواد تا جا بيوفته وگرنه وا ميره و خورد و متلاشي ميشه !ازين كيك بايد به اندازه همون لوز باقلوا خورد !شيرين و خوشمزه !نوش جونتون مرسي از سايت عاليتون من كمتر حرف ميزنم ولي هروز به سايتتون سر ميزنم ممنونم ازتون

الناز

عالی بود ترلان جون[قلب] مرسی از زحماتت[ماچ]

شيما

سلام ،نخير اصلا زياد نيست درست و حسابي توي شيره خيس ميخوره و جا ميوفته وخيلي خوشمزه و عالي ميشه .راستي يادم رفت بهتون بگم من به جاي ابش از گلاب استفاده ميكنم يعني همه يك و نيم ليوان رو گلاب ميريزم !و چند تا دونه هل !و زعفران نميريزم چون طعم زعفران راستش با گلاب و هل و وانيل !به نظر من زياديه!كاشكي ميتونستم عكس كيك خودم رو براتون كيك!يا كاكاوو يا اينستگرام كنم .ممنونم از سايت مفيد و عاليتون

شيما

بله من چون زياد باقلوا درست ميكنم!براي همين اين رو ميدونم چون باقلوا بايد داع داغ وشيره خنك خنك باشه هميشه و گرنه كيك!يا باقلوا خميري ميشه !و كيفيت خودش رو از دست ميده !و هميشه باقلوا ويا كيكاي شيره دار يك روز بايد استراحت كنن تا جا بيوفتن ما اين كيك رو با ارد برنج هم ميپزيم كه خيلي لطيف وخوشمزه ميشه !ولي همونجوري كه گفتم چون كيكش خيلي شيرينه!!!براي همين برشها بايد كوچك باشه كه دل و نزنه شيرينيش!

هستی

خانم ترلان..اولین باره واستون پیام میذارم...من مدتیه که از دستورات شما استفاده میکنم و شدم یه شیرینی پز حسابی عزیزم...شما رو به خیلیا معرفی کردم و هر چی ام که درست میکنم خوب از آب در میاد و همه لذت میبرن...مدتی بود ازتون غافل مونده بودم که امشب سر زدم و دیدم که به به...کیکای جدید و ......خیلی تشکر میکنم استااااد...

نسترن. م

ترلان عزیز من کیک باقلوا رو درست کردم خیلی عالی بود. فقط کیک من مقداری خشک بود یعنی فقط سطح روی کیکم حالت شربتی داشت وبافت داخل کیک کاملا خشک بود. البته خشک نه به معنای بدشدن کبک. عالی وخوش طعم بود ولی شربت به داخل کیکمدنقوذ نکرده بود.چرا؟؟؟ همه ی مراحلو مثل دستورپیش رفتم. ممنون ترلان عزیزوهنرمندم[ماچ][ماچ][ماچ]