فلن پرتقالی (Orange Flan)

مواد لازم:

شکر ......................................... سه چهارم لیوان

آب ............................................ یک و نیم ق غ

آب لیمو ...................................... 2 ق چ

شیر عسلی ............................... نصف لیوان

شیر .......................................... 1 لیوان

آب پرتقال تازه .............................. 1 لیوان

تخم مرغ درشت ........................... 6 عدد

رنده پوست پرتقال ......................... 4 ق چ

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

توی ماهیتابه ای، شکر و آب و آبلیمو رو با هم بذارید بجوشه. با قاشق هم نزنید بلکه خود ماهیتابه رو به آرومی بچرخونید تا اینها با هم مخلوط بشن و همه شکر کاراملیزه بشه. (طرز تهیه شکر کاراملی رو قبلاَ تو پست کیک کاراملی توضیح دادم)

حالا این کارامل رو بریزید توی یه قالب 25 سانتی و کف و تا حدودی دیواره قالب رو کاراملی کنید. بذارید سرد بشه.

شیر عسلی، شیر، آب پرتقال تازه، تخم مرغ ها و رنده پوست پرتقال رو با هم بریزید توی مخلوط کن و حدود 3 دقیقه بزنید تا کاملاً همه مواد با هم بلند بشن. اگه دوس داشتید کرمتون خیلی شیرین بشه می تونید میزان شیرعسلی رو تا سه چهارم لیوان هم افزایش بدید ولی به نظر من همین نصف لیوان کافیه.

مایه کرم رو توی قالب (روی شکر کارامل شده) بریزید و قالب رو توی یه سینی عمیق و بزرگتر از خودش قرار دید و بذاریدش توی فر. حالا توی سینی بزرگتر رو مقداری آب بریزید به طوری که تا نصف دیواره قالب فلن بیاد بالا. در فر رو ببندید و حدود یک ساعت و نیم صبر کنید تا فلن کاملاً بپزه.

لازم نیس کل سطح فلن سفت شده باشه. همین که وسطش یه مقدار سفت تر از اطراف باشه کافیه. حتی اگه اطرافش یه مقدار ژله ای بود.

بذارید از حرارتش کم بشه بعد با سلفون بپوشونید و بذارید توی یخچال حدود 6-7 ساعت یا بیشتر بمونه.

باید کاملاً سرد بشه و ببنده.

برای سرو، اون رو توی بشقاب یا سینی لبه داری که از خود قالب بزرگتره برگردونید. اگه دیدید راحت برنمیگرده کمی کف قالب رو روی حرارت بگیرید تا راحت تر جدا بشه. اگه تونستید با چاقو لبه های فلن رو هم از دیواره قالب جدا کنید.

طعم این فلن مث این میمونه که کرم کارامل رو با آب پرتقال مخلوط کرده باشید! ممکنه بعضی ها خیلی دوس داشته باشن بعضی ها هم اصلاً نپسندن! تو خونه ما یه عده خوششون اومد یه عده هم نه! ولی در کل نظر خود من و بقیه این بود که کرم کارامل ساده خوشمزه تره! به هر حال من تصمیم گرفتم آموزش بدم شاید یه عده خوشحال بشن و اونایی که فکر می کنن دوس نخواهند داشت اصلاً درست نکنن!!

این یه دسر برزیلیه و من از برنامه Emiril Live یاد گرفتم. خودش که خیلی تعریف می کرد، حالا دیگه قضاوت با خود شماست!! ضمناَ اسم این دسر به زبان برزیلی میشه Pudim de Laranja!

نوش جان! قلب

/ 6 نظر / 169 بازدید
فرانک

سلام به ترلان خانوم گل هنرمند دوست داشتنی خودم[قلب][قلب][قلب] بازم با یه دستور خوشمزه حال و هوامونو عوض کردی[چشمک] عزیزم از اونجاییکه تو آشپزی خوش سلیقه ای درست کردن این کرم ارزششو داره.گلم میشه بجای تخم مرغ از ژلاتین استفاده کنبم؟ فدات لحظاتت شاد عزیزم[گل]

خانجون

بايد عالي باشه. كدبانوي هنرمندي ديگه.[تایید]

حمی شف

سلام ترلان خانووووم دستتون درد نکنه [دست]

آشپزی در اردبیل

سلام وبتون عالیه خیلی وقته لینکتون کردم میشه من هم لینک کنین بی زحمت

maedeh

آب پرتقال تازه که الان از کجا بیارم؟!! میشه بجاش از شربت پرتقالی tempo استفاده کنم؟