خوراک ماهی و سیب زمینی

مواد لازم:

فیله ماهی ........................................... 1 کیلو

پیاز ...................................................... 3 عدد

سیر ..................................................... 3 حبه

فلفل سبز .............................................. 1 عدد

آبلیمو ................................................... نصف استکان

روغن زیتون ............................................ نصف استکان

نمک و ادویه ........................................... به میزان لازم

 

(برای خمیر اطراف ماهی)

آرد سفید .............................................. یک و یک چهارم لیوان

نمک .................................................... 1 ق چ

ماء شعیر (دلستر لیمویی) ....................... یک و یک چهارم لیوان

تخم مرغ ............................................... 1 عدد

روغن .................................................... 1 ق غ

طرز تهیه:

قبل از هر چیز بگم که من از ماهی هامور استفاده کردم. این ماهی تو خلیج فارس زندگی می کنه و به نظر من از همه ماهی های دیگه خوشمزه تره. من شخصاً ماهی سالمون رو دوس ندارم چون خیلی چربه و بوی بدی هم میده ولی ماهی هامور واقعاً خوشمزه س و شدیداً بهتون توصیه می کنم استفاده کنید.

فیله ماهی رو به قطعات درشت ولی با ضخامت کم ببرید. سعی کنید ضخامت هر قطعه از 1 سانتیمتر کمتر بشه تا موقع پخت حسابی توش بپزه.

پیاز، سیر و فلفل سبز رو ریز خرد کنید و به همراه روغن زیتون و آبلیمو و نمک و ادویه (فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، زیره و پودر زنجبیل) یه سس خوشمزه درست کنید. قطعات ماهی رو توی سس بریزید و سعی کنید طوری ماهی توی سس بخوابه که سس به همه جای ماهی نفوذ کنه. حالا در ظرف رو ببندید و بذارید توی یخچال به مدت تقریباً 2-3 ساعت بمونه.

نیم ساعت قبل از پخت، خمیرتون رو درست کنید. (چون این خمیر به مدت نیم ساعت باید استراحت کنه)

برای درست کردن خمیر، زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید و زرده، ماء شعیر و روغن رو وسط آرد بریزید...

 و با همزن (دستی یا برقی) هم بزنید.

 

روی کاسه رو بپوشونید و بذارید خمیر نیم ساعت استراحت کنه.

پس از نیم ساعت سفیده تخم مرغ رو جداگونه اونقدر بزنید تا کاملاً سفت بشه. 

بعد به آرومی توی مایه بریزید و با قاشق یا کاردک هم بزنید.

ماهی رو از یخچال در بیارید. اضافات سس رو از روی فیله ها بردارید. دونه دونه ماهی ها رو اول تو کمی آرد بزنید. (مقدارش رو بالا نگفتم ولی حدود 1 لیوان آرد برای این کار در نظر بگیرید)

بعد توی خمیر فرو کنید. موقع بیرون آوردن از خمیر، یه تکونی به ماهی بدید تا اضافات خمیر ازش گرفته بشه.

 

روغن که داغ شد ماهی ها رو توش سرخ کنید. هر سری 2-3 قطعه (بستگی به سایز ماهیتابه داره) رو توش سرخ کنید.

یه طرفش که برشته شد برگردونید تا اون طرفش هم سرخ بشه. تقریباً هر طرف 6-7 دقیقه میخواد. مواظب باشید نسوزه و در عین حال توش هم بپزه.

برای کنار ماهی هم میتونید کمی لوبیا سبز پخته و سیب زمینی بذارید.

من سیب زمینی ها رو به قطعات درشت بریدم و اونها رو تو کمی روغن زیتون و شوید تازه خرد شده غلطوندم ...

... و گذاشتم تو فر به مدت تقریباً 1 ساعت. یعنی تا زمانی که دیدم سیب زمینی ها حسابی پخته اند. آخر سر هم کمی گریل رو روشن کردم تا روی اونها هم طلایی بشه.

غذای کامل و خوشمزه ایه. امیدوارم درست کنید و میل بفرمایید!

با این مدل غذاها بچه ها هم بیشتر تشویق میشن ماهی بخورن!

نوش جان! قلب

/ 13 نظر / 144 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لاک پشت

وای چه قد هوس انگیـــــــــــــــــــــــــــــــــز!!![خوشمزه]

الهام

می دونی ماهی شمال و جنوب فرق میکنه. ما خودمون جنوبیم. هوور و شیر بیشتر استفاده میکنیم. و ماهی کفشک. ولی هامور تا حالا نخوردم. حالا باید ببینم اینجا گیر میاد. ولی این سیب زمینی ها خیلی وسوسه برانگیزن..

منصوره

سلام به به معلومه که چقدر خوشمزه است ،نوش جان

تکتم

سلام یه مهمونی خیلی عااااااالی . بیا ببین آپ کردم!

میترا

سلام ترلان جان ابلیموش یکم زیاد نیست؟؟؟من هر جور ماهیو دوست دارم به شرطی سرخ کرده نباشه یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم کمکم کنید از این رنگهای زله ای ویلتون تو دبی از کجا میشه خرید؟

آسو

سلام ترلان جون... منم تعریف این غذا رو خیلی شنیدم تو کتابای انگلیسیم خیلی این غذا رو میگن.... دستت درد نکنه ترلان جون هنرمند[لبخند][قلب] آپم دوست داشتی یه سر بیا

رها

سلام دستور درست کردن بستنی نداری ؟ بذاری

رها

سلام میشه ادرس سایت دقیق بذاری چیه ممنون میشم .در ضمن میخواستم بدونم تا حالا خودت درست نکردی بستنی رو .چون دستورهای شما خیلی خوبه همش با عکس نشون میده خیلی بهتره. ممنون میشم ادرس دقیق بذاری برام

maedeh

یه غذای فوق العاده خوشمزه و مفید و سالم برا بچه ها مخصوصا اگر از روغن زیتون الیت استفاده بشه

مانا

عزیزم مرسی از دستور خیلی خوبی که گذاشتی من ماهی هامور رو توی فروشگاه بیداکردم اما وقتی اوردم خونه و شستمش متوجه شدم تیغ زیادی داره با توجه به نوع دستور ی که گذاشتی این مساله مشکلی ایجاد نمیکنه؟