تارتلت چیزکیک (Cheesecake Tartlet)

مواد لازم برای نان تارتلت:

آرد سفید ........................................ 125 گرم

کره ................................................ 90 گرم

خاکه قند ......................................... 2 ق غ

آب سرد .......................................... 2-3 ق غ

مواد لازم برای مایه چیزکیک:

پنیر فیلادلفیا ................................... 300 گرم

شکر .............................................. یک چهارم لیوان

وانیل .............................................. نصف ق چ

خامه .............................................. نصف لیوان

پودر ژلاتین ....................................... 1 ق غ سرپر

آب خیلی سرد .................................. یک چهارم لیوان

(پنیر فیلادلفیا نوعی پنیر خامه ایه. اگه نداشتید از هر نوع پنیر خامه ای می تونید استفاده کنید ولی فیلادلفیا خیلی بهتره)

طرز تهیه:

اول از همه نون های تارتلت رو درست کنید. برای این کار کره رو به قطعات کوچیک برش بزنید و در حالیکه هنوز سرده با آرد و خاکه قند مخلوط کنید. آخر سر هم آب رو اضافه کنید. به هیچ وجه ورز ندید. طرز تهیه خمیر تارت رو توی پست "تارتلت بری تابستونی" کامل توضیح دادم. توی پست "تارت میوه" هم نکات مهمی رو در مورد شیوه درست کردن خمیر تارت گفتم.

خلاصه نون های تارتلت رو طبق اونچه که قبلاَ بهتون آموزش دادم بپزید و وقتی سرد شد از توی قالب در بیارید و بذارید کنار.

حالا نوبت درست کردن مایه چیزکیکه.

پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و کمی صبر کنید تا به حالت اسفنجی در بیاد. بعد برای مدت کوتاهی توی مایکروویو یا روی بخار آب جوش بذارید تا شفاف بشه.

پنیر خامه ای رو به همراه شکر با همزن (برای راحتی کار برقی!) بزنید.

 

بعد خامه رو اضافه کنید...

... و همچنان به هم زدن ادامه بدید.

 

نهایتاَ مخلوط ژلاتین رو به مایه پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

 

از مایه چیزکیک با قیف یا با قاشق توی نون های تارتلت بریزید و اگه دوس داشتید روش رو با انواع میوه های دلخواه تزیین کنید و بعد برای چند ساعت بذارید توی یخچال.

من با بلوبری تزیین کردم ولی با توت فرنگی، کمپوت گیلاس، برش های کیوی و خیلی چیزای دیگه هم جالب میشه.

با این مقدار مواد حدود 12 تا تارتلت خواهید داشت.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

نوش جان! قلب

ضمناَ سال نوی میلادی هم داره می رسه. همین جا برای همتون سالی سرشار از سلامتی و برکت آرزو می کنم و دعا می کنم سال 2015 سال برقراری صلح جهانی و آرامش مردم دنیا باشه.

انشالله تو سال جدید با دست پر و یه عالمه رسیپی های خوشمزه بر می گردم! چشمک

/ 8 نظر / 359 بازدید
فاطمه

سلام ترلان جون.خیلی زیبا ودر عین حال راحت بودن.سال نو میلادی رو پیشا پیش بهت تبریک میگم.یه سوالم ازتون داشتم.شما طرز تهیه پاپ کرن طعم دار خونگی رو بلد هستید؟اگه بلدید میشه راهنماییم کنید.[خجالت]

گلی

سلام ترلان جانم،ازخدا می خوام خودت وخانواده ات روپر پناه خودش بگیره،وخودش حافظتون باشه در مقابل همه بدیها،باز هم ممنون به خاطر همه مهربانیت

فاطمه

سلام دربان جون امروز اومدم به وبلاگم سر بزنم ببینم چیز تازه ای گذاشتی.دیدم نه. آخه میخواستم واسه مسابقه آشپزی درست کنم.خودم کلی فکر کردم و به نتیجه نرسیدم.میشه شما پیشنهاد چند غذا رو بهم بدین تا تو مسابقه آشپزی که تو روستامون هست.درست کنم.ببخشید که من همیشه سوال دارم شما رو اذیت میکنم.راستی مسابقه چهارشنبه ست.[خجالت][قلب]

FAHA

خیلی هنرمندی... خیلی خیلی خیلی خیلی. وبلاگتو بوک مارک کردم همیشه بهش سر می زنم ولی وقت نمی کنم کامنت بذارم. موفق باشی..

نسترن. م

ترلان جون یه سؤال چرا برای خمیراین تارت فقط از آرد و کره وپودر قند وکمی آب استفاده میکنی ولی توی تارت دیگه توش زرده ی تخم مرغ هم زدی. اصلا علت اینکه بعضی جاها زرده میزنیم وبعضی جاها نه چیه؟؟؟ تخم مرغ چه تغییری در بافت تارت ایجاد میکنه؟؟ من برای تارت همیشه کره وپود ر قندو بایک زرده محلوط میکردم وبعد آرد را میریختم. یعنی اون غلط بودوخودم خبر نداشتم؟؟؟ولی جون خودم خوشمزه میشد اونم[شرمنده][سوال][ناراحت]

نسترن. م

ترلان جون چندتا سؤال دارم لطفا دونه دونه جواب بده ممنونتم 1_توی این تارت آیا نسبت کره به آرد زیاد نیست؟؟؟ 2_مگه خمیرهای انواع تارت یه جور نیست وتفاوتشون در فیلینگ اونهاس؟پس چرا تواین تارت صدوبیست وپنج آردونود کره زدی وتوی تارتلت بلوبری صدوپنجاه آرد ونود کره هرچند بنظر من این نسبت بهتره وچربی کراست کمترمیشه. 3_یعنی شماهروقت بخوای تارت درست کنی یه خمیر ثابت نداری وآیا برای هرکدوم مقدار آردو کره ت فرق میکنه؟ من تاحالا برای صدتا آرد شصت تاکره ویک زرده تخم مرغ ودوق پودر قند میزدم. حالا بادیدن هنرهای شما نمیدونم چکار کنم؟ لطفا زود زوذ زود جوابمو بده ومنو چشم انتظار نذار[ماچ][ماچ][ماچ]

نسترن. م

ترلان جون من تارت انبه درست کردم. بااین مقدارکره وآرد خمیرش بیش از حد ترد بود البته خوشمزه بود ولی خیلی حالت شکننده داشت. برای همین هم باردوم میزان آردو کره را به نسبت پنج به سه درست کردم یعنی صدوچهل گرم آرد وهشتادوپنج گرم کره. این بار خمیر بهتری بهم داد. [لبخند] راستی شما کف قالبت کاغذروغنی نمیندازی نون تارتت به قالب نمیچسبه ؟من اگر اینکارو نکنم موقع دراوردن نون میشکنه وکارم خراب میشه وبرای همین هم همیشه کاغذ روغنی میندازم. راستی بهم نگفتی زرده ی تخم مرغ چه تغییری در بافت تارت ایجاد میکنه؟؟ ممنون ترلان هنرمند[گل][گل][گل]