کیک و باترکریم شکلاتی

مواد لازم برای کیک:

شکر دانه ریز .................................... یک و یک چهارم لیوان

کره نرم شده .................................... 1 لیوان

پودر کاکائو ........................................ دو سوم لیوان

تخم مرغ درشت ............................... 2 عدد

سفیده تخم مرغ ............................... 1 عدد

وانیل .............................................. 1 ق چ

نمک .............................................. یک سوم ق چ

آرد سفید ........................................ یک و یک چهارم لیوان

شیر تبخیر شده ............................... نصف لیوان

 

مواد لازم برای باترکریم شکلاتی:

پودر کاکائو ....................................... یک سوم لیوان

کره نرم شده .................................... 3 ق غ

خاکه قند .......................................... 1 لیوان

 

طرز تهیه:

برای درست کردن کیک، اول از همه فر رو روشن کنید و بذارید روی 170 درجه تا گرم شه.

برای اندازه گیری هم از لیوان های معمولی دسته دار استفاده کنید.

شکر، کره، پودر کاکائو، تخم مرغ، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک رو با همزن به مدت 3-4 دقیقه بزنید تا کاملاً رنگش روشن بشه. (این کیک بکنیگ پودر نداره! پس تا می تونید هم بزنید چون پف این کیک با هم زدن تخم مرغ ایجاد میشه)

آرد رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آخر سر هم شیر تبخیر شده (و اگه نداشتید شیر معمولی) بریزید و هم بزنید. اندازه شیر توی رسیپی (منبع) نیومده و من خودم حدود نصف لیوان شیر ریختم... شما به اندازه ای بریزید که غلظت مایه کیکتون مث من بشه. (نه خیلی سفت و نه آبکی)

کف و دیواره قالب رو چرب کنید و کاغذ قنادی بندازید. (اندازه قالب تقریباَ 20×30 سانت) مایه کیک رو توی قالب بریزید و توی فری که گرم شده به مدت تقریباً 25 دقیقه بپزید. (خلال دندونی که وسط کیک فرو می کنید باید تمیز بیرون بیاد)

اجازه بدید کیک کاملاً سرد بشه.

برای درست کردن باتر کریم، پودر کاکائو و کره رو حسابی هم بزنید و بعد خاکه قند رو اضافه کنید و هم بزنید.

(میشه گفت این ساده ترین نوع باترکریم شکلاتیه!)

لبه های کیک رو ببرید تا صاف بشه. بعد باترکریم رو با استفاده از لیسک روی کیک بمالید. خود کیک رو هم به قطعات یک اندازه برش بزنید.

می تونید روی کیک رو هم با ترافل های رنگی تزیین کنید.

کیک خوشمزه و فوق العاده بی دردسریه! و با وجود این که بکینگ پودر نداره ولی با این حال هم سبکه هم به اندازه لازم پف می کنه.

از اون کیک هایی که فقط یکی دو تا ظرف کثیف می کنن!! زمان تهیه و پختش هم خیلی کوتاهه! دیگه از این بهتر چی می خواهید؟! چشمک

نوش جان! قلب

 

منبع: برنامه ملح و فلفل از شبکه فتافیت 

/ 19 نظر / 425 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پرسپولیس

شما که بلدید انقدر خوب شیرینی درست کنید بهتر نیست این رشته رو انتخاب کنید مطمنم پیشرفت میکنید به نظرم شما خواهید تونست منظورم این نیست که درس اشپزی بخونید فقط دارم میگم از استعدادی که دارید در راه عالی استفاده کنید تا همه بدونن شما چقدر هنرمندید

پرسپولیس

واقعا گفتم مثل بازیگری در این عرصه هنرمندید پیدا کردن همچین افرادی نعمته بخدا بخاطر همین شاید رشتمو عوض کنم ببخشید شما در کارتون از شیوه ی آقای سامان گلریز در شیرینی پزی الگو برداری میکنید یا خیر؟

پرسپولیس

ببخشید شما ترلان پروانه هستید من اغراق نکردم به هرحال تقلید از شیوه ی دیگران خوبه

پرسپولیس

مهم نیست مهم اینه که سایت شما رو پیدا کردم و خیلی چیزها یاد گرفتم ببخشید شما اهل کجایید ببخشید کا شما رو اشتباه گرفتم به بزرگی خودتون منو ببخشید

پرسپولیس

سلام دوست عزیز ببخشید شما به غیر از این سایت سایت دیگه ای ندارید درمورد تهیه غذا و شیرینی چون شما در پروفایلتوت گفتید چقدر علاقه به شیرینی پزی دارید خیلی کنجکاوم بدونم به نظرم بهترین اشپز دنیایید

پرسپولیس

به سوالم جواب ندادید فکر کردم سوال بدی کردم اگر به شما برخورده از شما پوزش میطلبم لطفا منو ببخشید وبگم این پای سیب محشر بود من همیشه به سایت شما میام دلم نمیخواد از دستم ناراحت باشید

دختری از جنوب

سلام ترلان جون من عاشق شبکه فتا فیت هستم متاسفانه الان شبکه رو ندارم چوه م ا ه وا ر ه ما مشکل داشت بعد که درستش کردیم شبکه نبود میشه ادرس فتا فیت رو بزاری من کارهای حوریه و خودشو خیلی دوس دارم

نسترن. م

1_شیر تبخیر شده یعنی چه؟؟؟؟ 2_این باتر کریم زبر نیست. ؟؟آخه من قبلا یه چیزی تو همین مایه ها درست میکردم با پودر فند وکاکائوو کره وچیزهای دیگه. فقط کاملا زبری پودر قند توش حس میشد 3_ترلان جون تو احتمالا. اجی مجی لا ترجی میکنی که هر چی درست میکنی زیاد میشه. الان این کیکت بیست و چهار برش حسابی شده. من درست میکنم انقدر نمیشه؟فورمولشو به منم بگو دوستم. دستت برکت داره بدجووووور [ماچ][ماچ][ماچ]

نسترن. م

درست کردم ولی فقط دوازده تابرش کیک بهم داد. میگم اجی مجی میکنی قبول نمیکنی. تنها مسئله ای که دارم اینه که توی دستوری که برای باتر کریم داده بودی اگر همه ی پودر قندو اضافه نمیکردم کرم خیلی تلخ بود و اگر همه ی پودر قندو میریختم کرم بسیار سفت میشد ومن مجبور شدم مقدار کره را بیشتر کنم. شما هم این مشکل را داشتید آیا؟ من اصلا نمیتونم باور کنم کیک بدون بیکینگ پودر درست بشه و خودم اصافه کردم. ببخش که صد در صد طبق دستورشما عمل نکردم. ترسیدم. پف نکنه خوب ممنون ترلان هنرمند

نسترن. م

ترلان جان من این کیکو درست کردم. بافت نرم وخوبی داشت. فقط کرم کره ای که دستورشو داده بودی مشکلش این بود که اگر همه ی پودرقندو میریختی کرم خشک میشد واگر نمیریختم خیلی تلخ بود. بنابراین من کره را اضافه کردم تا کرم به حد مطلوبی برسه ولی کرم شما اینطور نشده. چرا؟؟؟؟. [سوال][سوال][سوال] یه جا خوندم که بعد از افزودن پودرقند به کرم یکی دوقاشق خامه ی فرم گرفته بزنید تا کرم لطیف و نرم بشه. نظر شما در این مورد چیست دوستم؟؟؟؟ ممنون ترلان هنرمند[ماچ][ماچ][ماچ]