کیک تولد خواهرم!

مواد لازم:

کیک اسفنجی ...................... یک عدد

خامه فرم گرفته ..................... ٣ الی ۴ پیمانه (بسته به ذائقه)

کمپوت میوه مخلوط ............... ١ پیمانه

توت فرنگی .......................... ۴٠٠ گرم

مواد لازم

 طرز تهیه:

اول از همه کف و دیواره قالب رو با پلاستیک بپوشونید تا موقع برگردوندن چیزی از کیک به قالب نچسبه.  

قالب کمربندی

بعد کیک اسفنجی رو به صورت لایه لایه با ضخامت یکسان ببرید.

کف قالب رو با لایه هایی از کیک بپوشونید.

لایه اول کیک 

یه مقدار از خامه رو روی این لایه بریزید و با کاردک یا پشت قاشق صاف کنید.

لایه اول خامه

نصف کمپوت رو روی خامه بریزید. (حتماً قبل از شروع کار، آب کمپوت رو بگیرید)

لایه اول کمپوت

به همین ترتیب ادامه بدید تا به لایه آخر که کیکه برسید. می تونید با تقسیم بندی خامه و کمپوت و کیک و با توجه به ارتفاع دیواره قالبتون هر چند طبقه که دوست دارید درست کنید. مال من سه طبقه کیک شد که لای هر طبقه یه لایه خامه و کمپوت داشت.

تکمیل لایه های کیک 

 به این مرحله که رسیدید، روی کیک رو بپوشونید و اونو برای چند ساعت تو یخچال قرار بدید. بعد از یخچال در بیارید و اونو توی یه ظرف مناسب برگردونید و پلاستیک رو از روش باز کنید.

برگردوندن تو ظرف کیک

حالا نوبت مالیدن خامه و تزیین کیکه!

پس از این که رو و اطراف کیک رو با یه لایه نازک از خامه پوشوندید، روی کیک یک لایه توت فرنگی بچینید و سطح اونو کاملاً از توت فرنگی پر کنید.

برای درخشان کردن توت فرنگی ها با برس یه مقدار ژله توت فرنگی بر روی اونها بمالید.

حاشیه دور توت فرنگی ها رو با خامه تو قیف تزیین کنید. من سعی کردم دیواره کیک رو هم به شکل سبد تزیین کنم. برای همین یک کم پودر کاکائو ریختم تو خامه تا رنگش مایل به قهوه ای بشه و دیواره کیک رو با اون دکور کردم. البته نتیجه اونقدر که می خواستم جالب و شبیه سبد نشد ولی فکر کنم برای بار اول قابل قبول بود! زبان

کیک آماده

محصول نهایی

موقع سرو

ژله ای هم که درست کرده بودم تا اونو روی توت فرنگی ها برس بزنم، زیاد اومده بود و موقع سرو کیک، اونو هم ریختم توی کاسه های کوچیک و بردم سر میز!

ژله توت فرنگی

 

/ 6 نظر / 197 بازدید
بهارنارنج

یه کامنت تو پست چیکن پاف گذاشتم . ممنون می شم جواب سوالم رو بدی .

سارا

سلام بر دوست گرامی از مطالبتون ممنون خیلی خوشگل بودن .فقط عکسهاتون رو در برنامه نقاشی باز و سیو کنید تا راحت تر باز شود.

محبوبه

سلام مرسي من حتما درست ميكنم چون يكشنبه ديگه تولدمه راستي به من سري بزن خوشحا ل ميشم[گل][شوخی]

اشنا

سلام می شه مقدار و زمان دقیق برای اماده کردن خامه فرم گرفته بگی اگه می شه مارک خامه هم که می خرین بگو من هرکاری می کنم خامه خوب نمی شه یا اب می اندازه یا تندی شل می شه ممنون

زینب

سلام میشه بفرماید این کیک های اماده رو از کجا تهیه می کنید؟