بیسکویت پرتقالی

مواد لازم:

کره ......................................... ١١۵ گرم

پودر شکر ................................ ١ پیمانه

آب پرتقال ................................. ٣ ق غ

آرد معمولی .............................. یک و نیم پیمانه

آرد ذرت ................................... ١ ق غ

زرده تخم مرغ ............................ ٢ عدد

بکینگ پودر ............................... ١ ق چ

نمک ........................................ نوک ق چ

رنده یه عدد پوست پرتقال سایز متوسط

طرز تهیه:

همه مواد باید به دمای اتاق رسیده باشن. بعد کره رو با پودر شکر و رنده پوست پرتقال اونقدر با همزن برقی هم بزنید که سفید و پفکی بشه.

بعد آب پرتقال و زرده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و باز هم بزنید.

آرد معمولی، آرد ذرت، نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید و به مایه بیسکویت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیرتون باید چسبنده و به شکل زیر در بیاد:

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید.

از خمیر با قاشق به اندازه دلخواه و با ضخامت تقریباً ٣ میلیمتر بچینید روی سینی فر. البته من از دستگاه بیسکویت ساز استفاده کردم.

میشه هم کمی کنجد یا تخم خرفه ریخت وسط بیسکویت که خوشگل تر بشه.

سینی رو روی طبقه وسط فر قرار بدید و به مدت تقریباً ٨ دقیقه صبر کنید. من خودم بعد از این مدت یه کوچولو هم گریل رو روشن کردم که روش هم کمی تیره تر بشه ولی میشه هم این کار رو نکرد.

وقتی بیسکویت ها رو از تو فر در آوردین، یه دو دقیقه ای صبر کنید و بعد آروم با کفگیر بیسکویت ها رو از تو سینی به توری منتقل کنید تا خنک شن و بعد تو ظرف مناسب بچینید... نوش جان! لبخند

/ 17 نظر / 131 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مارال

ترلان جون هورااااااااااااااااا عالی شد دوباره درست کردم عزیزم این دفعه آرد رو بیشتر کردم و هر دو دفعه آرد ذرت هم ریختم. دستت درد نکنه و دوباره ازت عذر می خام[ماچ][ماچ][ماچ]

گلابتون

این بیسکوییت رو هم با همون زرده هایی که سفیده هاشو ریختم تو کیک موز درستیدم . خوب شده . ممنون . [ماچ]

مهشيد

سلام ترلاان جون این سینی که اینا رو روش چیدی اسمش چیه و از چه جنسیه؟؟ اخه ما فرمون از این سینی ها نداره [ناراحت]

مهشيد

راستی عکس یه پیمانه ی استاندارد هم برام میزاری؟؟؟؟

مهشيد

مرسی[ماچ]

ماری

salam, in khamir be hadi shol hast k beshe rikht too khame riz va be shekle shokoofe too sini berizi?

دانلود و آموزش

سلام. اگر بتونید مطالب وبلاگتون رو آرشیو کنید و به صورت PDF برای دانلود بذارید خیلی خوب میشه.

maedeh

چون الان من پرتقال تازه پیدا نکردم از شربت پرتقال tempo استفاده کردم ممنون بابت دستور خوبت

سمیه

سلام,خوبید ؟امیدوارم همیشه سالم وشاد باشید.قبل از درست کردن رسپی ها همیشه اول کامنتهارو میخونم تا اگه اشکالی واسه کسی پیش اومده واسه من پیش نیاد.اینبار که کامنتارو میخوندم,پیش خودم گفتم اخه یه نهر چقدر میتونه مهربون وبا حوصله باشه.همه ی نظرات رو حتی منفی هارو با دقت جواب بده! خوش به حالتون که اینقدر هنرمند وبا حوصله ومهربون هستید وسرشار از انرژیمثبت واسه دیگران.موید باشید....دیگه پا شم دست بکار بشم.راستی شما تو اینستا پیج ندارید؟

نسترن. م

حالا نمیشه خمیرشو باز کنم قالب بزنم؟؟؟ دستگاه بیسکوییت زن ندارم خوب[گریه]باقاشق هم خوشم نمیاد بریزم [قهر]میخوام شکل داشته باشه وخوشگل بشه مثل مثل بییکوییتهای خودت. [پلک] ای کاش همه ی مقادیرو به وزن بگی یک ونیم پ آرد یعنی چقدر؟ آخه هر کسی یه تعریفی داره؟ پیمانه ها استاندارد نیستن. مثلا وقتی میگی نصف پیمانه کره یعنی چقدر کره آب شده یا همینطوری نرم. میشه اصلا وزنشونو بگی. خیلی بهتره[قلب]