کیک سیب

مواد لازم:

آرد سفید ....................................... دو و نیم لیوان

بکینگ پودر ..................................... 2 ق م

نمک ............................................. خیلی کم

شکر .............................................. 1 لیوان

روغن مایع ...................................... 1 لیوان سرخالی

تخم مرغ ........................................ 3 عدد

پودر دارچین .................................... 1 ق غ

سیب .............................................. 4 عدد

کره ................................................ 30 گرم

گردوی خرد شده ............................. نصف لیوان

کشمش ........................................ نصف لیوان

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و روی درجه 180 تنظیم کنید.

سیب ها رو پوست بکنید و ریز خرد کنید. کره رو آب کنید و با سیب ها مخلوط کنید. دارچین رو هم بپاشید روی سیب ها و همه رو با هم مخلوط کنید و بذارید کنار.

آرد، بکینگ پودر و نمک رو هم با هم مخلوط کنید و توی کاسه جداگونه ای نگه داری کنید.

یک قالب مستطیلی شکل به ابعاد 22×29 سانت رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید. اگه شکل قالبتون فرق می کنه اشکالی نداره ولی سایزش همین حدود باشه چون مقدار مایه کیکی که با این مواد به دست میاد برای قالبی با این ظرفیت هست.

کشمش ها رو اگه همین جوری توی مایه کیک بریزیم موقع پخت ته نشین میشه  و می سوزه. ولی اگه دورش آغشته به آرد بشه دیگه این اتفاق نمیفته. برای این کار، کشمش ها رو توی مخلوط آرد که توی کاسه جداگانه ای نگهداری کردید بریزید و با یه قاشق خشک هم بزنید. بعد الک کنید تا کشمش ها توی الک باقی بمونن و آرد جدا بشه. بعد همین آرد رو بریزید توی مایه کیک.

برای شروع، تو کاسه ای روغن و شکر رو با همزن برقی به مدت تقریباً 3 دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید. پس از اضافه کردن هر تخم مرغ 1 دقیقه هم بزنید.

مخلوط آرد رو  به مایه تخم مرغ اضافه کنید و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.

سیب، گردو و کشمش رو هم به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

وقتی که همه مواد با هم مخلوط شدن مایه رو توی قالب بریزید و تو فر بذارید.

تقریباً 40 الی 45 دقیقه زمان لازم داره تا بپزه. اگه خلال دندونی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاد یعنی تو این مدت کیک پخته در غیر این صورت 5-10 دقیقه دیگه هم بذارید تو فر بمونه.

بعد از توی فر دربیارید و بذارید حدود 1 ربع توی دمای آشپزخونه بمونه تا سرد شه. بعد از توی قالب در بیارید و برش بزنید.

کیک بسیار خوشمزه و خوش عطریه. البته فکر نمی کنم نیازی به گفتن باشه... کیکی که سیب داره، دارچین داره، کره داره .... می تونه خوش عطر نباشه؟؟!؟!؟!؟

یکی از خواننده های خوب وبلاگ به اسم "میخک" خیلی وقت پیش از من درخواست آموزش کیک سیب رو کرده بود ولی اینقدر گذشته که فکر کنم دیگه خود میخک هم یادش رفته باشه!!! به هر حال امیدوارم اینجا رو ببینه و بدونه که من به یادش بودم!!

این کیک باب میل افرادی مث همسر بنده س که عاشق کیک های پرملاط هستن! من خودم ترجیح میدم گردو و کشمش کمتری بریزم! حالا خودتون می دونید با این کیک چه کار کنید که بیشتر بپسندیدش!

نوش جان! قلب

/ 21 نظر / 178 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهه

هر روز صبح به وبت سر می زنم . خوشحالم که فرصت پیدا کردی تا یه دستور خوشمزه دیگه بذاری . من کیک سیب و هویج رو درست کردم و بسیار لذت بردم . حتما این رو هم درست می کنم . ممنون

سارا

ترلان جان سلام اول اینکه قدم نورسیده مبارک ماشاالله حسابی نازه دوم اینکه خیلی وقته از دستورهای وبلاگ شما استفاده میکنم و همشون عالی شدن، این کیک سیبتون هم مطمئنم عالی میشه خیلی وقته میخواستم ازتون تشکر کنم که حالا فرصت شد شاد و سربلند باشی

اعظم

سلام عزیزم..ممنون خانمی.نوش جونتون

حمیده

سلام ترلان جون.خوشحال شدم که بعد از مدتها اومدی.[قلب]

negin

دوست گلم آپم

الی بانو

خیلی خیلی عالیه دست شما درد نکنه دوست عزیز من هم آپ هستم

صفورا

سلام ترلان جانم..امروز کیک تولد درست کردم اما خراب شد خیلی حالم گرفته شد. خامه فرم گرفته اماده از قنادی گرفتم اما وقتی کشیدم رو کیکم اب میشد رو کیکم نمی موند ینی مشکلم چی بوده؟میشه کلا کمکم کنین که چطور خامه رو کیک بکشم؟؟ سوال بعدیم این هس که خامه تو فریز گداشتم میتونم واسه دفه بعد ازش استفاده کنم؟ ممنون میشم اگه کمکم کنین

زهره

ترلان جون سلام.مدت کوتاهیه با سایت شما اشنا شده ام.بسیار عالی و مفیده.دیگه تو مهمونیهام غذاها و دسرهای تکراری دیده نمیشه.از رسپی های شما خیلی ایده گرفته ام.واقعا مرسی.موفق باشی

عاطفه

من امروز کیک سیب رو درست کردم.خوشمزه شد اما با اینکه کاملا پخته بود موقع خوردن من س میکردم یکم نپخته است.فکرکنم مال سیبای توش بود که بر اثر حرارت نرم شدن.میخواستم بدونم مال شماهم اینجور شد یا من بیشتر باید می پختمش؟!

آزی

سلام ترلان عزیز ی مدته با وبت آشنا شدم ممنون ک تجربیاتت رو در اختیار همه میذاری. من امروز کیک سیب رو پختم و با اجازت نصف پیمانه شیر ب مواد اضافه کردم. بسیار عالی و خوش طعمه فقط من مقدار دارچین رو کمت ریختم اما نمیدونم چرا اینقدطعم دارچین غالب شده آخه من دوس داشتم طعم سیب رو بیشتر حس کنم[سوال] مرسی از دستورای مفید و کاملت بازم منتظر دستورات جدیدت هستم[قلب]