شیرینی شستی!

مواد لازم:

١- آرد شماره ١ .................................................... ١ پیمانه

٢- شکر قهوه ای .................................................. یک چهارم پیمانه

٣- وانیل ............................................................. نصف ق چ

۴- کره ............................................................... نصف پیمانه

۵- زرده تخم مرغ بزرگ ......................................... ١ عدد

۶- نمک ............................................................. یک چهارم ق چ

٧- بادام، گردو، فندق یا هر خشکبار دیگه (خرد شده) ... ١ پیمانه

٨- مربا یا مارمالاد یا ژله (طعم دلخواه) .............................. تقریباً ۶ ق غ

طرز تهیه:

قبل از هر چیز فر رو با حرارت ٣۵٠ درجه فارنهایت روشن کنید. کره، شکر قهوه ای، وانیل و زرده تخم مرغ رو با سرعت متوسط هم بزنید تا به حالت کرم دربیاد.

 

آرد و نمک رو اضافه کنید و کمی خمیرتون رو ورز بدید تا به این شکل در بیاد.

خمیر که آماده شد اون رو به شکل گلوله های کوچیک (اندازه گردو) دربیارید.

 

تو یه ظرف دیگه سفیده یک عدد تخم مرغ رو با چنگال بزنید. خشکبار خرد شده رو هم توی یه ظرف جداگانه بریزید. هر کدوم از گلوله ها رو اول تو سفیده تخم مرغ و بعد تو ظرف خشکبارتون بغلتونید تا لایه ای از خشکبار دور گلوله ها تشکیل بشه. (من خودم از بادوم خرد شده استفاده کردم)

 

سینی فر نیازی به چرب کردن نداره. گلوله ها رو روی سینی فر قرار بدید و با انگشت شستتون وسط گلوله رو فشار بدید تا یه گودال نسبتاً عمیقی ایجاد بشه.

شیرینی ها رو به مدت ١٠ دقیقه یا تا وقتی که کمی طلایی بشه تو فر بپزید. اگر جای گودال با بالا اومدن شیرینی پر شده بود، مجدداً با ته قاشق چوبی این گودال رو ایجاد کنید. بعد سریعاً شیرینی های پخته شده رو از سینی فر به توری منتقل کنید و هر گودال رو با تقریباً نصف ق چ پر کنید. با این مقدار تقریباً‌ ٣۶ تا شیرینی به دست میاد.

میشه هم توی گودال ها رو با شکلاتی که تو قیف ریختین تزیین کنید. اینم مدل قشنگی میشه.

اگه به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید رنگ شیرینی روشن تر میشه.

(این قسمت بعداً اضافه شد) دیشب مهمون داشتیم و من که وقت زیادی برای تدارک نداشتم تصمیم گرفتم از همین شیرینی ها درست کنم. این بار از شکر سفید استفاده کردم و دورش هم خشکبار نزدم. توی بعضی ها از مارمالاد توت فرنگی ریختم و بعضی های دیگه مربای آلبالو. این شکلی شد:

و به قدری سریع آماده شد که نگو! چشمک

منبع

/ 11 نظر / 261 بازدید
نمایش نظرات قبلی
*~*~* مریم *~*~*

سلام ترلان جون عجب شیرینیه هوس آوری درست کردی آدم میخواد از تو عکس بخوردش [زبان] مرسییییییی [ماچ]

مطبخ رویا

سلام ترلان خانوم گل ..سال نو شما مجددا مبارک ...امیدوارم تا اینجای سال نو بهتون خوش گذشته باشه ... چه شیرینی های خوشگلی درست کردید .....واقعا زیبا هستند ....ممنون از اینهمه هنر وسلیقه ...امیدوارم سال جدید هم کلی غذا وشیرینی های جدید از شما دوست عزیزم یاد بگیرم .

شیوا

سلام دوست گلم من این شیرنی رو درستش کردک ولی خدایش مثل شما نشد سخت شد وتعداش به انذازه شما نشد چکار کنم دوستت دارم [ماچ][قلب][ماچ][قلب][گل][گل][گل]

مریم

سلام ترلان جان ! دیشب برای اولین بار یکی از دوستای جدیدی که اینجاپ یدا کردیم دعوتمون کرد برای شام من هم این شیرینی و برای اولین بار درست کردم با شکر سفید و خشکبار هم نداشتم پودر نارگیل زدم بهش و بردم .خیلی همه خوششون اومد مرسی خانم.

sara

ترلان جونم من این شیرینی ها رو درست کردم عالی بود مثل همیشه دستت درد نکنه . در ضمن مبارک باشه خانوم خوشبخت باشید[گل] [ماچ][قلب]

سایت دانلود نرم افزار

سلام. من از بازدید کننده های قدیمی وبلاگ شما هستم. با توجه به محتوای خوبی که دارید، خوشحال میشم اگر با هم تبادل لینک داشته باشیم. لطفا سایت من رو ببینید و اگر مایل بودید توی سایتم برام پیغام بگذارید تا تبادل لینک کنیم. قبلا هم پیغام گذاشتم براتون ولی جوابی ندادین :( راستی لینک کوتاه شده ست. اگر روش کلیک کنید بعد از چند لحظه سایت من باز میشه.

سیما

ترلان خانم عزیز سلام[لبخند] این شیرینی خیلی خوشمزه بود دستتون دردنکنه[گل]فقط خمیر من خیلی چسبناک بود من نیم ساعتی گذاشتمش تو یخچال تا چسبندگیش کم بشه. من از 115 گرم کره استفاده کردم( نصف پیمانه رو معادل این مقدار گرفتم) ایا مقدار کره ایی که استفاده کردم زیاد بود؟ یا باید یه مقدار ارد اضافه میکردم که چسبندگی خمیر از بین بره؟ و یک سوال در مورد این شیرینی اگه از شکر سفید استفاده کنیم بدون خشکبار بازم لازم هست تو سفیده تخم مرغ غلطونده بشه یا سفیده فقط به عنوان چسب خشکباره و تو پخت شیرینی تاثیری نداره؟ممنونم بخاطر راهنماییتون و صد البته بخاطر اموزش این شیرینی های قشنگ و زحمتی که برای اموزش به ما می کشید [گل][لبخند]

زهره

ترلان جون سلام.مرسی از این همه رسپی های فوق العاده.یه سوالی داشتم:منظورت از ارد شماره 1 چیه؟

مهان

سلام...بسیارعالی.ببخشیدارد شمار1چیه ؟/میشه اردنون فانتزی استفاده کنم ؟؟/