کیک آناناس

مواد لازم:

کمپوت آناناس ........................ ١ قوطی (حدود ۴٠٠ گرم)

شکر .................................... دو و نیم لیوان

کره نرم شده .......................... یک و نیم لیوان (حدود ٣٠٠ گرم)

تخم مرغ بزرگ ....................... ۵ عدد

آرد شیرینی پزی ..................... سه و یک چهارم لیوان

7up (نوشابه بی رنگ) ............. نصف لیوان

اسانس آناناس ....................... ١ ق چ

آب لیمو ................................. ١ ق غ

طرز تهیه:

کره رو با سرعت متوسط همزن اونقدر بزنید تا به حالت کرم در بیاد. بعد کم کم شکر رو که بهتره از نوع دونه ریز باشه (در غیر این صورت آسیابش کنید) به کره اضافه کنید و هم بزنید.

تخم مرغ ها رو یکی یکی به مایه اضافه کنید و پس از هر بار اضافه کردن تخم مرغ خوب هم بزنید تا کاملاً با مایه مخلوط بشه.

 

از آب کمپوت نصف لیوان بردارید و با نوشابه تون (7up) مخلوط کنید. آرد رو هم سه بار الک کنید تا کاملاً هوادهی بشه. بعد به تدریج یه مقدار از مخلوط آب کمپوت و یه مقدار از آرد به مایه اضافه کنید و به آرومی هم بزنید. این کار رو با آخرین قسمت از آرد تموم کنید.

نهایتاً به مایه کیک اسانس آناناس و آبلیمو رو اضافه کنید. مایه رو بریزید تو قالبی که از قبل  چرب و آردپاشی شده و تو فری که از یه ربع قبل با حرارت ١٧۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۵٠ دقیقه بپزید.

پس از ۵٠ دقیقه یه چاقویی خلال دندونی چیزی فرو کنید تو کیک اگه چیزی بهش نچسبید یعنی کیک پخته وگرنه یه چند دقیقه دیگه بذارید تو فر بمونه تا کاملاً بپزه.

 

بعد بلافاصله از تو قالب در بیارید و روی توری فلزی خنکش کنید.

وقتی کیک کاملاً خنک شد (ترجیحاً پس از ۶-۵ ساعت) اون رو از وسط ببرید و با خامه و کمپوت آناناس تزیین کنید و اطرافش رو هم اگه دوس داشتین پودر نارگیل بزنید. (مراحل تزیین مطابق شکل های زیر)‌ البته چون من این کیک رو برای تولد یکی درست کرده بودم مجبور شدم یه خورده زیادتر روش خامه بزنم و روشم بنویسم! تزیینش هم خیلی ساده و سرسری انجام گرفت... خجالت

 

 

اگه اسانس آناناس نداشتید وانیل بریزید (اتفاقاً تو دستور اصلی هم وانیل بود!) ولی خوب آناناس یه چیز دیگه است!

راستی تو دستور اصلی اسمی از بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک نبود. اما من خودم از اونجا که بار اولم بود این کیک رو درست می کردم و از عملکرد نوشابه گازدار در پف کردن کیک خیلی مطمئن نبودم از خودم بکینگ پودر (١ ق م)، جوش شیرین (١ ق چ) و یه کوچولو نمک هم اضافه کردم!! ساکت 

/ 28 نظر / 96 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهشید

سلام ترلان جونم خوبی؟ چه خوشمزن به نظر میاد!!!!!! دستت درد نکنه خوشمزست چون شما درست کردید [گل]

مهشید

راستی یه در خواست دیگه و یه زحمت دیگه میشه خامه ی رده شده رو هم اموزش بدین؟؟؟[قلب]

lili

خیلی خوشگل شده حتما خوشمزه م هست[متفکر]

مهشید

مرسییییییی[ماچ]

silly

میشه طرز تهیه ی خامه ی فرم گرفته ام بگی [زبان]

هانالو

واییییییییییییییییییییییییییییییییی....لذت بردم ازین همه تنوع کیکی....هووورا ...با اجازه لینکتون کردم تند تند سر بزنم

مهشید

[ماچ]

*~*~* مریم *~*~*

عالیه [قلب] چقدر خوشگله [پلک] مرسی [ماچ]

هانیه

سلام و خسته نباشید این کیک بدون تزیین خامه و آناناس هم خوب میشه؟ اگه خوب میشه، میشه لطفا مقدار آب آناناس لازم برای این دستور رو بگید؟ ممنون :)

نسترن. م

ترلان جون من اگه بخوام کیکمو خامه بدم فقط و فقط اسفنجی درست میکنم که سبکه وروغن نداره. حالا این کیکو همینطوری میپزم. طعمش متفاوته یابا کیکهای دیگه خیلی فرقی نداره؟؟ نوشابه تو کیک ؟ولی آخه چرا؟؟؟نگوخوبه که باورم نمیشه وااااااای این نوشتنت روی کیک منوکشته. جان من چطور اینکارو میکنی؟ جالبش میدونی چیه؟ اینه که تو انگلیسیو از فارسی خوشگلتر مینویسی