لازانیای گوشت با سس قرمز

قبل از هر چیز یه توضیح بدم و اون این که برای درست کردن لازانیا من روش خودم رو دارم... سس جداگونه ای درست نمی کنم ... به جاش اونقدر مایه گوشتی رو آبکی درست می کنم که یه جا کار مایه و سس رو با هم می کنه! این رو گفتم که یه وقت در حین خوندن دستور تعجب نکنید!!! چشمک

مواد لازم:

خمیر لازانیا ................................. به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده .......................... 700 گرم

پیاز ............................................. 2 عدد

ساقه کرفس ................................. به اندازه 10 سانت

فلفل سبز ..................................... نصف یک عدد

فلفل دلمه ای ............................... یک عدد

گوجه فرنگی درشت ........................ 5 عدد

رب گوجه فرنگی ............................ 2 ق غ

قارچ تازه ...................................... 250 گرم

قرص سوپ .................................. 2 عدد

پنیر پیتزا ........................................ به میزان لارم

پنیر پارمزان .................................... 1 ق غ

آویشن و اورگانو ............................... به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه ............................ به میزان لازم (با توجه به این که قرص سوپ خودش شوره، مراقب اندازه نمک باشید)

طرز تهیه:

پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی گوشت تفت داده شد، قارچ های ورقه شده رو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا آبش کشیده شه.

فلفل دلمه ای، فلفل سبز و کرفس رو خرد کنید و به مایه گوشت اضافه کنید. 

گوجه ها رو پوست بکنید و خرد کنید و بریزید تو مایه گوشت و درش رو بذارید.

رب گوجه رو با قرص سوپ و ادویه مورد نظر تو 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و بریزید تو مایه گوشت. مایه باید بجوشه تا به رنگ و غلظت لازم برسه. باید کمی آبکی باشه چون همونطور که گفتم من سس جداگونه ای درست نمی کنم بنابراین باید آب لازم تو همین سس باشه.

آخر سر یه مقدار آویشن و اورگانو بریزید توش تا بوی خوبی بگیره.!

 ورقه های لازانیا رو تو آب جوش و کمی روغن بجوشونید تا یه مقدار نرم شه. بعد بریزید تو آبکش و آب سرد بریزید روش. کف ظرف پیرکس رو چرب کنید و اگه دوس داشتید کمی پودر سوخاری بپاشید.

ورقه های لازانیا رو کف قالب بچینید.

و یک سوم از مایه لازانیا رو روی اون قرار بدید...

کمی پنیر بپاشید. لایه اول تکمیل شد...

لایه دوم و سوم رو هم دقیقاً مث لایه اول عمل کنید.

نهایتاً روی مواد رو با لایه نسبتاً کلفتی از پنیر پیتزا بپوشونید و پنیر پارمزان رو هم بپاشید روش. (من بوی پنیر پارمزان رو دوس ندارم... برای همین خیلی کم استفاده کردم!)

فر رو با حرارت 170 درجه گرم کنید و لازانیا رو به مدت تقریباً 50 دقیقه توی فر بپزید. اگه دیدید زیرش میخواد بسوزه ولی روش هنوز طلایی نشده کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم خوشرنگ بشه. 

لازانیا غذای سنگینیه، هیچ وقت زیاد درست نکنید.

این مقدار مواد که گفتم برای تقریباً 6 نفر معمولی کافیه! 

نوش جان! قلب

/ 27 نظر / 331 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نغمه

سلام ترلان عزیزم. شنبه مهمون داشتم . از همین لازانیا های خوشمزه درست کردم + سالاد ماکارونی+ فلافل ( این یکی رو آماده خریدم[زبان]+ کتف و بال که کباب کردیم. جات خالی همه چی عالی بود. البته من چون لازانیام زیاد بود و فر گازم هم دوباره قاط زده تو ماهیتابه بزرگ لازانیا رو دم انداختم و تو موادش سوسیس نگینی و ورقه ژامبون هم اضافه کردم. عالی بود. از این همه آموزشهای خوشمزه ات ممنون. یه دنیا تشکر + هوارتا بوسسسسسس

فرحناز

سل ام ترلان جون ، خوبی خانوم ؟ امیدوارم حالت خوب باشه ، دلم برات تنگ شده ، در این ماه مبارک طاعات و عبادات شما قبول باشه .من همیشه به یادت هستم . [قلب][گل][گل][گل][گل][گل]

tala

سلام ترلانم .خوبی خانومی؟چرا نمی اپی هر روز سر میزنم خبری نیست هااااا.[چشمک].الهییییی سرت به خوشی گرم باشه. دلم برات تنگ شده عزیزم[بغل][ماچ][بغل]

من و همسرم

سلام ممنون از غذا های خوشمزه اگر امکان داره دستور غذاهای ماه رمضان کشور های عربی را بنویسید ممنون

ماه جبین

دستت درد نکنه فوق العاده ای خانمی[گل][ماچ]

اقیانوس آرام

سلام ترلان جون وااااااااااای چقدر قیافه ی اشتهاآوری داره لازانیا هم خیلی خوشمزس فقط یه کم دردسر داره [پلک][قلب][ماچ]

قاصدک

اپ اپ اپ اپ اپ اپ اپ چرا اپ نمی کنی؟ دخمل بد[شیطان]

مریم

سلام ترلان جان منظورتون از قرص سوپ چیه؟

فروزان

سلام. ترلان جونم واقعا دستورات عالیا مرسی عزیزم کاش میشد از نزدیک ببینمت و تشکر کنم من لازانیا مرغ رو اول رمثون درست کردم امروز هم لارانیا گوشت عالی عالی بیست شدن امروز از اون نون عای که داخلش سبزب و پنیره خم درست کردم من با وجود او کدبانو ام مرسی

maedeh

من عاشق لازانیام و همیشه برا درست کردنش از عصاره گوشت بره هم استفاده میکنم برا خوش طعم شدنش