کیک کرنبری و پرتقال (Cranberry and Orange Cake)

مواد لازم:

آرد سفید ...................................... 3 لیوان

دارچین ......................................... 1 ق م

بکینگ پودر .................................... 1 ق م

جوش شیرین ................................. نصف ق چ

نمک ............................................ به اندازه نوک چاقو

کره نرم شده ................................. 100 گرم

روغن مایع ..................................... نصف لیوان

شکر دانه ریز .................................. یک و نیم لیوان

رنده پوست یک عدد پرتقال

وانیل ........................................... 1 ق چ

تخم مرغ درشت ............................ 2 عدد

آب پرتقال تازه ................................ یک چهارم لیوان

شیر ............................................. سه چهارم لیوان

سرکه ........................................... یک ق م سرپر

کرنبری خشک (یا تازه) ..................... یک و نیم لیوان

 

طرز تهیه:

فر رو با درجه 180 روشن کنید.

قالب کیک رو چرب و آردپاشی کنید یا با کاغذ قنادی بپوشونید.

سرکه رو به شیر اضافه کنید و بذارید کنار تا تبدیل به "باتر میلک" بشه.

توی کاسه بزرگی شکر، روغن و کره رو به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.

مواد خشک (دو و نیم لیوان آرد، دارچین، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک) رو هم جداگونه با هم مخلوط و الک کنید. (نصف لیوان آرد رو کنار بذارید)

به مخلوط شکر و روغن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید.

 

یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از دومین تخم مرغ، وانیل رو اضافه کنید.

تو این مرحله آب برتقال و باترمیلک رو به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

مخلوط آرد رو به مایه اضافه کنید و فقط در حدی که مخلوط بشن هم بزنید.

 

کرنبری ها رو توی اون نصف لیوان آردی که کنار گذاشته بودید بریزید و با قاشق هم بزنید تا آردی بشن و توی کیک ته نشین نشن.

حالا اونا رو هم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.

مایه رو توی قالب بریزید.

قالب رو بذارید توی فر و به مدت 50 دقیقه (بسته به سایز قالب) بپزید. هر وقت خلال دندونی که وسط کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد یعنی پخته وگرنه بذارید 5 – 10 دقیقه دیگه توی فر بمونه.

وقتی کیک پخت بذارید کمی سرد شه و بعد با احتیاط از توی قالب در بیارید و برگردونید.

می تونید روی کیک رو هر جور که دوس داشتید تزیین کنید.

من با گاناش شکلات سفید تزیین کردم...

همین طوریش هم خوشمزه س! البته قبول دارم که یه کم دنگ و فنگ داره!! سخت نیست هااااا!!! فقط یه مقدار مواد لازمش زیاده! برای همین مواد لازم رو از قبل آماده و اندازه گیری کنید و بذارید کنار دستتون تا کارتون خیلی راحت تر پیش بره و نتیجه بهتری بگیرید.

اگه دوس داشتید می تونید کمی هم توش گردو بریزید (البته طبق معمول همیشه، این پیشنهاد جناب آقای همسر خان هست!!! چون ایشون ارادت عجیبی به گردو دارن!!)

به هر حال توصیه می کنم درست کنید و در کنار خانواده از خوردن یه کیک خونگی خوشمزه لذت ببرید!

همین طور که گفتم می تونید به جای کرنبری، کشمش بریزید و هیچ اتفاقی نمیفته! همین کیک رو خواهید داشت!

این هم بسته کرنبری خشک که داشتم!

ایام به کام!

نوش جان! قلب

 

منبع (با کمی دخل و تصرف!)

/ 7 نظر / 121 بازدید
مریم عینعلی

سلام ممنون از آموزش های گلچین شده شما واقعأ که سایت شما یکی از مراجع اصلی آموزشی برای امثال من است. بسیار ممنون و لطفأ با قدرت ادامه دهید.

شاه صنم

سلام مثل همیشه عالی وفوق العاده نوش جان

نسترن. م

سلااام فکرکنم اولین نفری هستم که اینجا نظر میدم. هرچند که هنوز در داغ کیک نارگیل وشکلات بسر میبرم ولی دنیاس دیگه چه میشه کرد؟ اینجاهم باتر میلک داره که. من حس خوبی بهش ندارم. میشه شیر خالی بریزم؟ دوم اینکه کرنبری چیست وچگونه واز کجا تهیه میشود؟ اگه بخوام کشمش بریزم خوب یه بارکی کیک کشمشی میپزم دیگه قرببونت برم الهی

افسانه

بسیار بسیار عالی ودلچسب.عیدتون مبارک.انشالله همیشه به شادی وخوشی بپزی گلم.[ماچ]

رز

سلام ببخشید من یه سوال داشتم شما چیکار میکنید که کیکتون به این نوع قالب نمیچسبه من درست کردم از قالب جدا نشد البته کمی ته قالبو چرب کرده بودم

فرحناز

سلام ترلان جون. خوبی؟ پسر گلتون چطوره؟ از طرف من ببوسش ترلان جون وب شما چند روز قطع بود. رسیپی ها دیده نمیشد. الان هم ظاهراً چندتاش حذف شده. دیده نمیشه یک خواهشی داشتم، لطفاً آدرس ایمیل خودتون رو به من میدی، سوالی داشتم بپرسم. ممنون میشم از همه لطف و محبتت تشکر میکنم . رسیپی های بی نقصت. خیلی خیلی ممنونم[قلب][ماچ]

فرحناز

این کیک و هم امروز میخوام درست کنم. کرنبری گیر آوردم[قلب][ماچ]