سالاد انار به شکل حلقه

 مواد لازم:

هویج متوسط ................................. 3 عدد

سیب زمینی متوسط ....................... 3 عدد

لبوی متوسط .................................. 2 عدد

تخم مرغ ........................................ 3 عدد

گردوی خرد شده ............................. 1 لیوان

سینه مرغ ...................................... 1 عدد سینه کامل

دانه انار ......................................... یه میزان لازم (تقریباً یک عدد انار دون شده)

سس مایونز .................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج، سیب زمینی و لبو رو جداگونه بذارید بپزه. وقتی سرد شده پوستشون رو بگیرید و درشت رنده کنید. تخم مرغ رو هم آب پز و بعد رنده کنید.

سینه مرغ رو با کمی آب و نمک بذارید بپزه و بعد ریش ریش کنید.

برای این که سالاد شکل حلقه ای داشته باشه یه چیز استوانه ای باید برای وسط سالاد استفاده کنیم. من قوطی بکینگ پودر رو با فویل پوشوندم و ازش استفاده کردم.

نحوه کار به این صورته که شیء استوانه ای رو وسط یه بشقاب صاف قرار میدیم...

و بعد مواد لازم رو که آماده کردیم به ترتیب زیر توی بشقاب و اطراف استوانه به صورت لایه لایه میچینیم. هر لایه رو که چیدیم کمی نمک می پاشیم و یه مقدار هم سس مایونز می زنیم. البته برای کم کردن چربی سالاد می تونید از سس مایونز کم چرب و یا ترکیبی از سس مایونز و ماست استفاده کنید. ضمناً یه جاهایی که گفته سس مایونز بزنید میتونید اون لایه ها رو سس نمالید. ترتیب لایه ها به این صورته:

سیب زمینی

سس مایونز

نصف لبوها

سس مایونز

هویج

سس مایونز

گردو

نصف مرغ

سس مایونز

تخم مرغ

سس مایونز

نصف مرغ

سس مایونز

نصف لبو

الان این لایه اوله که سیب زمینی هست:

این بعد از مالیدن سس روی لایه اول:

این لایه دوم که لبوی رنده شده هست:

و به همین ترتیب ادامه میدیم (مطابق ترتیبی که بالا نوشتم) تا به آخرین لایه برسیم. نهایتاً روی سالاد رو به صورت کلی کمی سس بمالید.

حالا کل سالاد رو با دونه های انار بپوشونید.

بعد با احتیاط استوانه رو خارج کنید.

اگه خواستید میتونید دیواره داخلی حلقه رو هم با انار بپوشونید یا این که به همین صورت رها کنید. سالاد رو بذارید تو یخچال حداقل 1-2 ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و طعم های مختلف به خورد هم برن.

نوش جان! قلب

قبلاً تو همین وبلاگ چیزکیک انار رو هم آموزش دادم... اون هم چیز خوشمزه ایه برای شب یلدا!

امیدوارم یلدای خوبی داشته باشید. یلداتون مبارک! قلب

منبع

/ 22 نظر / 125 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا

سلام ترلان خانوم فقط میتونم بگم شما یه کدبانوی فوق العاده ای..نمیدونم چطوری دیگه توصیف کنم [ماچ] یه سوال البته اگه دوست دارید پاسخ بدین.. شما وقتی مجرد بودید وقت آشپزی داشتید؟راسش من دانشجوی ارشدم و خیلی فرصت آشپزی ندارم اما علاقه دارم حتما وقت براش بگذارم و دستم را بیفته[خجالت] شما تحصیلاتتون در همین زمینه های آشپزی و هنری بوده؟بنظرم واقعا هم هنرمندید هم کدبانو...

فرانک

سلام ترلان جونم،امیدوارم اوقاتت شاد باشه[قلب] خانوم گلی تو که میدونی دل طرفدارات زود تنگ میشه واست چرا دیر به دیر میای اینجا ![ناراحت][افسوس] میدونم خیلی مشغله داری عزیزم اما خودت با کدبانوگری و هنرنماییات ما رو پرتوقع کردی![چشمک] مشتاقانه منتظر دستورات خوشمزه و عالی ات هستیم.لحظاتت شیرین عزیز دلم[ماچ]

atousa

سلام عزیزم وب زیبایی داری خوشحال میشم به منم سر بزنی اگر امکانش هست لینکم کن با عنوان چرا که نه ؟ آشپزی به سبک ساده

سوری

پیدات نیست؟چرا؟[گل]

زهرا عرفانی

سلام ترلان جون. امروز یکی از بازدید کننده هام یه وبلاگ بهم معرفی کرد. وقتی سر زدم، دیدم همه غذاها و عکسا، واسه وبلاگ تو ا. http://cookery-cake.persianblog.ir/ من براش توی مطلب آخرش یه نظر گذاشتم و آدرس بلاگ تو رو گفتم. اما گفتم به خودت هم خبر بدم شاید بخوای کاری انجام بدی. به هر حال این موارد واسه همه مون هست امیدوارم خیلی اعصاب خودتو خراب نکنی. مراقب خودت باش. میبوسمت.

تارا

سلام ترلان عزیز خیلی کم پیدایین... انشالله حالتون هر چه زودتر خوب بشه [گل]

سارا

سلام عزیزم من کیک اسفنجیت رو که آموزش داده بودی درست کردم. همه چیزش اوکی و خوب شد فقط پفی که داشت موقع بیرون آوردن از فر بعدش کمی خوابید اونم از وسطای کیک یعنی کیکم بجای گنبد یه کوچولو گودالی شد[سوال]... اگه ممکنه می گی بهم که چرا؟ آیا اشتباهی در پخت داشتم؟ ممنونم دختر گل

فرانک

سلام ترلان جونم انشاالله که حالت خوب شده باشه عزیز دلم[ماچ] وفتی کامنت زهرا جان رو خوندم به اون آدرس مراجعه کردم و در کمال ناباوری دیدم که اون دوست گرامی! چقدر راحت اغلب دستورات آشپزی شما رو اونجا به نام خودش ثبت کرده![تعجب][عصبانی] منم یه پیام واسش گذاشتم.با کار اون شخص یا امثالش از ارزش زحمات و محبتهای شما که کم نمیشه خانم گلی برعکس واسمون عزیزتر و محترم تر از قبل هم شدی [قلب][ماچ]ای کاش هممون یه ذره انصاف و وجدان رو رعایت کنیم و به حقوق هم احترام بذاریم[گل]

هانی شف

خیلی باید خوشمزه باشه...تا انار هست حتما درست می کنم...یه سالاد انار ابداعی درست کرده بودم...م یدونم که خوشمزه میشه...این خیلی متنوع تره...مرسی ترلان جون

negin

عزیزم ببخشید اسممو دیدم توی لینکدونیت. گلم لطف کن و آدرس سایتمو بگذار یا هر دو شو ممنون از لطفت شادیت روز افزون