پیراشکی پنیر و زیتون

خمیر

مواد لازم:

آرد سفید ........................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ......................................... ١ ق غ

خمیر مایه ........................................... ١ ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... ١ ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

پنیر سفید بی نمک رنده شده ..................... ٢۵٠ گرم

پنیر چدار رنده شده .................................... ٢ ق غ

زیتون سیاه خرد شده ................................. ٢ ق غ

زیتون سبز خرد شده .................................. ٢ ق غ

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم ترکیب کنید.

خمیر رو به ضخامت ٢ میلیمتر باز کنید و با کاتر دایره شکل قالب بزنید.

از مواد به اندازه ١ ق غ بریزید وسط خمیر.

٢ سمت خمیر رو به طرف مرکز روی هم بیارید.

سمت دیگه خمیر رو هم به طرف مرکز بیارید و پیراشکی رو به شکل سه گوش قفل کنید.

میتونید همه خمیر رو به همین شکل درست کنید یا این که اگه مث من وقتتون کم بود، یه مقدار خمیر رو به شکل یه دایره بزرگ باز کنید و اون رو به ٨ قسمت تقسیم کنید. روی هر قسمت حدود ١-۵/١ ق غ از مایه میانی بریزید. 

از سمت مواد به طرف مرکز شروع به پیچیدن کنید.... 

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید.

پیراشکی ها رو از محل درز بخوابونید توی سینی فر.

روی پیراشکی ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی سیاه دونه بپاشید.

پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه بپزید.

پیراشکی ها رو از تو سینی فر به ظرف سرو منتقل کنید.

پیراشکی پنیر و زیتون آماده است!! نوش جان! قلب

/ 29 نظر / 142 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرحناز

سلام ترلان جون شما واقعاً هنرمند هستی .یه سؤال داشتم با این خمیر میشه (سینی پیراشکی مرغ به شکل گل) را درست کرد ؟ممنونم ترلان جون . [قلب][گل]

فرحناز

سلام ترلان جون ،من امروز این پیراشکی رو درست کردم خیلی خوب شد .خیلی خیلی ازت ممنونم ، انشاا...همیشه شاد و سلامت باشید . دوست دارم.[گل][گل][گل]

نغمه

سلام گلم. خوبی؟؟ من هنوز تو کف این پیراشکیهات هستم و شدم عاشق و طرفدار پر و پا قرصشون. آخه دستور خمیرت عالیه. دست گلت درد نکنه. بوسسسسسسسسسسسسس حالا سوال: سه شنبه یه مهمونی دوستانه دارم و میخوام از این پیراشکیها بپزم منتها میخوام توی یه سینی اول خمیر رو پهن کنم مواد بزنم بعد دوباره یه خمیر دیگه رو مواد پهن کنم مثل پای. به نظرت خوب میشه؟؟؟؟ سوال دیگه اینکه کنار پیراشکی چه غذای دیگه ایی بدرستم که هم راحت باشه و هم وفت گیر نباشه. ممنون.

نغمه

ممنون از راهنماییهای خوبت.

مامان سلاله

سلام ترلان خانوم یه سوال داشتم میتونم از چیپس شکلاتی بجای محتویاتی که شما گذاشتید استفاده کنم و مدل کروسان بپیچونم

فروزان

سلام خوبی خسته نباشید .دنبال خمیر آماده ای پیراشکی میگردم تو ایران هست اما اینجا ندیدم اسمش هم نمیدونم میشه برام رو یاهو بفرستی چون میترسم جواب بدین این ثفحه رو گم کنم

فروزان

سلام من اینو درست کردم اما موادشو مثل کروسانت که گفته بودین گذاشتم خیلی ازش استقبال شد مرسی عقط اینکه بیست دقیقه براش زباد بود یکم سوخت البته خوب درجه فرهامون فرق میکنم سهل انگاری از خودم بود

نسترن. م

ترلان جان میخوام همین پیذاشکیو درست کنم. فقط سؤالم اینه هر پنیری میشه استفاده کرد؟پنیری که من خریدم پنیر سفید صبحانه س ولی بافتش مثل پنیر خامه ایه. نرمه ونمیشه رنده ش کرد ولی میشه روی خمیر بمالم. بعدشم من میخوام زیتونو حذف کنم وگردوی ریز شده جایگزین کنم تا برای صبحانه مناسبتر باشه. پنیر چدار هم فقط توفروشگاههای بزرگ هست وسوپرهای نزدیک ما ندارن. حذفش کنم؟اصلا هدف ازین چدار چیه؟؟؟ ممنون ترلان جان. زودی بجواب. زودی بدرستم[ماچ][ماچ][ماچ]

نسترن. م

واااای. آآآآخخخخخخخ سه روزبود نمیتونستم باهیچ نتی صفحه تو باز کنم. میدونی چرا؟؟؟[گریه][گریه][گریه]

نسترن. م

محشررررررررررررر بووووووووووود رفت تولیست ممنون ترلان جان