سینی پیراشکی مرغ به شکل گل

مواد لازم:

*خمیر پیراشکی .......................... دو سوم واحد

سینه مرغ پخته ......................... ١ عدد

قارچ ........................................ ١۵٠ گرم

پنیر پیتزا .................................. نصف پیمانه

نخود فرنگی ............................. یک سوم پیمانه

هویج ...................................... نصف یک عدد

فلفل دلمه ای .......................... نصف یک عدد

پیاز ......................................... ١ عدد

نمک و فلفل ................................ به میزان لازم

ادویه دلخواه ................................ به میران لازم (آویشن، اورگانو، ریحان و ...)

*منظور از خمیر پیراشکی همون خمیر همیشگیه: کلیک!

و منظور از دو سوم یعنی موادی که برای تهیه خمیر گفته شده رو به میزان دو سوم بردارید تا اندازه خمیرتون برای مواد لازمی که اینجا نوشتم مناسب باشه و زیاد نیاد. اگه خمیر رو به همون اندازه همیشگی درست کردین، پس مواد لازم برای پر کردنش رو هم بیشتر در نظر بگیرید.

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و یه مقدار تفت بدین. مرغ پخته شده رو هم ریش ریش کنید و به پیاز اضافه کنید. هویج رو هم رنده کنید و بذارید بپزه. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کنید و یه تفت بدین.

یه مقدار از خمیر رو بردارید. به شکل دایره بازش کنید و یه ق م از مایه میانی رو بریزید وسط خمیر و تا کنید تا خمیرتون به شکل نیم دایره در بیاد.

 

من از قالب مخصوص این کار استفاده کردم ولی اصلاً مهم و ضروری نیس و میشه با دست خمیرهای نیم دایره ای شکل رو درست کرد.

حالا این پیراشکی های پیچیده شده رو یکی یکی بذارید توی قالب یا ماهیتابه بدون دسته ای که بشه گذاشتش تو فر.

هر پیراشکی رو یه جوری بذارید که یه مقدار از پیراشکی بغلی رو بپوشونه. این کار رو تا آخرین پیراشکی که حلقه رو تکمیل می کنه ادامه بدین.

قطر ماهیتابه باید حدود ٢۶ سانتیمتر باشه. اگه ماهیتابه شما بزرگتر یا کوچکتره میزان مواد رو هم به همون نسبت تغییر بدین.

 

رج اول که پر شد، برید سراغ رج دوم...

و به همین ترتیب ادامه بدین تا کل پیراشکی ها تموم بشه.

اون وسطش رو هم می تونید با یه پیراشکی دایره شکل پر کنید.

همه پیراشکی ها رو که گذاشتین تو ماهیتابه روی اون ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ، شیر و زعفران برس کنید و لبه تک تک پیراشکی ها رو با مقداری سماق یا هر چیز دیگه که دوس داشتین، تزیین کنید.

فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید و پیراشکی ها رو بذارید تو فر. حدود نیم ساعت زمان لازم داره که پخته بشه.

بعد از ماهیتابه در بیارید و در ظرف مورد نظر بچینید.

اگه دوس داشتین می تونید مث من، هر رج از پیراشکی ها رو یه رنگ کنید. مثلاً یه رج با سماق، یه رج با زعتر یا ریحون خشک، یه رج با سیاه دونه و ... ولی فکر کنم اگه همه رج ها با سماق قرمز بشه کاملاً شبیه گل میشه و خوشگلتره. به هر حال این شما و این سلیقه تون........ هر کاری که دوس داشتین انجام بدین. مطمئناً از مال من خیلی خوشگلتر خواهد شد!

راستی برای سرو این پیراشکی، هم می تونید اونها رو دونه دونه جدا کنید و نوش جان کنید (به صورت لقمه ای) و یا این که مث پیتزا برش بزنید ولی من روش اول رو می پسندم چون هم برداشتنش راحت تره هم خوردنش. لبخند

نوش جان! قلب

/ 84 نظر / 305 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الهام

سلامی دوباره راستی این خمیرپیراشکی چرا کنار اسم ما پرچم خارجی می زنه؟ تو قسمت کامنت ها؟ 2- این که میگی مثلا 2 قاشق... منظورت سرپر است یا معمولی؟ یا کلا روی اندازه گیری قاشقی وسواس نداشته باشم؟ من تو خمیرم سبزی خشک ریختم. اخه خیلی دوست دارم. راس گفتی خمیرم کمی چسبو شد ارد بهش زدم. الان فهمیدم اشتب کجا بوده[بازنده]

نجمه

سلام ترلان عزيزم من ديشب اين غذا را درست كردم هم خوشگل شد و هم خوشمزه البته من به جاي پيراشكي مرغ، پيراشكي گوشت درست كردم چون طعم گوشت را بيشتر دوست دارم...ممنون عزيزم [قلب]

ای سوره

سلام ترلان جون غذاهای خوشگلی درست کردین دست گلتون درد نکنه .یه سوال داشتم [سوال]این قالب بیراشکی 3 سایز داره بزرگ+متوسط وکوچیک شما کدوم سایز استفاده کردین؟[گل][ماچ]

ای سوره

[گل][گل]مرسیییییییییییی[تایید]یه خواهش هم داشتم دستور لازانیا خشک رو هم یاد بدین ممنون میشم[خجالت]همون که تو دستورش خمیر لازانیا رو نمیپزن [چشمک][گل]

باران

,اقعا هنرمندی ترلان جون

باران

من درست کردم مهمونام مست شدن بهت نمیگفتم تو دلم میموند مخصوصا دستور خمیرت رو رو یخچال چسبوندم هر کی میاد مکنه میبره[خنده][خنده][هورا]

nemo

خسته نباشی نازنین. عالی بود منم امتحان کردم.

پریا

سلام عزیزم خیلی ممنون از وبلاگت خیلی استفاده کردم.....گفتم یه تشکری هم از شما بکنم غذاها هم خیلی خوشمزه شدن

فاطیما

سلام عزیزم نمیدونید چقدر خوشحال شدم بابت آشناییم با وبلاگ خوب و خوشمزه اتون[چشمک] من عاشق آشپزی هستم همش دوست دارم یه چیز جدیدو تازه درست کنم یه دنیا ممنووووووووووووون[ماچ]

زهره_123

سلام خانومی کارتون زیبا بود فقط من اولین باره این قالب رو میبینم با اینکه عاشق پلاسکو هستم میشه بگید از کجا خریدید؟ ممنون