ساندویچ سرخ شده پنیر با پوشش سبزی های معطر

مواد لازم:

آرد سفید ........................................ نیم کیلو

خمیر مایه فوری ............................... 1 ق غ

شکر .............................................. 2 ق غ

شیر خشک ..................................... 4 ق غ

روغن مایع ....................................... 3 ق غ

آب ولرم ........................................... حدود یک و نیم لیوان

نمک ............................................... 1 ق م

 

پنیر سفید ....................................... 150 گرم

پنیر چدار رنده شده ........................... 150 گرم

 

زعتر و یا شوید خشک یا هر سبزی معطر دیگر برای اطراف ساندویچ ها

 

طرز تهیه:

همه مواد لازم برای خمیر رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید (آرد، خمیر مایه، شکر، شیر خشک، روغن، آب و نمک)

آب رو کم کم اضافه کنید... هر وقت دیدید خمیر داره شکل می گیره و به دست نمی چسبه دیگه آب نریزید. من خودم یک و نیم لیوان آب استفاده کردم.

خمیر رو به مدت 10-15 دقیقه ورز بدید.

کاسه بزرگی رو چرب کنید و خمیر رو بذارید توی کاسه و روش رو با سلفون بپوشونید و بذارید ور بیاد.

توی کاسه دیگه ای هر دو مدل پنیر رو با هم مخلوط کنید.

توی بشقاب گودی هم یه مقدار سبزی معطر مث زعتر یا شوید خشک بریزید و بذارید کنار.

 

وقتی خمیر ور اومد از خمیر به اندازه یه گردو جدا کنید و لاش یه مقدار پنیر بذارید...

... و اطرافش رو محکم ببندید.

حالا این ساندویچ رو توی دستتون فرم بدید تا یه مقدار کشیده تر بشه.

یه مقدار روغن توی تابه بریزید تا گرم بشه و بعد ساندویچ ها رو توی روغن شناور سرخ کنید. (فقط قبل از سرخ کردن، درز ساندویچ رو محکم کنید تا توی روغن باز نشه)

به محض این که طلایی شد از توی روغن در بیارید و توی ظرف سبزی معطر بغلطونید. اضافات سبزی رو با دست پاک کنید. (سبزی فقط برای معطر کردنش هست... زیادیش  ساندویچ رو تلخ می کنه)

بعد هم بلافاصله بذارید روی دستمال آشپزخونه تا روغن اضافیش گرفته بشه.

این ساندویچ بر خلاف انتظار خیلی چرب نمیشه.

با این مقدار مواد حدود 24 تا ساندویچ درست میشه.

من چند تا از ساندویچ ها رو با مایه مرغ و هویج رنده شده و پنیر لیوانی پر کردم...

 و برای این که از ساندویچ های پنیر تشخیص داده بهش توی شوید خشک فرو کردم.

اعضای خونواده هر دو مدل رو دوس داشتند ولی نوع مرغیش رو بیشتر پسندیدن!

 

با این خمیر می تونید انواع پیراشکی ها رو درست کنید و توی روغن سرخ کنید. من چندین بار همین کار رو کردم و هر دفعه هم مورد استقبال قرار گرفت!

نوش جان! قلب

/ 12 نظر / 138 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فاطمه

سلام از وبتون دیدن کردم ...بسیار بسیار لذت بردم بعضی از رسپی ها رو هم سیو کردم تا سر فرصت درست کنم واقعا باید بهتون تبریک بگم خوش سلیقه و کد بانو ممنون از دستور های خوشمزه[گل][قلب]

نازی

دستون درد نکنه خیلی خوبه ادامه بدین

Negin

دست گلت درد نکنه ترلان جون...

حمی شف

عزیزم طاعاتتون قبول حق...دستتون درد نکنه همه کاراتون عالیند :-)

راحیل

سلام ترلان جون[گل] کارت 2020 [گل] گلم میشه فقط از پنیر سفید استفاده کرد؟[گل]

راحیل

سلام عزیزم [گل] مرسی از راهنمایییت[گل]

شادی

عید بر تو وخونواده گلت مبارک.[گل]

پیوند با آشپزی

عید فطر، عید پایان یافتن رمضان نیست.. عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است.. چونان ققنوس که از خاکستر خویش دوباره متولد می شود. رمضان کوره ایی است که هستی انسان را می سوزاند و آدمی نوبا جانی تازه از آن سر بر می آورد. فطر شادی و دست افشانی بر رفتن رمضان نیست، بر آمدن روز نو، روزی نو و انسانی نو است. آمدن روز نو مبارک [گل]

راحیل

[گل][گل] [گل]

نسترن. م

ترلان عزیز همین الان این پستو خوندم خمیری که بهت گفتم باهاش پیراشکی درست میکنم دقیقا همین خمیر ولی بدون شیرخشک. دنبال همچین ساندویچ پنیری بودم. فقط بذارم توفر برای صبحانه ی دخترم رژیمیتره. درسته؟ فکر میکنی اگه فقط از پنیر سفید وگردو برای داخلش استفاده کنم بد باشه؟ چون پنیر چدار یا پنیر پیتزا که گفته بودی چاق کننده س. چدار خیلی مزه شو تغییر میده یافرقی نمیکنه خیلی؟ ببخش خیلی میحرفم. ممنون ترلان عزیز[ماچ][ماچ][ماچ]