پنیر سوخاری

مواد لازم:

پنیر موزارلا (همون پنیر پیتزاس)

تخم مرغ

آرد

پودر سوخاری

پودر سیر

اورگانو

نمک و فلفل

 

اندازه ندادم چون این رسیپی اندازه گیری دقیق نمی خواد.

طرز تهیه:

این پنیر موزارلای درسته هست که مخصوص همین رسیپی خریدمش.

پنیر رو به اندازه های دلخواه برش بزنید.

3 تا کاسه دم دستتون بذارید. توی یکیش آرد بریزید، توی یکی دیگه تخم مرغ زده شده و توی آخری پودر سوخاری. البته برای مزه دار کردنشون هم یه کم پودر سیر و اورگانو و نمک و فلفل اضافه کنید.

برش های پنیر رو اول توی آرد بعد توی تخم مرغ و آخر سر توی پودر سوخاری فرو کنید. این کار رو یه بار دیگه هم انجام بدید تا دور و بر پنیر کاملاً پوشونده بشه و پنیر موقع پخت نزنه بیرون.

پنیرهای کاور شده رو بذارید توی فریزر نیم ساعت بمونن.

مقداری روغن رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و بذارید داغ بشه. (اندازه روغن باید شناور باشه)

بعد پنیرها رو به آرومی توی روغن سرخ کنید. همین که کاور طلایی بشه کافیه. زیاد توی روغن نگه ندارید چون پنیر آب میشه و یه راهی واسه خودش پیدا می کنه که بیاد بیرون و بریزه توی روغن و بسوزه!

وقتی سرخ شد از توی روغن دربیارید و بذارید توی صافی تا روغن اضافیش بره.

این از پنیر سوخاری!

البته برای لذت بیشتر از این غذای خوشمزه می تونید اون رو در کنار سس گوجه فرنگی خونگی سرو کنید.

برای تهیه سس گوجه فرنگی هم 2-3 تا پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید. بعد 2-3 حبه سیر رو رنده کنید و بهش اضافه کنید. وقتی عطر سیر بلند شد 2-3 تا گوجه فرنگی رو هم پوست بگیرید، خرد کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید و بذارید به آرومی بجوشه و نرم شه. برای خوش عطرتر شدنش هم می تونید خیلی کم فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید. آخر سر هم 1 ق غ رب گوجه و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و کمی که جوشید از روی حرارت بردارید.

حالا پنیرهای سوخاری رو دونه دونه بزنید توی سس و نوش جان کنید!!!!!

خیلی خوشمزه س....

البته ناگفته نمونه که باید داغ داغ خورده بشه و وقتی سرد شد از دهن میفته!

بخورید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

/ 16 نظر / 147 بازدید
نمایش نظرات قبلی
راحیل

سلام ترلان جون[گل] بازم مثل همیشه خاص و متفاوت[گل]

من و همسرم

سلام ممنون از این همه غذاهای خوشمزه !! نوش جان

khorshid

سلام ترلان جونم من 2 سال چین بودم و اونجا با بعضی دوستای کشورای دیگه گاهی مهمونی داشتیم. من و همسرم حالا گاهی دلمون هوس بریانی مرغ پاکستانیا رو می کنه. اونا از بسته های آماده ادویه مخصوصی که از کشورشون میاوردن استفاده می کردن. می خواستم بپرسم ترکیب ادویه شو شما بلدی؟ ممنون می شم کدبانوی مهربون اگه کمکم کنی.

زهرا

اومممممم دلم ضعف رفت اصلاخاصیت سایت ترلان کافه گرسنگیه[خوشمزه]

اعظم

وای عاشق پنیر هستم سوخاریشم که حتما خیلی عالیهههههههه مرسی از دستور خوبت خیلی خوشمزه به نظر میاد[گل]

megadownload

با سلام و عرض خسته نباشد در صورت تمایل به تبلادل بنر و یا تبادل لینک ما را مطلع سازید با سپاس مگا دانلود

هانیه

پنیر سوخاری...خیلی برام جالب بود ببینم چیه.به نظر عالی میاد...اسمشم که دهن پر کنه...مثل بستنی سرخ شده...مرسی.حتما درست میکنم.راستی آپم.خوشحال میشم سر بزنید

معصومه

عکساتون اصلا کیفیت ندارن

نازنین زهرا

سلام دوست خوبم ممنون از آموزش های بسیار جالب و خوشمزه ات یه تشکر ویژژژژژژژژژژژژژه هم به خاطر توضیحات خیلی خوبت امیدوارم هرجا که هستی و زندگی میکنی دنیا به کامت باشه و مثل غذاهای رنگارنگت پر از نشاط و امید باشه