پیتزای رنگی

خمیر

مواد لازم:

آرد سفید ...................................... ٢ لیوان

آرد سبوس دار ................................ ١ لیوان (هر چه سبوس آرد بیشتر باشه بهتره)

خمیر مایه ...................................... ١ ق غ

شکر .............................................. ١ ق غ

روغن زیتون ...................................... ٢ ق غ

آب ولرم ........................................... ١ لیوان (مقدار آب ممکنه یه مقدار متغیر باشه)

نمک ............................................... نصف ق چ

طرز تهیه:

آرد سفید، آرد سبوس دار، شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید تا هم مواد به خوبی ترکیب بشن و هم بینشون هوادهی بشه.

روغن زیتون رو اضافه کنید و خوب مواد رو به روغن آغشته کنید.

 

آب و نمک رو به مواد بالا اضافه کنید و به مدت ١٠ دقیقه الی یک ربع خوب با دست ورز بدین.

روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود ١ ساعت تو دمای آشپزخونه استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.

مواد روی پیتزا

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده .................................. ٢٠٠ گرم

پیاز .................................................... ١ عدد

قارچ ................................................... ١۵٠ گرم

فلفل دلمه ای رنگی .............................. از هر کدام نصف یک عدد

فلفل سبز تند ...................................... ١ عدد

زیتون سیاه حلقه ای .............................. ٢ ق غ

پنیر پیتزا ............................................... ٢٠٠ گرم

آویشن و اورگانو و ریحان خشک ................ به مقدار لازم

پودر سیر .............................................. خیلی کم

نمک و فلفل سیاه ................................. به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و در مقدار کمی روغن تفت بدید. بعد گوشت رو اضافه کنید و هم بزنید تا اون هم تفت داده بشه. نمک و فلفل و پودر سیر رو اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی از روی حرارت بردارید.

فلفل های دلمه ای رو به صورت زیر (یا اگه دوس داشتین به صورت نگینی) خرد کنید. فلفل های تند رو هم ریز ریز خرد کنید و به فلفل های دلمه ای اضافه کنید.

 

قارچ ها رو بشورید و پوستش رو بکنید و به ورقه های خیلی نازک ببرید.

 

خمیر رو به اندازه سینی و به ضخامت تقریباً ٣ میلیمتر باز کنید. (اگه سینی تون از نوع نچسبه نیازی به چرب کردن نیس در غیر این صورت یه مقدار با روغن زیتون یا روغن معمولی چرب کنید... البته به مقدار خیـــــلی کم)

 

روی خمیر رو با مقدار کمی سس گوجه فرنگی (کچاپ) بپوشونید. دو سوم از پنیری که می خواهید برای این سینی استفاده کنید بریزید روی کچاپ. علت اینکه مقدارش رو نمیگم اینه که مقدار پنیر بستگی به سایز سینی تون داره. ولی در کل اگه قراره مثلاً برای یک پیتزا ١۵٠ گرم پنیر مصرف کنید، ١٠٠ گرم رو بریزید روی کچاپ و ۵٠ گرم باقیمونده رو بذارید برای پوشش مواد روی پیتزا. علت این کار هم اینه که ترکیب رنگی مواد بیشتر به چشم بیاد.

گوشت رو به صورت یکنواخت روی پیتزا پخش کنید.

بعد فلفل دلمه ای ها رو بریزید روی گوشت. بذارید رنگ فلفل دلمه ای ها به صورت تصادفی توزیع بشه.

روی اون هم قارچ های ورقه شده رو بچینید. دقت کنید که ورقه های قارچ خیلی نازک باشه تا موقع پختن آب نندازه.

یه مقدار هم زیتون سیاه بپاشید روی پیتزا. حالا اون یک سوم باقیمونده از پنیر رو بریزید روی مواد و کمی هم آویشن و اورگانو و ریحون خشک بپاشید روش.

 

فر رو از قبل با حرارت ١۵٠ درجه گرم کنید. گریل رو هم روشن کنید. پیتزا رو بذارید روی اولین طبقه (پایین ترین طبقه) یه مقدار که روی اون طلایی شد، گریل رو خاموش کنید و سینی فر رو منتقل کنید به بالاترین طبقه و بذارید حدود ٢٠ دقیقه با حرارت پایین فر بپزه.

این تکنیکیه که من معمولاً برای پخت پیتزا استفاده می کنم. با این کار سریع قارچ ها می پزن و به آب انداختن نمی رسه. شما هر کاری که بلدید انجام بدین.

علت نامگذاری این پیتزا به پیتزای رنگی، استفاده از رنگهای مختلف فلفل دلمه ای و همینطور زیتون سیاه و قارچ بود!

خمیر این پیتزا رو برای هر پیتزای دیگه ای که دوس داشتین استفاده کنید. طعم و بافت بسیار خوبی داره به طوری که اطراف خمیر یه مقدار خشک و crispy هست و توش خیلی نرم! ولی دقت کنید که ضخامتش زیاد نباشه...

این مقدار مواد برای تقریباً ٢ عدد پیتزا (هر کدوم به قطر ٢۵ سانت) کافیه.

نوش جان!! قلب

/ 64 نظر / 159 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهشید

الان میرم ولی دوباره میام

مهشید

ای ول به این حوصله و تنوع[گل][ماچ]

مهشید

[گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب] [گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب] [گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب] [گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب] [گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب] [گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب][گل][قلب]

مهسا(سرآشپز)

وای دلم خواست! خیلی خوشگل شده! حتما کلی هم خوشمزست!

shahinbanoo

سلام خانم . کارتو ن عالیه و خیلی با سلیقه درست کردین . از زحمات شما ممنونم . دستتون درد نکنه . تا باشه از این ابتکارا. بچه هام که خیلی خوششون اومد مهلت ندادن که چند روز بگذره .منم دست به کار شدم و دستورتون رو به کار بردم ونتیجه هم عالی بود. شما رو لینک کردم اگر مایل بودید مرا لینک کنید . بازم ممنونم .

مهرنوش

پیتزاتون واقعا فوق العاده شده.ا می خواستم بدونم خمیرش در اخر کار ترد یا حالت نرم داره؟ آون من كانوكشن داره و المنت بالا و پایینش هر دو موقع كار همزمان روشنند و تنظيماتي نداره كه بشه فقط با المنت پايين كار كرد. با اين شرايط من اين خمير رو چطور بپزم چون شما طبقه توضيحتون در دو مرحله تهيه كرديد اول از بالا حرارت داديد و بعد از پايين؟

مهشید

[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل][گل] [گل][گل][گل][گل][گل]

مهشید

[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب] [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] [قلب][قلب][قلب][قلب][قلب][قلب] [گل][گل][گل][گل][گل][گل] [قلب][قلب][قلب][قلب][قلب]

mahdiyeomehdi

khanoomi axe pizayi ro ke doros kardam gozashtam too web logam age doos dashti biya bebin[نیشخند]

ماري كويت

سلام من درست كردم عالي شد همون طور كه كفته بوديد كرسبي شده بوددستتون درد نكنه بجه هاو شوهرم خيلي خوششون اومد تازه هم يكي ديكه از فر در اوردم ميزارم برا بسرم فردا ببره مدرسه [چشمک]