نان پنیر چدار و شوید

مواد لازم:

آرد سفید ..................................... 1 لیوان

تخم مرغ ...................................... 1 عدد

خامه ........................................... یک چهارم لیوان

کره ............................................. 80 گرم

بکنیگ پودر ................................... 1 ق چ

پنیر چدار ...................................... 60 گرم

شوید خرد شده ............................ یک چهارم لیوان

نمک ........................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

آرد، بکنیگ پودر و نمک رو تو غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. کره رو به قطعات کوچیک ببرید و به آرد اضافه کنید. دقت کنید که کره حتماً باید سرد باشه.

پس از مخلوط کردن به این شکل در میاد:

تخم مرغ و خامه رو تو کاسه ای با هم بزنید و همینطور که غذاساز روشنه به آرومی این مخلوط رو به غذاساز اضافه کنید.

پنیر چدار رو رنده کنید و با شوید و 1 قاشق آرد مخلوط کنید.

حالا پنیر و شوید رو هم به غذاساز اضافه کنید. خمیر چسبناکی به دست میاد. 

سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو از غذاساز به سطح کار منتقل کنید.

خمیر رو به ضخامت تقریباً 1 سانت باز کنید... 

و به شکل دلخواه ببرید. 

قطعات خمیر رو توی ظرف فر بچینید و روی اون ها رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و بذارید تو فر.

حدود 20 دقیقه صبر کنید. آخر سر هم تقریباً 4-5 دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی نون ها هم طلایی بشه. 

اسنک خوب و سالمیه و اتفاقاً برای سفره افطار و یا عصرونه هم خیلی مناسبه.

یه طعم جدید و خاص (به خاطر شوید) داره که مطمئنم دوس خواهید داشت. 

بافتش هم یه چیزی بین نرمی نون و خشکی بیسکویت هست. 

نوش جان! قلب

/ 14 نظر / 68 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پریسا

سلام ترلان جان خیلی خوشمزه به نظر میرسه ممنون یخاطر این خمیر جدید حتما امتحانش میکنم[قلب]

مطبخ رویا

سلام ترلان خانوم نازنینم ..طاعاتتون قبول باشه ....به به چه نونی درست کردید ..نوش جانتون

raha

the best recipe ever. thank you soooooooooo much

تکتم

مدتهاست که این وبلاگ منبع من برای دستورهای غذایی معتبر و خوشمزه است. مدتیه خودم هم دستورات غذایی رو که دوست دارم یکجا جمع می کنم.البته تقریبا همه دستور خمیرهام دستورات شماست . دوست دارم شما رو لینک کنم. شما چی؟ منو لینک می کنی؟

الهه

سلام ترلان عزیز. بابت این دستور بسیار ممنون و یک خواهشی هم داشتم.. میشه لطفن دستور یه خمیر پیتزا بذاری ترد باشه و دیپ پن نشه؟ چون من هر خمیری درست می کنم پف می کنه و نرم میشه. ممنون عزیزم.

تستر کوچیکه

چه نون خوشگلی به به عطر شوید عالیه! بیا خمیر بازیمو ببین [پلک]

الی گولو

چه نون راحتی ، دستت درد نکنه . برم دنبال پنیرش حتما درست میکنم

مهسا

سلام...ببخشید من تو دستور منظور از دو اصطلاح نفهمیدم....گریل چیه؟؟غذاساز چه دستگاهی هس؟میشه بجاش از همزن استفاده کرد؟

نسترن. م

ترلان جان میخوام این نون درست کنم. فقط اگه پتیر چدارگیرم نیومد چی بریزم؟[سوال] بعدش این نون مزه ی خمیر ورنیومده نمیده؟ببخش اینومیپرسم آخه مایه خمیر نداره وفوری هم پخته میشه. یکی دوبار چیزهایی مشابه این درست کردم خوب نبود مزه ی خمیری میدا د. اگه تو بگی خوبه حتما خوبه دیگه[قلب][خجالت][گل][چشمک]

بهناز

سلام من امشب درست کردم عالی شد ممنون از دستور خوبتون فقط با بقیه پنیر چدار که مونده چی پیشنهاد میدید که درست کنم؟[قلب][ماچ][گل]