وُلووان (Vol Au Vent)

مواد لازم:

خمیر هزارلا ................... به میزان لازم

سفیده تخم مرغ .............. ١ عدد

سینه مرغ پخته ................. ٢ عدد

هویج ............................. ١ عدد

نخود فرنگی ................... نصف لیوان

سس سفید* ................... سه چهارم لیوان

نمک و فلفل ................... به میزان لازم

آبلیمو ............................. ٢ ق غ

طرز تهیه:

از خمیر، ٢۴ دایره به قطر ٨ سانت قالب بزنید.

٨ تا از این دایره ها رو بذارید کنار و ١۶ تای دیگه رو با یه قالب کوچیکتر به قطر ۶ سانت، توشون رو خالی کنید.

به این ترتیب ١۶ تا خمیر به شکل حلقه و به ضخامت ٢ سانت و ١۶ تا هم دایره به قطر ۶ سانت خواهیم داشت.

حالا اون ٨ تا دایره بزرگ تر که اول کار گذاشتیم کنار رو بیارید و اطرافش رو کمی سفیده تخم مرغ برس کنید. مواظب باشید تخم مرغ به لایه های خمیر نخوره وگرنه خمیر پف نمی کنه.

حالا یکی از حلقه ها رو با سفیده بچسبونید به خمیر دایره شکل و یه حلقه دیگه هم بذارید روش.

به این ترتیب به دایره داریم و دو تا هم حلقه که در حکم دیواره این خمیر میشن. به همین روش تا آخر ادامه بدین. به این ترتیب ٨ عدد ولووان خواهیم داشت و ٨ تا هم خمیر دایره شکل که اضافه اومده (این ها رو به عنوان در ولووان استفاده می کنیم).

با چنگال تعدادی سوراخ روی کف ولووان ها ایجاد کنید.

روی درها و همین طور روی لبه های ولووان رو کمی زرده تخم مرغ بمالید.

فر رو با حرارت ٢٠٠ درجه گرم کنید و ولووان ها رو به مدت تقریباً ٢٠ دقیقه یا تا وقتی که ولووان ها خوب پف کنن و طلایی بشن تو فر بپزید.

 

اینها هم درهای ولووان هستن که به طور جداگونه پختم و کمی هم سیاه دونه ریختم روشون... 

حالا میریم سراغ مواد میانی... هویج رو به صورت نگینی خرد کنید و به همراه نخود فرنگی بذارید بپزه. سینه مرغ رو ریش ریش کنید و با هویج و نخود فرنگی و سس سفید مخلوط کنید. آخر سر هم نمک و فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

 

حالا ولووان ها رو با مواد میانی پر کنید و روی هر کدوم هم یه در بذارید و تو ظرف سرو بچینید.

 

* برای تهیه سس سفید یک و نیم ق غ آرد رو تو سه چهارم لیوان شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً یه دست بشه و آرد گلوله گلوله نشده باشه. شیر رو بذارید روی حرارت کم و مرتب هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه. آخر سر ١ ق غ کره بریزید توش و بعد از ٣٠ ثانیه از روی حرارت بردارید.

البته من از پودر سس سفید آماده استفاده کردم که خیلی خوشمزه بود. شما هم اگه وقت ندارید میتونید برای راحتی کار از همین سس های آماده استفاده کنید.

 

غذای بسیار شیک و خوشمزه ایه....

نوش جان! قلب

 

/ 52 نظر / 101 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مریم

سلام ترلان جونم انشاالله که همیشه پایدار باشی دیشب با خواهر شوهرم یکی از پیراشکی که آموزش داده بودی درست کردم خیلی خوب شده بود دستت درد نکنه [گل]

1

[چشمک]

لاک پشت

چه شیکن برای مهمونی[پلک]

ماری

na tarlan joon australia hastam. Inja ye bar ye joor pirashki esfenaj ba khamir hezarla khordam, vali un bande khoda k ovorde bood agha bood va motmaen boodam nemidoone esme khamiresh chie, hala miram az froshgaha miporsam bbinam daran ya na. mamnoon az rahnamaiit. boos

افشار

سلام ترلان جون از اینکه حسابی دست منو تو حنا گذاشتی ممنونم اقای همسر این غذا رو دیده دس بردار نیست که چی شد این غذای خوشگل ... تو رو خدا دستور این خمیر رو ژیدا کن خوش باشی[گل]

ماری

raftam gereftam, be name puff pastry bood (az foroshgahe woolworth), faghat yakhzade ast, unja ham hamintore?

اقیانوس آرام

سلام ترلان جون خوبی؟ خوش میگذره؟ دستت درد نکنه مثل همیشه عالی و هنرمندانه اس [قلب][گل]

لیلا

ایول به سلیقه کاش خمیر هزار لا اینجا هم بود.کسی تو شیراز خمیر هزار لا سراغ نداره

رویا

سلام ترلان جون واقعا شیک و هنرمندانه است اتفاقا من میخوام چند وقت دیگه جاری جونمو دعوت کنم به اتفاق خونواده اش. حتما از اینا درست میکنم البته اگه خمیرشو گیر بیارم. ترلان جان از فروشگاههای لوازم قنادی باید بگیریم یا سوژرها؟/؟؟ (راستی به منم سر بزن من لینک کردم شما رو)

MINA

سلاموکسی می دونه این خمیر و تو تهران از کجا میشه به صورت آماده خرید؟