سالاد سزار مرغ (Chicken Cesar Salad)

مواد لازم:

فیله مرغ ......................................... 1 عدد (کامل)

کاهو (ترجیحاً پیچ) ............................. نصف یک بوته

کلم برگ بنفش خرد شده ................... 1 لیوان

گوجه مینیاتوری ................................. 10 عدد

نان تست .......................................... 4 عدد

 

برای سس:

زرده تخم مرغ .................................... 1 عدد

روغن زیتون ....................................... تقریباً نصف لیوان

پنیر پارمزان رنده شده ......................... 1 ق غ

سیر رنده شده ................................. 1 عدد

سرکه ............................................. 1 ق غ

آبلیمو .............................................. 1 ق غ

خردل .............................................. 1 ق م

نمک ............................................... به اندازه دلخواه

 

طرز تهیه:

اول از همه باید مرغ رو مزه دار کنید. توی مواد لازم ننوشتم تا هر کی به شکل دلخواه خودش این کار رو بکنه. من خودم معمولاً مرغ رو توی کمی ماست، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل و همینطور فلفل سبز تند و کمی سبزیجات معطر خشک مثل آویشن مارینه می کنم. ترکیب مشابه این سس رو توی پست شاورمای مرغ آموزش دادم. خلاصه مرغ رو به مدت طولانی (حداقل 6-7 ساعت) توی سس بخوابونید تا کاملاً مزه دار بشه. بعد سس اضافی رو از روش بگیرید و توی ماهیتابه داغ یا دستگاه گریل بپزید.

(اون موقع یکی از لامپ های آشپزخونه سوخته بود... برای همین نور عکس خیلی کمه!‌ببخشید!!!خجالت)

وقتی کاملاً پخت کمی بهش استراحت بدید و بعد با یه چاقوی تیز اون رو به قطعات ترجیحاً مورب برش بزنید. (اگر مرغ رو داغ داغ ببرید تمام عصاره ش میاد بیرون و خشک میشه!)

 برای تهیه سس سالاد سزار، اول از همه از تازه بودن تخم مرغ مطمئن بشید چون قرار نیس بپزیم پس باید مطمئن باشیم که تخم مرغ تازه و کاملاً سالمه! زرده تخم مرغ رو با سیر رنده شده هم بزنید (خیلی بهتره این کار رو با همزن برقی انجام بدید چون با همزن دستی یا چنگال خیلی سخته و احتیاج به ماهیچه های خیلی پرورش یافته داره!!!!) بعد کم کم روغن زیتون رو اضافه کنید و مرتب به همزدن ادامه بدید. سرکه، آبلیمو و خردل رو اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر هم نمک و فلفل و پنیر پارمزان رو بریزید و همه رو خیلی خوب با هم مخلوط کنید. بچشید و اگه نیاز بود نمک یا فلفل یا آبلیموی بیشتری اضافه کنید.

 

نون های تست رو هم اول اطرافش رو جدا کنید. (من اطرافشون رو توی غذاساز ریختم و پودرشون کردم و گذاشتم توی فریزر تا بعداً به عنوان پودر سوخاری استفاده بشه! دور نریزید!)

کمی روغن زیتون و پودر سیر به نونها بمالید و اونها رو به قطعات یک اندازه ببرید و بذارید توی فر یا مایکروویو تا برشته بشن.

کاهو و کلم برگ رو خرد کنید. گوجه ها رو هم اضافه کنید.

سس رو بدید روی سالاد و هم بزنید.

همه مواد رو به خوبی هم بزنید.

سالاد رو به ظرف سرو منتقل کنید. قطعات بریده شده مرغ رو بچینید روی سالاد و تیکه های برشته شده نون رو هم بپاشید روش.

آخر سر هم کمی پنیر پارمزان رو به صورت لایه های نازک دربیارید و بریزید روی سالاد.

بسیار خوشمزه و سالم!

و بسیار شیک برای مهمونی ها!

تازه خود مک دونالدز معمولاَ کمی هم هویج رنده شده می ریزه ولی من اون روز نداشتم. پس اگه خواستید کاملاَ کپی باشه کمی هم هویج رنده شده اضافه کنید! چشمک

نوش جان! قلب

/ 13 نظر / 182 بازدید
نمایش نظرات قبلی
گلی

سلام ترلان چان،ممنونم از همه مهربونی هاتون،درسته که شما رونمی شناسم ولی می تونم از لابلای نوشته هاتون احساس کنم چقدر ادم مهربون ومتواضعی هستید من خیلی احساس تنهایی می کنم اما وقتی به سایت شما سر می زنم حس خوبی پیدا می کنم ،خدانگهدارتون باشه [قلب][قلب]

بانو

سلام ست های پاییزه در جامعه مجازی بانو www.banoo.ir/post/1380 منتظر حضورتان هستیم. جامعه مجازی بانو

تبسم

سلام دوست مهربون من از وبلاگ خوشمزه و هیجان انگیزتون بازدید کردم. راستش ما یه سایت داریم به اسم مامانپز که کارش اینه که غذاهای خوشمزه خونگی مامان های مهربون رو که تو منزلشون میپزن به دست مشتریان میرسونه. ما الان در تهران فعالیت میکنیم. میخواستم بدونم شما سفارش هم قبول میکنید؟ شماره تماس: 66084924 mamanpaz@gmail.com

shahab

سلام اینم یه برنامه توپ که شامل کلی سالاد میوه ست! (مرحله به مرحله - عکس به عکس) http://cafebazaar.ir/app/com.FroitSaladForIranianPeople.fruitsalad/?l=fa

شمیم

سلام.مرسی.می رم درست می کنم...یک سوال: حالا سوال من اینه که بر خلاف اون دوست عزیز، من دوست دارم کیک یزدی که درست می کنم گنبدی بشه..اما معمولا این طور نمی شه..ورژن های مختلفی از کیک یزدی تا حالا درست کردم اما تا حالا اونی نشده که دوست دارم.هم طرز تهیه و هم گنبدی شکل شدنش رو می خواستم ازتون راهنمایی بگیرم.ممنون

شمیم

اها...ممنون...راستی من متوجه نشدم برای اینکه حالا گنبدی نشه، اون پارچه نمدار رو کی دور کیک می گیریم؟.ببخشید هی سوال می کنم.

گیلاس آبی

2 دقیقه اومدیم خودتونو ببینیم.همش تو آشپزخونه اید که!![چشمک]

الهام

سلام خانم گل. تخم مرغ حتی اگر تازه باشه نمی شه مطمئن بود که سالمه. سالمونلا توی سفیده تخم مرغه و خیلی خطر ناک. مواظب باشید اما این سالاد بسیار خوشمزه است من خیلی دوست دارم . ممنون.[گل]

مطبخ رویا

به به ...سلام دوست خوب وعزیزم ...چه عالی ...براتون بهترین آرزو ها را دارم