ناشف (Nashef)

مواد لازم (برای تهیه ناشف):

گوشت ................................ 750 گرم

پیاز متوسط ........................... 3 عدد

گوجه متوسط ........................ 4 عدد

رب گوجه فرنگی .................... 2 ق غ

فلفل سبز ............................. 1 عدد

گشنیز خرد شده .................... 1-2 ق غ

قرص سوپ ............................ 2 عدد

ادویه دلخواه ............................ به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ: 

نان ساندویچی ....................... حدود 18 عدد

کلم برگ و گوجه فرنگی ........... برای داخل ساندویچ

سیب زمینی سرخ شده ........... برای داخل ساندویچ

سس مایونز و هات سس ......... به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

مقدار کمی روغن حدود 2 ق غ توی قابلمه بریزید و وقتی داغ شد، پیازها رو خرد کنید و کمی توی روغن تفت بدید.

گوشت باید به قطعات کوچیک بریده بشه (تقریباً سایز 1×2 سانت)

گوشت رو به پیاز اضافه کنید و هم بزنید.

زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید. کمی که سرخ شد حدود سه چهارم لیوان آب بریزید روش و درش رو بذارید و اجازه بدید گوشت کاملاً بپزه.

از اونجایی که اندازه تیکه های گوشت خیلی کوچیکه سریع می پزه. تو این فاصله گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

پس از نیم ساعت باید آب گوشت کشیده شده باشه.

فلفل سبز رو خرد کنید و به همراه قرص سوپ پودر شده به گوشت اضافه کنید. (اگه قرص سوپ ندارید نمک بریزید.)

گوجه ها رو اضافه کنید.

گوشت و گوجه رو به خوبی با هم مخلوط کنید و مجدداً درش رو بذارید تا گوجه هم کاملاً بپزه و نرم بشه.

(تو این فاصله که ناشف داره جا میفته چند تا سیب زمینی رو خرد کنید و تو روغن سرخ کنید و بذارید کنار. بعداً قراره توی ساندویچ ها رو باهاشون پر کنیم!)

رب گوجه رو به همراه هر ادویه ای که دوس دارید به ناشف اضافه کنید. من از کمی پودر سیر، پودر زیره، پودر دارچین و گرد لیمو عمانی استفاده کردم.

لحظه آخر قبل از اینکه ناشف رو از روی حرارت بردارید گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و همه چی رو حسابی هم بزنید تا مزه ها کاملاً به خرد هم برن. می تونید برای بهتر شدن مزه ش، کمی هم آب لیموی تازه اضافه کنید.

این از خود ناشف! حالا بریم سراغ درست کردن ساندویچ!

کمی کلم برگ رو ریز خرد کنید و با نمک و آبلیمو مخلوط کنید... 3-4 تا هم گوجه فرنگی رو برش بزنید.

نون های ساندویچی رو از وسط چاک بدید و خمیر اضافه رو از توش در بیارید. کمی سس مایونز و هات سس بمالید وسط نون.

از مایه ناشف به اندازه ای که دوس دارید توی نون بریزید.

کمی کلم برگ و 2-3 تا برش گوجه فرنگی بذارید توی ساندویچ. به اندازه ای هم که دوس دارید سیب زمینی وسطش بذارید.

تا اینجا ساندویچ ها کامل شدن ولی یه مرحله دیگه هست که اگه بتونید انجام بدید به خوشمزه شدن ساندویچ هاتون بی نهایت می کنه و اون گریل کردنشونه!

دستگاه گریل رو گرم کنید و ساندویچ ها رو بذارید توی دستگاه.

1-2 دقیقه صبر کنید و بعد از توی دستگاه در بیارید.

گریل باعث میشه ساندویچ ها گرم بشن و نونشون سبک و کمی خشک بشه که همین تأثیر زیادی در خوشمزه تر شدن ساندویچ داره.

ساندویچ ساده و بسیار خوشمزه ایه. امیدوارم درست کنید و دوس داشته باشید.

با این مقدار مواد حدود 18 تاساندویچ درست میشه.

نوش جان! قلب

/ 16 نظر / 615 بازدید
نمایش نظرات قبلی
راضیه سادات

نگفتی گوشت گوسفند یا گوساله؟

منصوره

سلام وممنون از غذا چقدر خوب اموزش دادین مرحله به مرحله عالی بود

تکتم

میخوام!!!!!! به نظرت مشکل اینترنت هندلیه یا پرشین بلاگ؟ من حتی یدونه از عکسات روهم نمی بینم!

مریم

عالی بود

نیلوفر

عزیزم عاشق سایتت و دستور های خوبت شدم میشه یکم تزیینات دسر و غذا بیشتر بگذاری اگه میشه به منم سر بزن

به نظر من که عالیه حتما درستش می کنم

دلمشغولی های یک مامان(آفتاب)

سلام گلم خیلی جالب بود تا حالا نخورده بودم!! دوست داری تبادل لینک کنیم؟؟خوشحال می شم دوستی مث تو داشته باشم عزیزم[قلب]

سارینا

اوففففف..دلم میخواد مونیتورو گاز بزنم. منم اپم.بیای خوشحال میشم.ضرر نمیکنی

مهدیه

سلام ترلان جون من عاشق آشپزیم و تازه با سایت شما آشنا شدم. چندتا از دستوراتو دیدم. خیلی فوق العادن. انقدر که خوشگلن و به نظر هم خیلی خوشمزه میان. فقط منتظرم یک کم وقتم خالی بشه که زودتر بتونم چندتاشونو درست کنم. از آشنایی با شما خانم هنرمند خیلی خوشحالم.امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم.[قلب][گل]

maedeh

من ساندویچ های گریل شده رو خیلی دوست دارم من از سوپ اکسپرس قارچ الیت استفاده کردم بابت دستور این غذا ممنون