کاپ کیک شکلاتی

مواد لازم:

کره نرم شده .......................... ١٢۵ گرم

شکر ..................................... ٣٠٠ گرم

تخم مرغ درشت ...................... ٣ عدد

وانیل مایع .............................. ٢ ق چ

آرد سفید ............................... ٢۵٠ گرم

کرم تارتار ............................... ٢ ق چ

جوش شیرین .......................... ١ ق چ

نمک ...................................... نصف ق چ

پودر کاکائو .............................. ۴٠ گرم

آب جوش ............................... نیم پیمانه

شیر ...................................... نیم پیمانه

طرز تهیه:

فر رو با حرارت ١٩٠ درجه گرم کنید و کپسول های کاغذی رو تو قالب کاپ کیک قرار بدید. 

آرد، نمک، جوش شیرین، کرم تارتار رو با هم مخلوط و ٣-۴ بار الک کنید. (کرم تارتار یه نوع پودره که تو لوازم قنادی فروشی ها پیدا میشه... این پودر باعث پفکی شدن کیک میشه)

کره و شکر رو حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً نرم و پفکی بشه. برای این مرحله حتماً وقت بذارید وگرنه کیکتون پف نمی کنه.

تخم مرغ ها رو یکی یکی به کره اضافه کنید و هم بزنید. وقتی آخرین تخم مرغ کاملاً مخلوط شد، وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. (البته من وانیل نداشتم، به جاش رنده پوست پرتقال ریختم!)

 

پودر کاکائو رو تو آب جوش حل کنید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید.

حالا یه مقدار از مخلوط آرد رو به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید و بعد یه مقدار از مخلوط کاکائو...

به همین ترتیب ادامه بدید تا همه آرد و مخلوط کاکائو با مایه کیک مخلوط شه.

از مایه سه چهارم قالب ها رو پر کنید.

قالب رو بذارید تو فر به مدت تقریباً ٢۵ دقیقه بپزه. بعد از این مدت با خلال دندون امتحانش کنید. اگه چیزی از کیک به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته در غیر این صورت ۵-١٠ دقیقه دیگه بذارید بمونه.

با این مقدار مواد ٢۴ تا کاپ کیک و ٩ تا هم مافین درست کردم.

مافین ها بزرگ تر از کاپ کیک هستن و من اونها رو تو قالب های آلومینیومی یک نفره درست کردم.

آخر سر هم کاپ کیک ها رو یه لحظه فرو کردم تو شکلات سفید آب شده و کمی فندق خرد شده ریختم روش..... برای روی بعضی از اونا هم از ترافل های رنگی استفاده کردم!

پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید چون جزء معدود رسیپی های شکلاتی هست که خیلی خوب در میاد!

نوش جان! قلب

/ 48 نظر / 166 بازدید
نمایش نظرات قبلی
pastil

درستش کردم مثل همیشه عالی شد! به جای پودر تار تار یه کمی سرکه ریختم. به جای جوش شیرین هم بکینگ پودر. خیلی خوب شد و خیلی هم زیـــــــــــــاد! 30 تا کاپ کیک شد برای مهمونی ها خیلی خوبه. مرسی عزیزم. منتظر کیک های جدید هستم [ماچ][قلب]

[گل]سلام عروس خانوم.یه عالمه گل واسه تو که اینقد خوراکی های خوشمزه یاد میدی. اولین بار هست اینجا رو دیدم و میخوام این کاپ کیک خوشمزه رو درست کنم فق اندازه هاشو نمیدونم,مثلا یک پیمانه یعنی پیمانه چقدری؟یه لیوان میشه؟ مرسی عزیزم.

نسترن. م

سلام میخوام درست کنم میشه به جای کرم تارتار از بیکینگ پودر استفاده کنم؟؟؟ ممنون ترلان جون

نسترن. م

ترلان جان درست کردم خیلی خوب بود. فقط به نظرم پنجاه گرم پودر کاکائو خیلی زیاده من دفعه ی بعد کاکائو رومیکنم بیست گرم وبقیه رو به آرد اضافه میکنم. موردی نداره؟دوم اینکه تعجب میکنم که شما چطور بااین مواد ببست وچهار کاپ کیک وده دوازده تا یا نه تا مافین درست کردی من فقط دوازده تا کاپ البته بزرگ درست کردم. تواجی مجی میکنی لابد؟؟؟؟؟؟؟[تعجب][تعجب][شیطان] یه سؤال گاهی اوقات مثل همین دفعه کیکم عالیه وهیچ مشکلی نیست ولی بعداز چند ساعت کمی رویه ی کیکهام حالت چسبندگی پیدامیکنه. البته خونه هم خیلی گرم بود علتش گرمای خونه س یا علت دیگه ای داره؟؟؟[سوال][سوال][سوال] ممنون ترلان جون[ماچ][قلب][گل]

نسترن. م

میمیرم برای این جوابهای درست درمونت ترلان جوووووووووووون[ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

النا

خیییییییییییییلی عااااااااااااااااااالی بود[گل][قلب]

نسترن. م

ترلان جان برای بار دوم این کاپ کیکو درست کردم. قبلا هم برات پست گذاشتم وگفتم که خوب شد. ولی این دفعه با اینکه مثل دفعه ی پیش عمل کردم تمام مایه ی کیک از کپسولها سرریز کرد و کیکهام خراب شد. میشه علتش این باشه که دفعه ی پیش تارتار نداشتم ولی این دفعه تار تار هم ریختم وزیادی پف کرد؟ خیلی ناراحت شدم مخصوصا بخاطر کپسولهایی که خریده بودم وخیلی خوشگل بودن[اضطراب][اوه][گریه][عصبانی][ناراحت][سوال][تعجب][سبز][خمیازه][افسوس][زودباش][خنثی][رویا][قهر]

نسترن. م

یه سؤال دیگه. من کپسولهای مقوایی زیبای چهار گوشی خریدم که چون توسینی کاپ نمیرفت همینطوری تو سینی فر گذاشتم و موادو توش ریختم. میگم میشه چون توسینی کاپ نبوده حرارتش خیلی بالا رفته و مواد کیک سرریز کرده؟بیشتر از کیکها دلم برای کپسولهای نازنینی که کلی هم گرون خریده بودمشون سوخت[گریه]

نسترن. م

ترلان جون کپسولها مقوایی بود وبسیار محکم. امکان داره چون مستقیما تو سینی فر گذاشتم حرارت بالا بوده وسرریز کرده باشه؟؟؟هنوز غصه دارم. آخه کاغذهای کاپ زیبایی بودند[ناراحت][گریه]

فاطمه

سلام ترلان جان من هر کدوم از کیکاها یا پیراشکی هاتو درست کردم عالللی شدن ممنونم ازت عزیزم اگه کرم تار تار رو حدف کنم خیلی رو بافت کیک تاثیر میزاره [قلب][قلب][قلب]