کبه قارچ خامه ای

مواد لازم برای خمیر کبه:

گوشت چرخکرده (بدون چربی) ............................... 300 گرم

بلغور گندم .......................................................... 300 گرم

پیاز .................................................................... 1 عدد

نمک و فلفل ......................................................... به میزان لازم

ادویه دلخواه شامل پودر زیره، دارچین، پاپریکا و لیمو عمانی

 

مواد لازم برای مایه میانی:

قارچ تازه ........................................................... 250 گرم

پیاز .................................................................. 1 عدد

کره .................................................................. 30 گرم

خامه ................................................................ 200 گرم

جعفری خرد شده ............................................... 2 ق غ

نمک و فلفل و آبلیموی تازه ................................... به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده ............................................ 50 گرم

 

طرز تهیه:

این بلغور درشت گندمه...

بلغور رو بشورید و بذارید خیس بخوره. دقت داشته باشید که بلغور با خیس خوردن حجیم میشه و آب رو به خودش میگیره پس تقریباً مقدار آبی که برای خیس خوردن بلغور در نظر می گیرید باید حدود 1 بند انگشت (حتی یه مقدار بیشتر) روی بلغور رو بگیره.

بعد از یکی دو ساعت بلغور رو توی صافی بریزید تا آب اضافیش بره ...

و بعد به همراه پیاز چرخش کنید. (یا مث من از غذاساز استفاده کنید.)

گوشت رو هم بهتره مجدداً چرخ کنید و حسابی با بلغور مخلوط کنید.

باید یه خمیر صورتی و چسبناکی بشه. اگه دیدید خیلی خشکه به تدریج و با مقادیر کم، آب خیلی سرد به غذاساز اضافه کنید تا خمیر از حالت خشکی دربیاد.

نمک و ادویه رو بهش اضافه کنید و بذارید توی یخچال تا مایه میانی آماده بشه.

برای تهیه مایه میانی، کره رو روی حرارت بذارید. پیاز رو ریز خرد کنید و به کره اضافه کنید و کمی بهش نمک بزنید و مرتب هم بزنید تا تفت بخوره. بعد قارچ رو هم خورد کنید و به پیاز اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم بزنید تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.

خامه و بعد هم جعفری رو اضافه کنید و پس از کمی هم زدن، زیرش رو خاموش کنید.

وقتی یه مقدار سرد شد، پنیر پیتزا رو اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر هم نمک و فلفل و کمی آبلیمو بریزید.

حالا نوبت پیچیدن کبه هاست! یه سفره پهن کنید. خمیر گوشتی و مایه میانی رو بذارید رو به روتون. یه کاسه آب خیلی سرد رو هم کنار دستتون بذارید. (موقع کار کردن باید مرتب کف دست رو با آب سرد مرطوب کنید تا پیچیدن کبه ها راحت تر بشه) یه سینی هم دم دستتون باشه که کبه ها رو پس از پیچیدن توی اون بچینید.

از خمیر کبه به اندازه یه گردوی درشت بردارید و به شیوه ای که قبلاً توضیح دادم توش رو خالی کنید.

بعد تا جایی که می تونید توش رو با مایه میانی پر کنید. هر چی دیواره کبه نازکتر و توش پرتر باشه بهتره!

سر کبه رو روی هم بیارید و توی دست بچرخونید تا به شکل کبه در بیاد.

همشون رو که پیچیدید یه مقدار روغن رو توی قابلمه کوچیکی داغ کنید و کبه ها رو توی روغن داغ شناور سرخ کنید.

من حدود 30 تا کبه درست کردم. آخر کاریا یه مقدار مایه میانی کم آوردم توی کبه ها رو با پنیر خامه ای پر کردم! البته شکلشون رو هم تغییر دادم تا قابل تشخیص باشه!

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

 

منبع: فتافیت (برنامه مطبخنا العربی) با کمی تغییر!

/ 8 نظر / 232 بازدید
افسانه

سلام ترلان جون.بسیار بسیار عالی.خیلی دوست دارم.ارزش غذایی خیلی خوبی داره .برای این ماه هم خیلی مناسبه.مثل همیشه عالی ومتنوع.مرسی عزیزم.هنوز بلاگفا درست نشده. ما هنوز بلاتکلیفیم.من بیشتر پست هام توی اینستا ست.آدرس اینستام foodaneh هستش.فعلا اونجا فعالم .البته قبلا هم بودم.پستهام با رسیپی اونجا می زارم.تا ببینم بلاگفا چکارمیکنه.

کیمیا

سلام بانوی هنرمند.آخ جون افطاری فرداشبمون شد همین انشالا.خدا خیرت بده????

بانو

سری مسابقات عکاسی حس زندگی با موضوع دعوت همراه با جوایز ارزنده: نفر اول ربع سکه بهار آزادی نفر دوم کارت هدیه 200 هزار تومانی نفر سوم کارت هدیه 100 هزار تومانی مهلت ارسال عکس تا 30 هر ماه اطلاعات بیشتر در لینک زیر: http://www.banoo.ir/forum/post/5318

لیلا

مرسی ترلان جون به نظر خیلیییییییییییییییییی خوشمزه میاد

ﺳﺤﺮ

ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﺑﺎ ﻭﺑﻼﮔﺘﻮﻥ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪﻡ و اﺯ ﻳﻜﻲ ﺩﻭﺗﺎ ﺩﺳﺘﻮﺭﺗﻮﻥ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩﻡ و ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﻢ اﻭﻣﺪ. ﻣﻦ ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ و ﻋﺮﺑﻬﺎ ﭼﻴﺰﻫﺎﻱ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ اﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﺳﺘﻮﺭﻫﺎﻱ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﻛﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﭘﻴﺶ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺑﺎﻟا ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻛﺮﺩﻥ ﺻﻔﺤﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﺳﺎﻳﺖ ﺷﻤﺎ ﺭﺳﻴﺪﻡ. ﻳﻪ ﺧﻮاﻫﺶ ﻛﻮﭼﻴﻚ ﺩاﺭﻡ ﻛﻪ اﺳﻢ ﺑﻌﻀﻲ اﺯ ﻣﻮاﺩ ﺭﻭ ﻟﻂﻔﺎ ﺑﻪ ﻋﺮﺑﻲ ﺑﺮاﻣﻮﻥ ﺑﺰاﺭﻳﻦ ﭼﻮﻥ ﺑﺮاﻱ ﻣﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﺭاﺣﺘﺮﻩ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﻋﺮﺑﻲ ﺳﺮ ﻣﻴﺰﻧﻢ اﺳﻢ ﻣﺎﺩﻩ ي ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻆﺮ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻋﺮﺑﻲ ﺑﺪﻭﻧﻢ. ﻧﻤﻮﻧه اﺵ اﺭﺩﻩ اﺳﺖ ﻛه ﻣﻦ اﻳﻨﺠﺎ ﻓﻘﻄ ﺣﻠﻮا اﺭﺩﻩ ﺭﻭ ﺩﻳﺪﻡ و ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ اﮔﻪ اﺭﺩﻩ ﺑﺨﻮاﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﭼﻲ ﺑﮕﻢ. ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻟﻂﻔﺘﻮﻥ

دختری از جنوب

سلام عزیز من قبلا فتا فیت رو داشتم الان ادرسش تغییر کرده ادرس جدیدش رو برا میگی

مریم

سلام این کبه نیاز به سس ارده نداره؟