سوسیس رول (به شکل جزیره گرمسیری)

مواد لازم:

آرد سفید ................................. ٣ لیوان

خمیر مایه فوری ........................ ١ ق غ سرخالی

روغن مایع ............................... نصف لیوان

ماست ..................................... ٢ لیوان

آب ......................................... نصف لیوان

نمک ..................................... نصف ق چ

سوسیس .................................. ١٠ عدد

پیاز ......................................... ١ عدد

جعفری خرد شده ....................... ١ ق غ

* پنیر مایع (لیوانی) ................... به میزان لازم

 طرز تهیه:

ماست، روغن و آب رو با هم مخلوط کنید. نمک و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. (چون از خمیر مایه فوری استفاده می کنیم نیازی نیس از قبل بذاریم عمل بیاد. اگه خمیر مایه تون فوری نیس تو نصف لیوان آب گرم و 1 ق م شکر حل کنید و هر وقت به عمل اومد به مایه اضافه کنید. در این صورت از نصف لیوان آبی که با ماست و روغن مخلوط می کنیم فاکتور بگیرید.)

آرد رو به تدریج به مایه اضافه کنید و کم کم ورز بدین تا خمیرتون شکل بگیره و به دست نچسبه. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید حدود ١ ساعت تو دمای آشپزخونه بمونه تا ور بیاد.

 

 من برای اندازه گیری از این لیوان استفاده کردم.

۴-۵ تا از سوسیس ها رو جدا کنید و بقیه رو به صورت ریز خرد کنید.

پیازها رو خرد کنید و کمی تفت بدید و بعد سوسیس های خرد شده رو بهش اضافه کنید.

وقتی سوسیس هم سرخ شد کمی جعفری خرد شده بهش اضافه کنید و هم بزنید و زیرش رو خاموش کنید.

اگه دوس داشتید پنیر هم اضافه کنید بذارید یه کم از حرارت بیفته و بعد حدود ٣ ق غ پنیر رنده شده بریزید توش. 

از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی بردارید و اون رو به ضخامت ٢ میلیمتر باز کنید. پهنای این خمیر باید به اندازه طول سوسیس (درسته) باشه.

یه سر خمیر، یه کم پنیر لیوانی بمالید و سوسیس رو قرار بدید روش و یه سر دیگه رو به شکل زیر شیارهایی ایجاد کنید.

حالا از سری که سوسیس داره شروع کنید به رول کردن تا آخرش. این میشه تنه نخل!

بقیه خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو به ضخامت ١ میلیمتر باز کنید. پهنای خمیر حدود ١۵ سانت باشه و درازاش هم هر چه بیشتر بهتر.

یه مقدار از پنیر لیوانی بریزید یه سر خمیر و یک چهارم از مخلوط سوسیس و جعفری رو بریزید روش.

دو لبه خمیر رو به هم بچسبونید. 

 و از یه سر شروع کنید به رول کردن.

حالا همین کار رو با سه تیکه باقیمونده از خمیر انجام بدید و سر هم رول رو وصل کنید به انتهای رول قبلی. 

(علت تقسیم کردن خمیر، راحتی کار بود چون در غیر این صورت هم باز کردن اون مقدار خمیر کار مشکلیه و هم طول خمیر خیلی زیاد میشه و کار رو سخت می کنه)

من در پایان کار، کل رول رو با یه کفگیر بزرگ برگردوندم تا درز کار بیفته زیر و قشنگتر در بیاد. بهتره اصلاً قبل از رول کردن درز رو بندازید زیر تا درد سرتون کمتر بشه!

یه کمی هم از مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برس کنید روش. این هم میشه کف جزیره!

اون تنه ها رو هم بذارید کنار این (با حفظ فاصله) و سینی رو بذارید تو فر و اجازه بدید به مدت تقریباً  ٢٠ دقیقه تو فر ١٧٠ درجه بپزه. (فر رو باید از ١٠ دقیقه قبل روشن کرده باشید)

وقتی پخت، تنه های نخل رو با کمک خلال دندون یا سیخ چوبی به زمین جزیره بچسبونید.

برای شاخ و برگ نخل هم از برگ های تازه نعناع استفاده کنید! 

* منظور از پنیر لیوانی اینه: بهش Cheese Spread  هم میگن. نمیدونم تو ایران به چه اسمی شناخته میشه!

برای تهیه این غذا از هر خمیری که بلدید میتونید استفاده کنید.

گزینه بسیار مناسبیه برای مهمونی بچه های دلبندتون!

نوش جان! قلب

/ 37 نظر / 123 بازدید
نمایش نظرات قبلی
لیلا.ع

ترلان جان چه جزیره سبزی به به عزیزم ممنون که مهمان سفره من بودی بله با چای خشک هم خوب میشه

کویریات

من الآن کلی شادمان شدم که بعد از هوار سال که هیچ وبلاگی وقت نشده بود برم یوهو اومدم اینجا و دیدم وااای این چه جزیره ی هیجان انگیز و خوشگل و خوشمزه ای. خیلی جالب بود. خیلی زیاد.

silly

che ghad go0go0lie [قلب] be jaye in panire livani nemishe az panir pitza estefade kard ?[متفکر]

هنگامه

سلام خودم عزیزم خصوصی کردم متاسفانه ازنظر من مطلب خاصی داشت. ممنون که گفتی دیگه خصوصی نمی زنم

مطبخ رویا

سلااااااااااااااااااااااام ترلان خانوم نازنینم .....واقعا شاهکار هنری هست ...خیلی زیبا شده دوست هنرمندم ....خیلی از پیچیدن نون زیر این نخلها خوشم اومد ....حتما امتحانش می کنم ...خیلی خیلی ممنونم دوست خوبم ...[قلب][قلب][ماچ][قلب][قلب]

نغمه

سلامممممم. خوبی عزیزم. بابا هنرمند. خیلی خوشگله این جزیره. حتما خوشمزه هم هست. دستت درد نکنه. ممنون

لیلا

وای گلم مثل همیشه مبتکر و خوشکل و صد البته خوشمزه[img]http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys/clap.gif[/img]

لادن

وای اینا چقدر نازن...[تایید] داشتم فکر می کردم که می شه به جای سوسیس از مرغ یا گوشت تیکه پخته استفاده کرد یا نه؟ چون من سوسیس نمی خورم...فکر کنم بشه نه ترلان جان؟

فرشته مامان تینا

واییییییییی ترلان جون چقدر خوشگله [قلب] واقعا دستت درد نکنه خیلی عالیه حتما امتحان میکنم [قلب]

افشار

سلام ترلان جون می خوریم مثل شیر وحالش رو می بریم ...اونقدر خوشگل شد که نگو...شیرینی اسکار رویا جون رو پختم وارفت به نظرت چرا؟ مواد رو نصف کردم[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] تهران چیزی خواستی مارو در جریان بذار... دوستان تهرانی در حال برنامه ریزی برا رفتن به لواسون وکاشان هستن... چقدر جات تو بهشت مادران خالیه...هوای تهران عالی...[لبخند]